Předpokládáš správně, jen jsem to zatím nechtěl psát do fóra, ať se tu zatím nezvrhne diskuze kolik, komu, kam. I ty dnes závazné objednávky budu ověřovat ve chvíli, kdy bude známá cena. Zítra spočítám totiž počet kusů, zjistím v loděnicích co to bude stát a je mi jasné, že pak se to pořád může pohnout.sostakovic píše:Předpokládám, že závazná objednávka bude znamenat také složení zálohy. Alespoň bych to důrazně doporučoval.
Napište klam ji mám poslat a kolik.
Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Složení zálohy je samozřejmost, kdo by s tím měl problém, pro takovéto akce se nehodí.
Ostatně, kdo by chtěl celou akci financovat ze svého a pak z jednotlivých lidí tahat další rok peníze ?
Jen technická, každý zájemce by měl mít svůj jedinečný (variabilní- specifický) symbol, aby nevznikly zmatky kdo zaplatil a kdo ne.
Ostatně, kdo by chtěl celou akci financovat ze svého a pak z jednotlivých lidí tahat další rok peníze ?

Jen technická, každý zájemce by měl mít svůj jedinečný (variabilní- specifický) symbol, aby nevznikly zmatky kdo zaplatil a kdo ne.
Vs-Nick
Variabilní symbol je číslo, text lze zadat pouze do zprávy pro příjemce.
Aby se zabránilo duplicitám, měl by jednotlivým zájemcům přidělit variabilní symbol
organizátor celé akce.
Aby se zabránilo duplicitám, měl by jednotlivým zájemcům přidělit variabilní symbol
organizátor celé akce.
Třeba 1 až poslední kdo je v seznamu, takže třeba 1 až 100 nečekaněpanda píše:Variabilní symbol je číslo, text lze zadat pouze do zprávy pro příjemce.
organizátor celé akce.

Mám zájem o 1 ks. Děkuji.
Zdravím a taky bych si objednal jednu sadu,jestli se teda vlezu.Úplně mi to vypadlo z hlavy a uz je dva dny po termínu ale je víkend tak snad ano.Děkuji moc
.

Tak když tak hezky prosíš, tak tě tada přidámHunzek píše:Zdravím a taky bych si objednal jednu sadu,jestli se teda vlezu.Úplně mi to vypadlo z hlavy a uz je dva dny po termínu ale je víkend tak snad ano.Děkuji moc![]()
.

Dělám si srandu, dostal jsem se k tomu teprve teď, takže v pořádku. Včera jsem celý den běhal kolem organizace plesu, takže nebyl vůbec čas to řešit.
Tak podtrženo sečteno je to dnes cca 377Ks, takže nebude problém aby si kdokoli vzal libovolný počet desek (již od 1Ks) a sady zrušíme. Připomínám, že ty byly kvůli tomu, že ze začátku to vypadalo, že se dá dohromady tak 50 zájemců, tak aby se to zvládlo zafinancovat a rozebralo se vše. Objedná se i něco navíc, kvůli případným reklamacím a opozdilcům. Během příštího týdne se snad podaří dát dohromady přeběžnou cenu a pak bych všechny obeslal kvůli závaznému objednání počtu desek a dalším informacím.
Bude se tedy předělávat objednávací tabulka ?
Diky Lamakovi za odkaz na sablony primo z Lodenic, pro ruzne verze obalu.

Toto je 2LP verze. Na vnitrni desky bych nejradsi umistil nejaky text, skoda, ze se tam asi nevejde cely navod na mereni, ci serizeni gramofonu. Napada nekoho nejake zajimave povidani, ktere by tam bylo vhodne umistit? Pokud bude obal jednoduchy, 1LP, problem s vnitrnimi deskami odpadne.

Toto je 2LP verze. Na vnitrni desky bych nejradsi umistil nejaky text, skoda, ze se tam asi nevejde cely navod na mereni, ci serizeni gramofonu. Napada nekoho nejake zajimave povidani, ktere by tam bylo vhodne umistit? Pokud bude obal jednoduchy, 1LP, problem s vnitrnimi deskami odpadne.
Ano, bude, prosím o strpení....panda píše:Bude se tedy předělávat objednávací tabulka ?
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
Jakmile bude známá konečná cena za kus, rád bych počet kusů upravil (navýšil). Předpokládám, že se vše již blíží kýženému cíli?Lamak píše:Ano, bude, prosím o strpení....panda píše:Bude se tedy předělávat objednávací tabulka ?
S díky, Šimko Josef
Nezlobte se, ale byla by tam ještě jedna pro mě??
tomle
tomle
Momentálně je situace taková, že po prvním kole konzultací s Loděnicemi musím předělat některé signály. Také se řeší otázky produkčního charakteru, čehož se zřejmě ujme Rowing. Takže je stále možnost se přihlásit jako zájemce. Vyvstala samozřejmě otázka ceny. Na toto téma jsem vyvěsil na Slovanetu hlasování / anketu http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 280#161280 a prosím všechny zde se přihlásivší zájemce, aby tam odpověděli, nebo alespoň odpovídající odpověď napsali sem - ne ale obojí, ať v tom není bordel.