Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Přimlouvám se za 3150Hz, to si může změřit každý:
http://platterspeed.com/#Version+Histor ... 2F+iPad%29
http://platterspeed.com/#Version+Histor ... 2F+iPad%29
samozřejmě myslí, že 200Kč je málo!!! Sakra vždyt máme gramce a přenosky co nás nějakou tu tisícovku stojí a snad se nebudeme teda dohadovat zda to bude 200 nebo 400,-.....Jestli má někdo starou Teslu NC a přijde mu to hodně tak to chápu ale at nám to tedy nekazí...Vím zní to drsně ale je to tak
P.S. Rusko vás zlikviduje
Přál bych vám výhru ale pak by vám narostl moc hřebínek
DD
P.S. Rusko vás zlikviduje
TAB, povedal si to presne. Ľudia, ktorý do tej dosky vložia svoju prácu, čas a know-how si zaslúžia primeranú odmenu, GZ to tiež nevylisujú za cenu matrošu a my ostatný to dostaneme rovno pod nos hotové. Tak nerozumiem, aké šomranie na cenu, že dve stovky sú moc.
efendi:
ano ano. Myslím, že cenu jsme tu probírali a bral bych to přeci za uzavřenou kapitolu. Důležitá je kvalita a ne kvantita. Vždyt vás to stojí hromadu času a práce...
ano ano. Myslím, že cenu jsme tu probírali a bral bych to přeci za uzavřenou kapitolu. Důležitá je kvalita a ne kvantita. Vždyt vás to stojí hromadu času a práce...
Už se vyjádřil ? Počáteční nadšení začíná vyprchávat, nejdřív bylo deset příspěvku za den, teď už dlouho nic....bobolix píše:Já jsom to prozatím nechal tak trochu u ledu - čekám na vyjádření Rowinga...
Zatím ne - zkusím ho zaurgovat ...
Nějak tomu přestávám rozumět. Pokud si pamatuji, Rowing vůbec nepatřil mezi iniciátory této akce. Vstoupil do děje, když už bylo mnohé naplánováno a dohodnuto, ovšem aniž by sem napsal jediný příspěvek. A teď už týdny čekáme na jeho reakci, která jaksi nepřichází a celá akce patrně kvůli tomu půjde do kytek. Copak jsme se všichni už zbláznili ? Bez něj to doopravdy nejde ?
S Rowingem jsem v mailovém kontaktu. Do projektu ho zapojil efičák, neb je to asi jediný člověk v rámci zdejšího okruhu, kdo je schopen to manažovat, a jeho připomínky (předané osobně) byly pro mne velmi užitečné. Bohužel má málo času a navíc očekává rozmnožení rodiny. Ale nic nikam nezapadlo, jen to jde trochu pomaleji. On platí takový ten zákon, že 90% práce zabírá 90% času a zbývajících 10% zabírá dalších 90% času - já bych na základě svých zkušenostech řekl spíš 900%.
Bezva, takže budeme držet palce a čekat. Možná by bylo dobré tak jednou za měsíc sem hodit krátkou zprávičku, kolik z těch 900% ještě zbývá, abychom neztráceli naději. 
Chtěl bych poprosit, pokud to je ještě možné, o vyškrknutí ze seznamu zájemců o desku. Začínám přemýšlet o rozprodání sestavy.
Děkuji.
Děkuji.
Tak já bych chtěl na seznam místo odpadlíka prosím.
-
70trespass
- Kontaktovat uživatele:
Také bych měl zájem o 2ks.Díky.
Jak se mi to jeví, bude asi zapotřebí mírná změna managementu celého projektu. Nemíním to převzít, takový šílenec nejsem, ale potřeboval bych soustředit základní informace. Jelikož jsem v tom už naprosto ztratil přehled, prosím aktivně se zúčastnivší přispěvatele (tj. ty, kteří už něco dělali nebo jsou ochotni dělat), aby se mi v soukromé poště přihlásili. Potřeboval bych zejména:
1. Aktualizovaný seznam zájemců
2. Nabídku grafického zpracování - překládací obal, čtyři strany potisku, dvě barvy
Vyžádal jsem si orientační kalkulaci výrobní ceny z GZ, takže bude možné stanovit celkem spolehlivý odhad konečné ceny bez zbytečných spekulací.
1. Aktualizovaný seznam zájemců
2. Nabídku grafického zpracování - překládací obal, čtyři strany potisku, dvě barvy
Vyžádal jsem si orientační kalkulaci výrobní ceny z GZ, takže bude možné stanovit celkem spolehlivý odhad konečné ceny bez zbytečných spekulací.
ja tu grafiku udelam, ale prosim kontaktovat potom spise pres sz, az to bude aktualni. nemam ted moc casu chodit na fora a kontrolovat, jestli se neco deje