Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Lamak
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od Lamak »

Omlouvám se všem co psali v březnu a přeskočil jsem je, ještě jednou jsem to prošel a doplnil co mi chybělo. Prosím všechny, aby se podívali do seznamu a zkontrolovali, že je vše OK. Vzhledem k dost velkému zájmu (který se na začátku úplně nečekal) se počet zájemců vyšplhal už na 100 lidí s tím, že někteří chtějí víc jak 1 desku. Uvidím jak to tedy ve finále vyjde. Předběžně počítejte s tím, že všechny určitě ještě obepíšu a nechám si potvrdit počet kusů, až bude známá nějaká cena. Určitě pak budu potřebovat i adresy, kam to rozeslat atd.

Odkaz na seznam je https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kQzeDZkOVE

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Pan Sýkora předělává materiál .
Rowing se ujme aktualizace návodu k seřízení gramofonu a šablony k seřízení . Ta by se mohla objevit jako vložená příloha k LP.

THresil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THresil »

eficak píše:Pan Sýkora předělává materiál .
Rowing se ujme aktualizace návodu k seřízení gramofonu a šablony k seřízení . Ta by se mohla objevit jako vložená příloha k LP.
Ano, to seřízení bych uvítal a ještě více tu šablonu...;-)

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Skvělé, určitě příloha k testovací desce v podobě návodu k čemu a jaký track slouží a jak rozpoznat při přehrání co seřídit si myslím je velmi důležité...

vitek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitek »

Mám zájem o 1 sadu a prosím o zařazení do seznamu.
Děkuji.

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

Komu a v jakem formatu mam poslat podklady pro tisk obalu? Je to soucasti praci primo v Lodenicich? Ptal jsem se znamych a neznam nikoho, kdo by to nejak umel zpracovat...

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Hlásil jsem se mezi prvními, tehdy byl přepoklad 5 kusů LP na člověka. Teď vidím v seznamu 1 sada 1 kus. Takže prosím o opravu ve smyslu:
1 sada, minimálně 2 kusy.
Díky!
panda

A ještě poznámka, je-li minimální objednávka v Loděnicích 250 kusů, znamená to, že výrobce by se jistě nebránil větší objednávce.
Takže při větším zájmu o desku myslím nic nebrání zvýšit náklad na 300, 350, prostě kolik bude potřeba.
Je-li to tak, bylo by možné zafixovat počet desek v sadě na 2 kusy, upřesnit objednávky a podle výsledku
objednat výrobu s větší rezervou. Něco na reklamace, více na ty, kteří se o akci dozvědí až po uzávěrce
a budou škemrat o "druhé kolo", jak to známe třeba z nákupu součástek nebo výroby plošných spojů.

Lamak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamak »

panda píše:Hlásil jsem se mezi prvními, tehdy byl přepoklad 5 kusů LP na člověka. Teď vidím v seznamu 1 sada 1 kus. Takže prosím o opravu ve smyslu:
1 sada, minimálně 2 kusy.
Díky!
panda

Sada je aktuálně 2 kusy, takže to tak dopadne, v seznamu jsem to opravil

A ještě poznámka, je-li minimální objednávka v Loděnicích 250 kusů, znamená to, že výrobce by se jistě nebránil větší objednávce.
Takže při větším zájmu o desku myslím nic nebrání zvýšit náklad na 300, 350, prostě kolik bude potřeba.
Je-li to tak, bylo by možné zafixovat počet desek v sadě na 2 kusy, upřesnit objednávky a podle výsledku
objednat výrobu s větší rezervou.

Přesně toto mám v plánu
- zafixovat počet desek v sadě na 2ks a o zbytek (pro ty co chtějí víc ks) navýšit objednávku, pokud to bude nutné. Ovšem předběžný čísla sečtu o víkendu a pak se uvidí. Úplně jsem nepředpokládal takový zájem a možná by to i vyšlo tak, že by každý dostal přesně kolik si objedná (klidně 1ks). Ještě bych taky počkal co s počty udělá případná cena za kus - zatím se neví.
- proběhne ještě jedno kolo s potvrzením objednávek, takže všechny obepíšu a upřesním si počty, nechám poslat doručovací adresy atd. Ještě musím domyslet jak nejlíp na to, přemýšlím, že udělám i nějakou jednoduchou stránku, kde každý vyplní údaje a já si to pak vytáhnu z DB, ať se vyhnu ručnímu přepisování a taky nějakým nesrovnalostem

Něco na reklamace, více na ty, kteří se o akci dozvědí až po uzávěrce
a budou škemrat o "druhé kolo", jak to známe třeba z nákupu součástek nebo výroby plošných spojů.
Beru v potaz, otázka je kolik toho navíc bude, a reklamace se budou muset nějak rozpočítat do ceny - je potřeba zjistit, jaká je zmetkovitost na výstupu z Loděnic.
Objednávky se uzavřou teď, ale práce je na tom ještě dost, takže uvidíme jak to časově vyjde...

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Ahoj, Slovanet mi nese další objednávku :
Od: JeF111
Komu: efičák
Zaslal: čt duben 12, 2012 13:22:12
Předmět: Testovací LP Hifinázory
Ahoj, mám zájem o 5-6 kusů testovacích LP, což vypadá na 3 sady. Zařaď mě prosím do seznamu.

Díky
Martin

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

To jaq: V loděnicích dělají i obaly na Lp, CD. Stačí jim poslat podklady a oni si to zpracují. Není to samozřejmě zadarmo..

seva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seva »

Mám zájem o 1 sadu.Děkuji

Lamak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamak »

Tak jsem doplnil tabulku zájemců, opravil počty a zatím to vypadá, že se dostaneme opravdu za 250Ks, takže pokud by někdo trval na tom, že chce pouze 1 kus, tak s tím asi nebude problém. Počkám tedy do pátku, pak to všechno přepočítám a dám vědět co dál - i tak ovšem budu chtít ještě od všech potvrdit počty kusů, až bude známá cena.

etudiant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od etudiant »

Závazně objednávám 1 sadu. Děkuji.

sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sostakovic »

Předpokládám, že závazná objednávka bude znamenat také složení zálohy. Alespoň bych to důrazně doporučoval.
Napište klam ji mám poslat a kolik.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Přesně na to mě upozornil p. Sýkora.
Má s tím zkušenosti.
Z dvouset sad může zbýt ... polovina ?
Pak nebude souhlasit vypočítaný obnos na jednu sadu.

Mám doma měřící desku Stereofonie 2, pánů autorů Fendrycha a Kulhana s kvalitním českým návodem.
Ideál, možná v Loděnici budou mít podklady. 8-)

Obrázek

[youtube]ZnR4P9qxVPM&feature=relmfu[/youtube]

Ještě mě napadlo, jestli prodaný náklad 250-ti kusů nebude v žebříčku prodejů zajímavé číslo - v dnešní stahovací éře...

Odpovědět