Phono preamp
Re: Phono preamp
Aký je potom rozdiel medzi phonoboxom S a DS čo so týka prejavu ? Cenovo sú rozdielne a podla vás je lacnejšia varianta rovnakého výrobcu lepšou volbou. Nejak tomu nerozumiem.
Phono Box S je s přenoskami MM dynamičtější a přesnější než DS, má srovnatelné možnosti nastavení a stojí polovinu. U low out MC přenosky bych už asi šel do Phono Boxu DS, nebo ještě spíše do Tube Boxu DS.
Takže s najvyššou pravdepodobnosťou zvolím Phono Box S podla tvojich rád a ešte k tomu ušetrím. Velká vďaka za pomoc.
-
HighEndTom
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím analogoví nadšenci,
tak jsem se po roce rozhoupal.Cíl mám pořád stejný,jen jsem to nakonec vzal od spoda kvůli financím.Dnes jsem zakoupil Pro-Ject Debut Carbon Esprit DC 2M-Red kamarád mi zapůjčil Phono amp.CA640,poslkádal dle návodu a šok jak to hraje hezky,nečekal jsem to.Má to ještě dětské nemoci s kterými potřebuji pomoci,asi seřízení.
tak jsem se po roce rozhoupal.Cíl mám pořád stejný,jen jsem to nakonec vzal od spoda kvůli financím.Dnes jsem zakoupil Pro-Ject Debut Carbon Esprit DC 2M-Red kamarád mi zapůjčil Phono amp.CA640,poslkádal dle návodu a šok jak to hraje hezky,nečekal jsem to.Má to ještě dětské nemoci s kterými potřebuji pomoci,asi seřízení.
No, oproti puvodnimu zameru (ZET1,Jelco a Cadenza “Black”) jsi sice o dost slevil (
), se “460-kou” ale urcite i “Debut” zahraje kvalitne.
Hlavni je, ze se ti to zalibilo, doserizuj a uzivej si. (“Nove obzory” mozno objevovat i postupne.
)
Tak at ti to pekne muzicíruje...
Hlavni je, ze se ti to zalibilo, doserizuj a uzivej si. (“Nove obzory” mozno objevovat i postupne.
Tak at ti to pekne muzicíruje...
-
HighEndTom
- Kontaktovat uživatele:
Díky to není konečná,cíl zůstává,jen stupínek přibyl.Vyskytly se jiné důležitější...kvůli kterých jsem i dovolenou zrušil.
Na druhé straně budu porovnávat,phono preamp 640P s dalšími na které časem narazím.Za ty peníze to hraje překvapivě dobře,prostor L-P i předo-zadní je pro mě příjemným překvapením.Nepříjemným zase jak je gramo háklivé na otřes,hifi stolek se mi od E460 prohnul,takže už hledám vhodné poličky na zeď,a zde jsem narazil na druhý problém max délka kabeláže od gramo k preampu phono,chci pořád phono Accuphase AD30,ale v případě umístění gramofonu na zdi mi 1,2m kabel nestačí.
Máte někdo zkušenost s délkou kabelu na MM a MC?
Na druhé straně budu porovnávat,phono preamp 640P s dalšími na které časem narazím.Za ty peníze to hraje překvapivě dobře,prostor L-P i předo-zadní je pro mě příjemným překvapením.Nepříjemným zase jak je gramo háklivé na otřes,hifi stolek se mi od E460 prohnul,takže už hledám vhodné poličky na zeď,a zde jsem narazil na druhý problém max délka kabeláže od gramo k preampu phono,chci pořád phono Accuphase AD30,ale v případě umístění gramofonu na zdi mi 1,2m kabel nestačí.
Máte někdo zkušenost s délkou kabelu na MM a MC?