Pravý kanál dominantní
Re: Pravý kanál dominantní
Trochu nefér, když se ti tu snažili pomoci. Třeba by tvoje zkušenost někomu pomohla.
obchodní tajemství 
Já měl jednou hnutý balanc na předzesu a docela jsem se natrápil s přenastavováním a kontrolováním gramce, než mi to došlo... Takže bych to klidně typoval na něco takovéhoovergrounder píše:Tak nakonec byl zakopanej pes jinde, asi to sem nechci ani psat...![]()
Uz je vse v poradku, ufff!
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No, jestli zkusenost hranicici s blbosti nekomu pomuze, tak pravdu dis...
Na koncaku jsem mel lehce ubrany zisk na levym kanalu. Dneska jsem to cely otocil a rozpojil a ejhle... takze asi tak. Priste nez neco placnu, tak projdu vsechny moznosti sam. Hrabal jsem se pred tim v kabelech, asi jsem o to strejchnul. A hlavne, melo me trknout, ze je to nekde na konci, kdyz prohazovani kanalu nepomohlo jak na zdroji, tak na predku. A navic, nepomohla ani korekce na vyvazeni kanalu, porad to nebylo ono, vlevo to bylo proste lehce pritlumeny. Takze asi tak.
Kazdopadne vsem za pomoc diky!
Na koncaku jsem mel lehce ubrany zisk na levym kanalu. Dneska jsem to cely otocil a rozpojil a ejhle... takze asi tak. Priste nez neco placnu, tak projdu vsechny moznosti sam. Hrabal jsem se pred tim v kabelech, asi jsem o to strejchnul. A hlavne, melo me trknout, ze je to nekde na konci, kdyz prohazovani kanalu nepomohlo jak na zdroji, tak na predku. A navic, nepomohla ani korekce na vyvazeni kanalu, porad to nebylo ono, vlevo to bylo proste lehce pritlumeny. Takze asi tak.
Kazdopadne vsem za pomoc diky!
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak to je mazec