"souhlasím s tebou, to je čisté řešení, ale myslím, že autoři to ani jinak nechtěli udělat. Nezveřejnili to zatím proto, že to prostě zatím nevědí."
Tak s tímto naprosto souhlasím. Bylo naprosto zbytečné dělat takovou anketu, když se doposud "nic" neví. Myslím tím o cenách. A nechápu, že ty nechápeš mou reakci. Prostě to vyvolalo takový dojem a né jenom u mě, takže je to naprosto pochopitelné. To že ty něčemu věříš je moc hezké, ale někteří z nás mají asi jiné zkušenosti nebo spíše se už tolikrát doběhli "v rámci dobré myšlenky", že jsou prostě již více opatrní.
I proto jsem tak reagoval, nechtěl jsem nikoho poškodit, jen naznačit, že prostě neni možné jen tak na něco nalákat a pak zcela změnit pravidla, to se prostě nedělá. A jak už jsem psal, když se o cenách doteď nic neví, tak neni důvod dělat takovýto druh ankety, nezdá se ti??? Vím, už jsi na to odpověděl, takže není důvod to dál rozebírat...

PS: můj návrh je se teď k cenám nijak nevyjadřovat a až se zjistí co a jak, tak pak se o tom můžeme pobavit, to je podle mého smysluplné...