Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Čau,
psal jsem ti bobolixi SZ s odběrem 3 kusů (sad). Prosím potvrď mi přijetí. Nerad bych něco promeškal. Díky
psal jsem ti bobolixi SZ s odběrem 3 kusů (sad). Prosím potvrď mi přijetí. Nerad bych něco promeškal. Díky
Koukám, že je tady vše při starém... 
Ano i me by zajimalo, proc cela akce i pres puvodni obrovsky zajem a ostre spory ohledne obsahu uplne uvadla.
nějaké návrhy, jak skutečně "pojmenovat" toto vlákno?? 
-
ron
Pokus o nekomerčný komunitný projekt? Prieskum trhu?
Síce nevyšiel, ale na druhú stranu to bol celkom zaujímavý prieskum. Minimálne mi z neho vyšlo že sa nájdu ľudia ochotní podieľať nezištne na spoločnom projekte. Možno sa toho chytí niekto bez komerčných záujmov a dotiahne niečo podobné dokonca. A nemusí to byť práve testovacia doska.
Síce nevyšiel, ale na druhú stranu to bol celkom zaujímavý prieskum. Minimálne mi z neho vyšlo že sa nájdu ľudia ochotní podieľať nezištne na spoločnom projekte. Možno sa toho chytí niekto bez komerčných záujmov a dotiahne niečo podobné dokonca. A nemusí to byť práve testovacia doska.
Nechtěl jsi napsal mínsto nekomerčný "nekonečný" ??
Časný potrat zajímavé myšlenky? Vychází mi to skutečně jako průzkum trhu, za kolik by se to dalo prodat a koli by se na tom dalo vydělat. Škoda.
V tuto chvíli je hotová šablona (protraktor), Rowing dělal malé změny, především kvůli tisku. Dělaly se změny i na testovacích signálech (především kvůli vyrobitelnosti a jeden dva požadavky myslím přidal i Rowing). Bobolix na tom dělá VE VOLNÝCH CHVÍLÍCH tempem, které mu zdravotní stav a chuť pracovat dovolí. Můžete-li nabídnout pomoc v této části projektu, kontakujte v SZ nebo mailem přímo uživatele Bobolix...
S přáním hezkého víkendu, Šimko Josef
S přáním hezkého víkendu, Šimko Josef
DRVOŠTĚP píše:V tuto chvíli je hotová šablona (protraktor), Rowing dělal malé změny, především kvůli tisku. Dělaly se změny i na testovacích signálech (především kvůli vyrobitelnosti a jeden dva požadavky myslím přidal i Rowing). Bobolix na tom dělá VE VOLNÝCH CHVÍLÍCH tempem, které mu zdravotní stav a chuť pracovat dovolí. Můžete-li nabídnout pomoc v této části projektu, kontakujte v SZ nebo mailem přímo uživatele Bobolix...
Díky, aspoň jedna pozitivní zpráva. Chápu, že nikdo ze zúčastněných nemá času nazbyt, ale jistě by nebylo na škodu, občas sem hodit nějakou zmínku, jak je realizace daleko.
Bohužel to byla citace z příspěvku STUDIO ESO z 20.4 2013.... 
Aha, to jsem nevěděl. V tom případě to není pozitivní zprávaDRVOŠTĚP píše:Bohužel to byla citace z příspěvku STUDIO ESO z 20.4 2013....