Co rikate na zakladni model REGA RP 1.
Nelibi se plastikovy talir ale po zkusenostech s ProJect /talir sice masivni ale hazeni talire cca 4mm diky plastovemu unaseci me fakt zlobilo/ si myslim ze ta rega by melo byt lepsi, co vy na to?
Taky rameno te zakladni REGA RP1 vypada imho lepe nez Pro Ject, ma nekdo zkusenosti, porovnavli jste v praxi, cena je u regy zajimava.
Mam sice doma drahe veci ale do gramofonu nechci davat mnoho penez, chci to jen na obcasne prehrati cca 50-100 Lp desek co mam doma.
REGA RP1
Re: REGA RP1
PJ je domácí značka, musím být patriot.
Rád bych aby se naše gramce zlepšovaly i v té nejnižší cenové kategorii.
Konkurence je nejlepší pro nás, milovníky hudby. Proto taky pochválím Regu RP1, ramínko vypadá bezvadně, v celku povedený gramec i pro střední nároky.
Osazená Audiotechnika s uhlíkovou chvějkou je pro mne neznámá.
Moje zkušenost je s podobným modelem Goldring GR2, ten gramec mě bavil, základ konstrukce je prostě dobrý.
Dobrý motorek a dobré ložisko talíře. Ramínko se dobře obsluhuje, magnetický antiskating je radost obsluhovat.
Jen mě přišel zvuk dost omezený rozlišením.
Kouknu na cenu :
RP 1 komplet RB101,přenoska Carbon,cool grey/white 8 990,00 Kč
Když chceš Regu, není co řešit.
Já bych postavil tomuto gramci nový PJ Essential 2, s MDF talířem na dobrém ložisku a předělaným ramínkem.
A hlavně můj oblíbený RPM 1.3 Genie, s prověřenou a povedenou konstrukcí jen bez plexi.
Když si Regu pořídíš, dej fotky a zkušenosti.
Budem rádi.
Rád bych aby se naše gramce zlepšovaly i v té nejnižší cenové kategorii.
Konkurence je nejlepší pro nás, milovníky hudby. Proto taky pochválím Regu RP1, ramínko vypadá bezvadně, v celku povedený gramec i pro střední nároky.
Osazená Audiotechnika s uhlíkovou chvějkou je pro mne neznámá.
Moje zkušenost je s podobným modelem Goldring GR2, ten gramec mě bavil, základ konstrukce je prostě dobrý.
Dobrý motorek a dobré ložisko talíře. Ramínko se dobře obsluhuje, magnetický antiskating je radost obsluhovat.
Jen mě přišel zvuk dost omezený rozlišením.
Kouknu na cenu :
RP 1 komplet RB101,přenoska Carbon,cool grey/white 8 990,00 Kč
Když chceš Regu, není co řešit.
Já bych postavil tomuto gramci nový PJ Essential 2, s MDF talířem na dobrém ložisku a předělaným ramínkem.
A hlavně můj oblíbený RPM 1.3 Genie, s prověřenou a povedenou konstrukcí jen bez plexi.
Když si Regu pořídíš, dej fotky a zkušenosti.
Budem rádi.
Re: REGA RP1
RPM 1.3 byl puvodne favorit ale nema to prave ten plexi kryt a to si myslim je velky problem.
Pokusim se regu v Brne nekde videt live...prece jen neni nad to osahat si to na vlastni prsty.
Skoda ze se nikdo nehlasi na vymenu meho sony scd 777 es za gramofon...pak bych byl ochotny jit i do drazsiho gramofonu....no toz tak.
Pokusim se regu v Brne nekde videt live...prece jen neni nad to osahat si to na vlastni prsty.
Skoda ze se nikdo nehlasi na vymenu meho sony scd 777 es za gramofon...pak bych byl ochotny jit i do drazsiho gramofonu....no toz tak.