Má někdo z přátel komunity Hifinázorů zájem?
Nahrávky dodá Dawsoo, nebo odborníci ze studií ČT na Kavčích Horách.
Další verze je, jednoduše převzít od majitelů původní desky Stereofonie I. a II. jejich duševní vlastnictví a možná i hotová matrice na lisování LP se najde.

Dvojku používám, je to jistota pro správné zapojení káblíků.

Rozhodně jsem nechtěl desku kvalit RMS Audio, protože je pro laika k ničemu!
Moje kamarádka s PJ Xpression si polepšila s kvalitní NOS přenoskou a chce si ji seřídit sama.
I kdyby zaplatila těch 1500 Kč a uměla anglicky, je pro ni deska nepoužitelná. Nastavení musí být jednoduché jako Android, který pochopil můj malej když měl 4 roky. Uměl si nainstalovat a rozjet tu hru Angrybirds dříve, než poznal písmena.
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... =36&t=7666

Já sem chtěl, aby deska byla co možná nejlepší. kdybych nebyl posedlý vinylem a nesnažil se vyhovět všem, deska by byla za půl roku od schválení v tomhle vlákně hotova. Byla by pro laiky a hotovo.
Nejdřív mě zaskocil Bobo, když mi slíbené DVD s podkladem na výstavě HE nepředal že není hotové, ačkoli jsme byli domluveni.
Dobře, řek sem si že počkám, když mi Bobo sdělil, že DVD vyvíjí a už teď, jsou náklady na jeho vývoj 10t., podle klíče 500 Kč na hodinu práce!
Vyděšeně jsem objednávku zastavil, na tuhle položku nebyl budget od komunity, to by se muselo odhlasovat.
Také mě kamarád varoval, že jedna věc je zaplatit za vývoj, a druhá věc je nést odpovědnost za komplet podle zkušenosti s jiným komunitním projektem výhybek pro aktivní bedny, tvz. "nádraží". Vložené peníze komunity DIY fandů, skončily vniveč a tomu riziku jsem se opravdu propůjčit nechtěl.
Rowing byl připraven okamžitě nahrávky zpracovat a domluvit v Loděnici kompletaci dle požadavků technika pro rytí matrice.
To ale Bobo oznámil, že se na základě známostí v GZ Vinyl ujímá masteru sám, tzn. cestovné do Loděnice a vše v režii 500 Kč/h.
Moje zoufalství stoupalo, o požadavky na měřící signály přes celou desku, pak desky, nejlépe více deskové vydání komunitní projekt prodražovaly a pro laiky ji činily nepoužitelnou.