Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Taky si to myslím. první varianta je cool 

Ahoj, také prosím o zařazení do seznamu zájemců o 1 sadu. Díky.
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
Bože chraň, že bych snad do toho nějak chtěl kafrat. Asi to (určitě) není špatné. Ale to první, s grafikou ala zlatá 60., mi přišlo lépe. Mě osobně to evokuje dobu kdy vnikal HaZ.jacq píše: ............... ale jde mi spise o napad - jestli takhle jo...
Byl bych též pro 1. variantu. A děkuji Vám, že jste si dal práci s přípravou varianty k prvnímu návrhu.
Šimko Josef
Také se hlásím k té první variantě obalu.
Zdravím, chtěl bych objednat 1 sadu. Děkuji Leny 

ok 
ma draha polovicka mi to tez zdrbla, taky se ji to nelimi. Zustaneme tedy u prvni verze...
btw. inspirace byla zde

ma draha polovicka mi to tez zdrbla, taky se ji to nelimi. Zustaneme tedy u prvni verze...
btw. inspirace byla zde

při jakém asi zvětšení je inspirující foto ?
dopo: delší text bych uvedl dolu, kratší nad něj. Nemělo by tam být raději: Vinyl Setting and Test Recording ?
dopo: delší text bych uvedl dolu, kratší nad něj. Nemělo by tam být raději: Vinyl Setting and Test Recording ?
Zdravím vás , ak ste ešte neuzavreli zoznam tiež mám záujem o jednu sadu. Ďakujem.
Prosim take pridat do seznamu... Jednu sadu prosim
jsem pro první variantu...foto nádherné...
Uzavřel jsem sestavu testovacích signálů. Teď se musí ověřit, zdali je to vyrobitelné, a pak se uvidí.
Na slovanetu si přeje soukromou zprávou IvaW :
po duben 09, 2012 10:32:35
Předmět: Měřicí LP
Ahoj,
prosím také o 2 exempláře.
Díky
Iva
Ahoj všem, delší dobu jsem se sem přes pracovní vytížení nedostal, takže jsem doplnil seznam až dnes a měl by být aktuální.
Vzhledem k tomu, že pan Sýkora dokončil podklady uzavřel bych seznam objednávek, všem následně napsal pro ujištění, že s objednávkou pořád počítají a vystavil finální počty kusů. V té době doufám už bude známá i orientační cena.
Termín uzavření objednávek je do pátku 13.4.2012 do půlnoci. Pak to sečtu a udělám podle toho ty finální počty. Po tomto termínu řekněme nebude na 100% jisté, že se na kohokoli dostane.
Aktuálně si myslím, že v sadě budou 2 kopie a mezi ty, kdo chtěli víc se rozdělí ten zbytek.
Vzhledem k tomu, že pan Sýkora dokončil podklady uzavřel bych seznam objednávek, všem následně napsal pro ujištění, že s objednávkou pořád počítají a vystavil finální počty kusů. V té době doufám už bude známá i orientační cena.
Termín uzavření objednávek je do pátku 13.4.2012 do půlnoci. Pak to sečtu a udělám podle toho ty finální počty. Po tomto termínu řekněme nebude na 100% jisté, že se na kohokoli dostane.
Aktuálně si myslím, že v sadě budou 2 kopie a mezi ty, kdo chtěli víc se rozdělí ten zbytek.
Lamak to dotáhne do úspěšného konce.

V tuto chvíli by myslím bylo vhodné dát znovu odkaz na seznam zájemců, aby mohl každý zkontrolovat svou objednávku.
Zároveň už je dost údajů, aby se mohl udělat první (orientační) nástřel rozpočtu a tedy i ceny za jednu sadu.
Zároveň už je dost údajů, aby se mohl udělat první (orientační) nástřel rozpočtu a tedy i ceny za jednu sadu.