problem se zvukem

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
mara10101989
Kontaktovat uživatele:

problem se zvukem

Příspěvek od mara10101989 »

zdravim všechny co se podilyte na tomhle foru zdarec chlapi *2thumbsup*

Mam broblem zapojil jsem na teslu nc 580 cinche odcvakl jsem ten stary pětikolik a na ten kabel jsem připojil cinch ale když na zesilovači skoušim pravej a levej reprak tak mě to hraje vic s praveho jak z leveho včem muže byt problem přenosku tam mam puvodni vm 2202 prosim borci poraďte mě děkuji vam moc *klanimse*

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Re: problem se zvukem

Příspěvek od tujatuja »

Zde není problém jenom se zvukem.......

mara10101989
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara10101989 »

a sčim mysliš že je problem

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Já myslim, že s tímhle se budem muset smířit. Takhle bude za pár let vypadat většina příspěvků .... zrovna minule či předminule byly v sobotní MF dnes ukázky z maturitních prací z češtiny .... holt je to třeba zrychlit, zjednodušit, osekat, ...čas jsou peníze, tak proč se s tim srát, že? :|

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Zrychlit neznamená psát jak d...l. I rychle se dá psát bez hrubek a používat k tomu interpunkci. Člověk by přehlédnul nějaký ten překlep, ale nasekat v jedné větě 5 hrubek svědčí o ....nechci to říct na plnou hubu.

Borci, chlapi. Zdar, borci.... *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Maro, Maro...říkal jsem Ti v paralelním vlákně (mimochodem nevím proč zakládáš nové na stejné téma) vyzkoušej nejprv na redukčku ale Ty ne...tady je výsledek.
http://www.ame.cz/Redukce-petikoliku-DI ... 10699.aspx
Nově prokablovat ramínko ? kontakty - dutinky na přenosku ? ohraný hrot přenosky ? špatně přiletované CINCH ? Všechno je možné.

Odpovědět