nakolko som tuto na fore novy, hodim do plena par informacii o mne. Volam sa Chrochnivoj ( resp. Viktor ) , mam 31 a zijem v Cechach, v blizkosti Brna. LPcka som miloval odmala, pamatam si na to, ako som si na starej Tesle pustal Zlatu Branu - nefungovali nam repraky ( nepamatam si dovod ) , tak som pocuval bez nich. Prilozene ucho pri prenoske - co to pocut bolo
Dlhe roky som si planoval zaobstarat gramo. Ale bud na to nebol cas, alebo peniaze. Zhodou nahod som sa teraz dostal k zostave od Sony - X0-D50 - Zosik,Tuner,CD prehravac, MC prehravac, Gramofon- PS-LX60. Viem ze to nie je nic moc, ale, je to pozostalost po mojom nebohom dedovi a vela pre mna znamena. Zostava stala minimalne 10 rokov bez povsimnutia. Samotne gramo , podla dosavadnych informacii, nebolo nikdy pouzite. Prenoska tam je original SONY.
Nema to antiskating, nevidim na konci ziadne zavazia. Gramo sa vypina samo , ramienko sa vrati na miesto, dosadne, bud na konci platne, alebo stlaceni tlacitka STOP. Ma aj tlacitko play atd..
Urcite si ho mam v plane nechat. Ale takisto, by som ho chcel nejako ozivit. Minimalne prenoskou. Co som sa dotycal tuto na fore, tak ORTOFONkou nemozem nic pokazit. Otazkou ale ostava , ktora. Zvazujem zatial Ortofon 2M Red. Ale neviem ci sa hodi na posluch Jazz/Blues/Rock a ci vobec na moje rameno bude pasovat. Ak aj ano, tak nastavit gramofon neviem ..Rozpocet na prenosku mam 3000 CZK, mozno aj s headshellom ak to bude potrebne.
Preto Vas milovnici analogov, ziadam o pomoc pri vybere spravnej prenosky a odporucenie firmy alebo pana v blizkosti Brna, ktory by mi za financnu odmenu tu prenosku vymenil a gramofon nastavil.
Dakujem za Vas cas a odpovede