Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Stano
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od Stano »

rád by som zobral 2 sady (ať už pozostávajú z 2 či 5ks LP), ďakujem

aphonia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aphonia »

Mám zájem o 1 sadu a prosím o zařazení do seznamu zájemců.

komak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od komak »

Zdravím,vezmem jednu sadu,prosím zaradiť do zoznamu .Dík Komak.

warezo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od warezo »

nejak strácam prehľad o tom čo je sada, asi stárnem :) ak sada obsahuje dve a viac platní z dôvodu že sa to na jednu platňu nevošlo, aktualizujem svoj záujem na 3 sady. teda 3x komplet na nastavovanie... ďakujem

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Warezo nestárneš,taky tápu.Ale bojím se zeptat viz moje otázka

Odeslatod DRVOŠTĚP v 20 úno 2012 20:41
To Lamak-Zájem je zatím o 62 sad (pokud to mám všechno dobře) a tím to vychází na 4 desky v saděProsím můžeš vyjasnit počet desek versus sada 4desek\\\,Já jsem myslel že bude 1-2v sadě .Děkuji za info a tvoji snahu *thumbs up*

Odeslatod DRVOŠTĚP v 20 úno 2012 20:51
Pokud teda dobře počítám tak vychází 248kusů placek což znamená ještě dva kousky a může se dělat objednávka.To za předpokladu že se vše vtěsná na 1lp.Což je jedna matrice.V obchodních podmínkách je určitě 1matrice /250lp.Díky za odpověď

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To Lamak-opravdu si vážím snahy ale taky tápu.Prostě nevím co je sada.Možná nejsem sám. Prosím o přesnou definici.Ještě nevíme (víme) co bude na Lp a jestli se to vejde na jednu nebo dvě placky.Pak je to u mne 1x sada.Proto mne pak překvapí -

Odeslatod Bolek v 16 úno 2012 21:52
souhlasí, vzal bych 1 sadu tj. 5-6 LP

Lamak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamak »

Lamak píše:
DRVOŠTĚP píše:To Lamak-Zájem je zatím o 62 sad (pokud to mám všechno dobře) a tím to vychází na 4 desky v saděProsím můžeš vyjasnit počet desek versus sada 4desek\\\,Já jsem myslel že bude 1-2v sadě .Děkuji za info a tvoji snahu *thumbs up*
Ahoj, sada je přepočet desek na jednoho člověka. Počítal jsem s tím, že musíme objednat minimálně 250Ks od každé matrice, takže je jedno, jestli se bude jednat o album nebo dvojalbum (dvojalbum znamená 2 matrice) a počítám to dle jednoduchého vzorce

počet alb (minimálně 250)/celkový počet zájemců

Je to tedy 250 testovacích nahrávek / aktuálně 62 zájemců = zhruba 4
Šlo mi o to, že tím pádem nic nezůstane navíc a všichni se podělí rovným dílem o náklady i desky. Zatím to k počtu zájemců vychází cca 4 desky v sadě, takže každý zájemce zaplatí za 4 desky a 4 dostane. Někdo jich chtěl víc, tak jsem mu automaticky napsal 2 sady, aby se to pokrylo.

Ještě jsem od posledně neaktualizoval seznam, to ale udělám až zítra. Snad se mi to podařilo vysvětlit. Nikdo se zatím nevyjádřil proti tomuto způsobu rozpočítání nákladů a výsledných nahrávek, takže to beru jako souhlas...
osobně to vidím, že se dostaneme někam k 80 sadám, což bude tedy cca 3 alba v jedné sadě.
Již jsem se to tu snažil vysvětlit. Pokud z toho není ještě něco jasné, prosím upřesněte co, pokusím se to rozepsat ještě jednou.

Polopatě řečeno minimálně musíme udělat 250 alb (protože minimální odběr k jedné matrici je 250Ks LP, a je tedy jedno, jestli to bude 2 album, protože se všechno na jednu desku nevleze, druhá deska bude druhá matrice, takže zase 250Ks). Celkově má o album zájem cca 80 lidí na (kdybych to počítal na kusy, tak to bude něco kolem 120), ale co s tím zbytkem co se musí chtě něchtě vyrobit? Čekat až to někdo koupí? A kdo do toho vrazí ty peníze?
Podle mě je nejlepší vzít celkový počet vyrobených alb a podělit to celkovým počtem zájemců. Tím se dostáváme k pojmu "sada" (klidně tomu říkejte jinak) - Pokud zůstane zájem na 80 lidech, tak se dostáváme jednoduše k tomu, že každý zaplatí 1/80 celkových nákladů a dostane 1/80 ze všech vyrobených alb -> 250/80= cca 3.

Proto se s roustoucím zájmem snižuje počet alb v sadě a tím také minimální náklady na osobu.

Líp to asi vysvětlit nesvedu, už to zkouším potřetí jinak :(

EDIT: V době kdy psal Bolek byl zájem tak malý (cca 40-50 lidí) že to vydělením vycházel na 5-6 alb v sadě.

250 (minimální odběr z GZ) / 50 (počet zájemců) = 5 alb na jednoho

Robin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin »

Ahoj,

přidám se taky, mám zájem o jednu sadu.

miroslaww
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miroslaww »

Hezký den všem,
připojuji se k zájemcům - prosím o jednu sadu.
Děkuji Toman

voltik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voltik »

Chlapi, já doufám, že až budete desky rozesílat nebo potvrzovat odběr, že mi dáte na všdomí. Já sem k vám na hifinázory téměř nekoukám - působím na audiowebu !

Lamak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamak »

Ahoj všem,
tabulku zájemců jsem aktualizoval, jinak se koukám, že nám to tu trošku "umřelo", chtěl jsem se jen zeptat, jaký je aktuální stav s podklady, zda se již pan Sýkora ozval a popřípadě se to někam posunulo dál...

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Ahoj, dobrá zpráva !
Pan Sýkora zavolal s objednávkou deseti desek pro Ri-Audio a DVD mi doručí v Praze.

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

super, jsem rad, ze je to na dobre ceste. behem tydne dodelam obal

Lamak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamak »

eficak píše:Ahoj, dobrá zpráva !
Pan Sýkora zavolal s objednávkou deseti desek pro Ri-Audio a DVD mi doručí v Praze.
Paráda, zapíšu tedy těch 10Ks do seznamu zájemců a až to bude aktuální a bude cena přesně známá, tak to zkusím všechny obeslat s přesnými počty a dát to celé dohromady. Na distribuci se pak domluvíme - jsem ochoten nějak pokrýt Brno, pro osobní vyzvednutí a vyřešit eventuální poslání poštou.
jacq píše:super, jsem rad, ze je to na dobre ceste. behem tydne dodelam obal
Pokud budeš chtít pomoct tak dej vědět - ne že bych to maloval za tebe, ale kritizovat mi jde :-D

Co říkáte na to přidání kvalitně vytisknuté šablony pro nastavení gramofonu k albu - pokud by Rowing svolil a eventuálně by ji i poupravil, protože by šlo ji udělat celou, ne jen výsek na A4?
A jak se rozhodlo s tím návodem, jak desku správně používat, který by měl být součástí, je schopen ho někdo se psat, nebo na tom už dokonce někdo pracuje?

chief34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chief34 »

Výborný nápad se šablonou od Rowinga v celém formátu - krásse :-) Vždy když jsem ji předtím tisknul, tak se tiskárna zbláznila a tiskla to ořezané, všelijak vycentrované, ačkoliv jsem jí zadal naprosto jasné pokyny :-((

Odpovědět