Phono Preamplifier
Re: Phono Preamplifier
Cena bude +- stejna nebo vyssi? dik 
To by pak člověk nesměl nic koupit,furt je něco nového a pak si rvem uši,že jsme nepočkali a máme to starší 
a ja som si už peňaženku pripravoval na tube box DS2Renown píše:počkejte si do léta na Phono Box S2, to bude přímo převratné phono v poměru cena/výkon
...počkáme asi. 
No já jsem RS koupil nedávno,absolutní spokojenost,ale jestli v létě vyjde něco nového a lepšího ve stejné ceně,tak mě asi jebne
To je to,co jsem psal,že by pak člověk nesměl koupit nic,ale mohli mě upozornit,že za pár měsíců vyjde něco nového,ale obchod je obchod,takže na zákazníka se v tomto směru moc nehledí 
ono s takým prístupom by si veru asi nič nezakúpil. Treba to brať s ľahkosťou a vedz, že RS-ko vždy a stále bude klopať na dvere prvej ligy, hoc by vyšli aj 3 novšie verzie.terahera píše:No já jsem RS koupil nedávno,absolutní spokojenost,ale jestli v létě vyjde něco nového a lepšího ve stejné ceně,tak mě asi jebneTo je to,co jsem psal,že by pak člověk nesměl koupit nic,ale mohli mě upozornit,že za pár měsíců vyjde něco nového,ale obchod je obchod,takže na zákazníka se v tomto směru moc nehledí
Díky za uklidnění
Fakt to tak nejde brát,ale zamrzí to a hlavně, červíček v hlavě zase hlodá 
Neviem ci som to spravne pochopil ale nepisal Renown o Phono Box S2 ??? Nenapisal RS2 ci sa pletu?
správne si to pochopil.octavius píše:Neviem ci som to spravne pochopil ale nepisal Renown o Phono Box S2 ??? Nenapisal RS2 ci sa pletu?
Dik
lebo ma zmiatol vydeseny tabor RS akov 
Tak predpokladam ze aj RS2 je vo vývoji, ale čo sa dá robiť, pokrok nezastavíš.
RSko vlastním už nějaký ten pátek a absolutní spokojenost.Za ty peníze špičkový předzesilovač a to jsem měl na odzkoušení doma několik přístrojů v podobné cenové hladině.Jen ve mě hlodá červík ...... proč nemá tak kvalitní preamp lampového klona ?

Vďaka za podnety,
dnes som sa stavil u miestneho distribútora značky Pro-Ject. Na to RS momentálne naozaj nie je moja peňaženka pripravená, ale predsa len som si domov niečo odniesol na vyskúšanie.
Je to Phono Box DS+
Zatiaľ mi hrá ešte len druhý vinyl, ale znie to sľubne. Chcel by som sa však uistiť, či som správne nastavil parametre :

Pripomínam že sa jedná o clearaudio concept MM V2 cardridge.
Za prípadné pripomienky vďaka.
dnes som sa stavil u miestneho distribútora značky Pro-Ject. Na to RS momentálne naozaj nie je moja peňaženka pripravená, ale predsa len som si domov niečo odniesol na vyskúšanie.
Je to Phono Box DS+
Zatiaľ mi hrá ešte len druhý vinyl, ale znie to sľubne. Chcel by som sa však uistiť, či som správne nastavil parametre :

Pripomínam že sa jedná o clearaudio concept MM V2 cardridge.
Za prípadné pripomienky vďaka.
nevidím obrázek 
input inpedance 47 KohmsRenown píše:nevidím obrázek
input capacitance 47pF
input gain 45dB
subsonic filter OFF