Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
MartinSt4
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od MartinSt4 »

Přimlouvám se za 3150Hz, to si může změřit každý:

http://platterspeed.com/#Version+Histor ... 2F+iPad%29

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

samozřejmě myslí, že 200Kč je málo!!! Sakra vždyt máme gramce a přenosky co nás nějakou tu tisícovku stojí a snad se nebudeme teda dohadovat zda to bude 200 nebo 400,-.....Jestli má někdo starou Teslu NC a přijde mu to hodně tak to chápu ale at nám to tedy nekazí...Vím zní to drsně ale je to tak :(

P.S. Rusko vás zlikviduje :D Přál bych vám výhru ale pak by vám narostl moc hřebínek :DDD

efendi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efendi »

TAB, povedal si to presne. Ľudia, ktorý do tej dosky vložia svoju prácu, čas a know-how si zaslúžia primeranú odmenu, GZ to tiež nevylisujú za cenu matrošu a my ostatný to dostaneme rovno pod nos hotové. Tak nerozumiem, aké šomranie na cenu, že dve stovky sú moc.

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

efendi:
ano ano. Myslím, že cenu jsme tu probírali a bral bych to přeci za uzavřenou kapitolu. Důležitá je kvalita a ne kvantita. Vždyt vás to stojí hromadu času a práce...

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

bobolix píše:Já jsom to prozatím nechal tak trochu u ledu - čekám na vyjádření Rowinga...
Už se vyjádřil ? Počáteční nadšení začíná vyprchávat, nejdřív bylo deset příspěvku za den, teď už dlouho nic....

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Zatím ne - zkusím ho zaurgovat ...

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Nějak tomu přestávám rozumět. Pokud si pamatuji, Rowing vůbec nepatřil mezi iniciátory této akce. Vstoupil do děje, když už bylo mnohé naplánováno a dohodnuto, ovšem aniž by sem napsal jediný příspěvek. A teď už týdny čekáme na jeho reakci, která jaksi nepřichází a celá akce patrně kvůli tomu půjde do kytek. Copak jsme se všichni už zbláznili ? Bez něj to doopravdy nejde ?

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

S Rowingem jsem v mailovém kontaktu. Do projektu ho zapojil efičák, neb je to asi jediný člověk v rámci zdejšího okruhu, kdo je schopen to manažovat, a jeho připomínky (předané osobně) byly pro mne velmi užitečné. Bohužel má málo času a navíc očekává rozmnožení rodiny. Ale nic nikam nezapadlo, jen to jde trochu pomaleji. On platí takový ten zákon, že 90% práce zabírá 90% času a zbývajících 10% zabírá dalších 90% času - já bych na základě svých zkušenostech řekl spíš 900%.

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Bezva, takže budeme držet palce a čekat. Možná by bylo dobré tak jednou za měsíc sem hodit krátkou zprávičku, kolik z těch 900% ještě zbývá, abychom neztráceli naději. ;)

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Chtěl bych poprosit, pokud to je ještě možné, o vyškrknutí ze seznamu zájemců o desku. Začínám přemýšlet o rozprodání sestavy.

Děkuji.

Standa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Standa »

Tak já bych chtěl na seznam místo odpadlíka prosím.

70trespass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 70trespass »

Také bych měl zájem o 2ks.Díky.

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Jak se mi to jeví, bude asi zapotřebí mírná změna managementu celého projektu. Nemíním to převzít, takový šílenec nejsem, ale potřeboval bych soustředit základní informace. Jelikož jsem v tom už naprosto ztratil přehled, prosím aktivně se zúčastnivší přispěvatele (tj. ty, kteří už něco dělali nebo jsou ochotni dělat), aby se mi v soukromé poště přihlásili. Potřeboval bych zejména:

1. Aktualizovaný seznam zájemců

2. Nabídku grafického zpracování - překládací obal, čtyři strany potisku, dvě barvy

Vyžádal jsem si orientační kalkulaci výrobní ceny z GZ, takže bude možné stanovit celkem spolehlivý odhad konečné ceny bez zbytečných spekulací.

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

ja tu grafiku udelam, ale prosim kontaktovat potom spise pres sz, az to bude aktualni. nemam ted moc casu chodit na fora a kontrolovat, jestli se neco deje :)

Odpovědět