Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Lamak
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od Lamak »

sostakovic píše:Předpokládám, že závazná objednávka bude znamenat také složení zálohy. Alespoň bych to důrazně doporučoval.
Napište klam ji mám poslat a kolik.
Předpokládáš správně, jen jsem to zatím nechtěl psát do fóra, ať se tu zatím nezvrhne diskuze kolik, komu, kam. I ty dnes závazné objednávky budu ověřovat ve chvíli, kdy bude známá cena. Zítra spočítám totiž počet kusů, zjistím v loděnicích co to bude stát a je mi jasné, že pak se to pořád může pohnout.

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Složení zálohy je samozřejmost, kdo by s tím měl problém, pro takovéto akce se nehodí.
Ostatně, kdo by chtěl celou akci financovat ze svého a pak z jednotlivých lidí tahat další rok peníze ? ;)
Jen technická, každý zájemce by měl mít svůj jedinečný (variabilní- specifický) symbol, aby nevznikly zmatky kdo zaplatil a kdo ne.

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Variabilní symbol je číslo, text lze zadat pouze do zprávy pro příjemce.
Aby se zabránilo duplicitám, měl by jednotlivým zájemcům přidělit variabilní symbol
organizátor celé akce.

THresil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THresil »

panda píše:Variabilní symbol je číslo, text lze zadat pouze do zprávy pro příjemce.
Aby se zabránilo duplicitám, měl by jednotlivým zájemcům přidělit variabilní symbol
organizátor celé akce.
Třeba 1 až poslední kdo je v seznamu, takže třeba 1 až 100 nečekaně :-D

Kuprik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuprik »

Mám zájem o 1 ks. Děkuji.

Hunzek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunzek »

Zdravím a taky bych si objednal jednu sadu,jestli se teda vlezu.Úplně mi to vypadlo z hlavy a uz je dva dny po termínu ale je víkend tak snad ano.Děkuji moc *klanimse* *fnuk* .

Lamak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamak »

Hunzek píše:Zdravím a taky bych si objednal jednu sadu,jestli se teda vlezu.Úplně mi to vypadlo z hlavy a uz je dva dny po termínu ale je víkend tak snad ano.Děkuji moc *klanimse* *fnuk* .
Tak když tak hezky prosíš, tak tě tada přidám :-D

Dělám si srandu, dostal jsem se k tomu teprve teď, takže v pořádku. Včera jsem celý den běhal kolem organizace plesu, takže nebyl vůbec čas to řešit.

Lamak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamak »

Tak podtrženo sečteno je to dnes cca 377Ks, takže nebude problém aby si kdokoli vzal libovolný počet desek (již od 1Ks) a sady zrušíme. Připomínám, že ty byly kvůli tomu, že ze začátku to vypadalo, že se dá dohromady tak 50 zájemců, tak aby se to zvládlo zafinancovat a rozebralo se vše. Objedná se i něco navíc, kvůli případným reklamacím a opozdilcům. Během příštího týdne se snad podaří dát dohromady přeběžnou cenu a pak bych všechny obeslal kvůli závaznému objednání počtu desek a dalším informacím.

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Bude se tedy předělávat objednávací tabulka ?

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

Diky Lamakovi za odkaz na sablony primo z Lodenic, pro ruzne verze obalu.
Obrázek
Toto je 2LP verze. Na vnitrni desky bych nejradsi umistil nejaky text, skoda, ze se tam asi nevejde cely navod na mereni, ci serizeni gramofonu. Napada nekoho nejake zajimave povidani, ktere by tam bylo vhodne umistit? Pokud bude obal jednoduchy, 1LP, problem s vnitrnimi deskami odpadne.

Lamak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamak »

panda píše:Bude se tedy předělávat objednávací tabulka ?
Ano, bude, prosím o strpení....

STUDIO_ESO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STUDIO_ESO »

Lamak píše:
panda píše:Bude se tedy předělávat objednávací tabulka ?
Ano, bude, prosím o strpení....
Jakmile bude známá konečná cena za kus, rád bych počet kusů upravil (navýšil). Předpokládám, že se vše již blíží kýženému cíli?

S díky, Šimko Josef

tomle1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomle1 »

Nezlobte se, ale byla by tam ještě jedna pro mě??
tomle

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Momentálně je situace taková, že po prvním kole konzultací s Loděnicemi musím předělat některé signály. Také se řeší otázky produkčního charakteru, čehož se zřejmě ujme Rowing. Takže je stále možnost se přihlásit jako zájemce. Vyvstala samozřejmě otázka ceny. Na toto téma jsem vyvěsil na Slovanetu hlasování / anketu http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 280#161280 a prosím všechny zde se přihlásivší zájemce, aby tam odpověděli, nebo alespoň odpovídající odpověď napsali sem - ne ale obojí, ať v tom není bordel.

Odpovědět