Přenoska Pickering
Přenoska Pickering
Jak se prosím nastavuje váha na hrot u přenosky se štětečkem ? http://www.ebay.com/itm/PICKERING-XV-15 ... 1755452978 Doposud hraju bez štětečku, který leží v krabičce. Raménko Tesla P1101....Nebo prosím odkaz,kde se toto řešilo.Děkuju.
Re: Přenoska Pickering
Při spuštěném štětečku se přidává gram.
Děkuju za radu !..... zdá se to logické,že "nula" se vlastně hledá při vyvažování se spuštěným štětečkem.
To asi těžko, protože ve vyváženém stavu se štěteček desky nedotýká, tudíž vložku nenadlehčuje. Ale prostě se přidává gram, já mám nějaké Stantonky a Pickering je taky Stanton.
Pokud bych při vyvyžování nepodepřel štěteček do předpokládané výšky hraní,tak je celková váha přenosky tak veliká,že raménko nedokážu vůbec dovážit protizávažím do roviny. To je můj případ.Proto hraju zatím raději "bez".
To je nějaká blbost. P 1101 má HODNĚ široký rozsah nastavení a ten štěteček neváží skoro nic.
Proč při vyvažování podkládáš štětec? To mne hlava nebere.
edit: zapomeň ne to , že to má štětec, vyvaž raménko s přenoskou (i se štětcem) a pak nastav jak ti tady někdo (S499_1023) radil o gram víc.
edit: zapomeň ne to , že to má štětec, vyvaž raménko s přenoskou (i se štětcem) a pak nastav jak ti tady někdo (S499_1023) radil o gram víc.
Jak uz napsal "císelný". Bud k doporucenemu zatizeni pri pouziti stetecku pridej 1g, nebo ten stetecek proste "vyhod"!

Kvalita sice neni na 100%, citelne a pochopitelné to ale snad bude, ne?
(V nejhorsim si tu fotku proste "stáhni" a potom pouzij "zoom".)

Kvalita sice neni na 100%, citelne a pochopitelné to ale snad bude, ne?
(V nejhorsim si tu fotku proste "stáhni" a potom pouzij "zoom".)