Mam broblem zapojil jsem na teslu nc 580 cinche odcvakl jsem ten stary pětikolik a na ten kabel jsem připojil cinch ale když na zesilovači skoušim pravej a levej reprak tak mě to hraje vic s praveho jak z leveho včem muže byt problem přenosku tam mam puvodni vm 2202 prosim borci poraďte mě děkuji vam moc
problem se zvukem
-
mara10101989
- Kontaktovat uživatele:
problem se zvukem
zdravim všechny co se podilyte na tomhle foru zdarec chlapi
Mam broblem zapojil jsem na teslu nc 580 cinche odcvakl jsem ten stary pětikolik a na ten kabel jsem připojil cinch ale když na zesilovači skoušim pravej a levej reprak tak mě to hraje vic s praveho jak z leveho včem muže byt problem přenosku tam mam puvodni vm 2202 prosim borci poraďte mě děkuji vam moc
Re: problem se zvukem
Zde není problém jenom se zvukem.......
-
mara10101989
- Kontaktovat uživatele:
a sčim mysliš že je problem
Já myslim, že s tímhle se budem muset smířit. Takhle bude za pár let vypadat většina příspěvků .... zrovna minule či předminule byly v sobotní MF dnes ukázky z maturitních prací z češtiny .... holt je to třeba zrychlit, zjednodušit, osekat, ...čas jsou peníze, tak proč se s tim srát, že? 
Zrychlit neznamená psát jak d...l. I rychle se dá psát bez hrubek a používat k tomu interpunkci. Člověk by přehlédnul nějaký ten překlep, ale nasekat v jedné větě 5 hrubek svědčí o ....nechci to říct na plnou hubu.
Borci, chlapi. Zdar, borci....

Borci, chlapi. Zdar, borci....
Maro, Maro...říkal jsem Ti v paralelním vlákně (mimochodem nevím proč zakládáš nové na stejné téma) vyzkoušej nejprv na redukčku ale Ty ne...tady je výsledek.
http://www.ame.cz/Redukce-petikoliku-DI ... 10699.aspx
Nově prokablovat ramínko ? kontakty - dutinky na přenosku ? ohraný hrot přenosky ? špatně přiletované CINCH ? Všechno je možné.
http://www.ame.cz/Redukce-petikoliku-DI ... 10699.aspx
Nově prokablovat ramínko ? kontakty - dutinky na přenosku ? ohraný hrot přenosky ? špatně přiletované CINCH ? Všechno je možné.