Phono Preamplifier

Prostor pro milovníky poslechu LP
Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Phono Preamplifier

Příspěvek od Renown »

To by mělo být ok

jirka86
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirka86 »

Renown píše:počkejte si do léta na Phono Box S2, to bude přímo převratné phono v poměru cena/výkon
Tak by mě zajímalo v čem bude převratný?

Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dinosaurjr »

LawIAR píše:
terahera píše:No já jsem RS koupil nedávno,absolutní spokojenost,ale jestli v létě vyjde něco nového a lepšího ve stejné ceně,tak mě asi jebne *headbang* To je to,co jsem psal,že by pak člověk nesměl koupit nic,ale mohli mě upozornit,že za pár měsíců vyjde něco nového,ale obchod je obchod,takže na zákazníka se v tomto směru moc nehledí :oops:
ono s takým prístupom by si veru asi nič nezakúpil. Treba to brať s ľahkosťou a vedz, že RS-ko vždy a stále bude klopať na dvere prvej ligy, hoc by vyšli aj 3 novšie verzie.
Já to beru tak, že mi zcela úplně stačí, když všechny moje ostatní přístroje se mohou srovnávat s tím (2-5 let) starým modelem ze špičkové řady a udrží s nám krok co se zvukové kvality týče!
Takže starý ale špičkový přístroj může přinášet radost a to i po letech.

AD Phono Preamp PJ měl jsem Phono Box DS+, ten mě příliš neoslovil, hrál mi jakoby trochu po dekou (ale není to vyloženě groose problem), až Tube Box S hudbu dost oživil a tak jsem pořídil Tube Box SE mkII, byl ještě o kus dále, ale chtělo to vybrat jiné elektronky než tam dává výrobce. Hraju na staré Telkefunkeny, zvukově povedený jsou i Siemensky. Podle srovnání s RS jsou rozdíly již malinké, volba je spíše teda podle vlastního vkusu soundu a zbytek sestavy /u mě velmi záleží na zdroji, dále se sound již "nepřibarvuje"/.
Jo tak to jsem velice zvědavý na nové modely, Tube Box DS2 už byl vystaven na výstavě AVS Praha 2017 u AQ, má výborný design, 2 vstupy (ale problematická zůstala možnost vyjímání elektronek, jak je snadno "vyloupnout"?) tak ještě co přinese ta RS2ka, nechme se překvapit.

vekoka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vekoka »

Před koupí ještě uvažuji o Ortofon quintet Black místo 2m Black. Má to smysl provozovat na Phono box DS nebo zůstat u 2m řady? Upgrade na RS příští rok. Ještě by byla varianta 2experience místo 6perspex a zbylo by na RS, ale perspex bych nemusel do budoucna měnit.

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanohlohovec »

Zdravím vás, ja som tiež hrdým majiteľom Clearaudio Concept s MM prenoskou a mám predzosik NAD PP2, tiež som v situácii, keď mám dojem, že najslabším článkom u mňa je preamp. Zosik mám Primare I30 a bedne Audio Physics Spark, takže sa mi zdá, že ten NAD za 170€ nestačí. Sledoval som vašu debatu a tuším ste sa napokon zhodli na Tom, že Pro-Ject je najlepsia voľba. Ten RS model je tusim už pridrahý, ale čo tie lampove modely Pro-Ject Tube Box S?? J to lepší model ako to čo mám a ak áno, je horší ak RS? Dik za radu

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Stanohlohovec, nejlepší řešení by bylo, koupit k tomu co už máš doma, též preamp od Primare, byť je trochu dražší než PJ phono box RS, ale bude rovnocenným partnerem Tvých komponentů i když PJ boxRS je také vynikající. Chtělo by to porovnat doma a podle toho se rozhodnout.Preji Ti šťastný výběr.

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

No, ten primare r32 je hodnotený dobre, ale musím zvazitz či do toho chcem investovať toľko.

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

Tak som sa dnes po dlhšej debate s vysoko fundovanym sa hifistom rozhodol a nechal som si poslať Clearaudio Smart Phono V2, uvidíme, povedal, že je to oveľa lepší preamp ako ten čo mám a, presne ako sa vraví, najlepší je od tej istej firmy, tak dúfam, že som zvolil dobre. Potom napíšem ako som spokojný. Všetkých zdravím a budem vás tu na fóre rád aj ďalej navštevovať.

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

Tak prinášam osobnú skúsenosť s Clearaudio Smart preamp V2. Napriek tomu, že som očakával zlepšenie v oblasti basov, stal sa úplný opak, neuveriteľne sa vyjasnili výšky! Až som sa najprv zľakol, ale po opätovnom prepnutí na starý predzosik som už nemohol pochopiť, že som ho toľké roky počúval. Ale najväčšiu zmenu som potom zaznamenal, keď som si zakúpil 3 hobrove panely, neviem ako je to spisovne, ale pojem hobra je snáď jasný. Keď som ich dal k zadnej stene, tak, že zakrývajú celú zadnú stenu, tak som skoro odpadol!! Žiadna ozvena v miestnosti, basy skrotenie, paráda, za 50€ som dosiahol ďaleko lepšiu nápravu zvuku ako s 500€-vym predzosikom. Vrelo odporúčam každému, komu do toho nebude kľučky priateľka, resp manželka!

Cormack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cormack »

LawIAR píše:
Renown píše:počkejte si do léta na Phono Box S2, to bude přímo převratné phono v poměru cena/výkon
a ja som si už peňaženku pripravoval na tube box DS2 :(
Tak co, už jej někdo má?

V prodeji je již nějakou dobu.

Poreferujete? Třeba v porovnání se starším bráškou Pro-Ject Phono Box RS !!!

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

Už nejakú dobu som v inom vlákne, tak ja len, že keď som kúpil ten phono Smart V2, tak som asi spravil chybu, teda nie som si istý, ale má to fakt uletené výšky, akurát pátram, kde sa stala chyba. Či phono preamp, alebo prenoska..

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

dá se nějak ten preamp nastavovat? Odpor / kapacita

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

Dá sa len MC, MM nie, to je na pevno. Žiaľ. Keby sa niečo na MM dalo menit, už by som to skusil...

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

Ospravedlňujem sa všetkým a hlavne firme Clearaudio za omyl, problém nebol v predzosiku, ale v nesprávnom zatlmeni miestnosti, príliš veľa hobry, u, som to napravil a výšky ako zázrakom sú v pohode! Akurát basy už nie také pevné, ale furt to je lepšie ako s tými uvrestsnymi vyskami *jupi*

octavius
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od octavius »

Myslite, ze uz je leto? :P

Odpovědět