Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od efičák »

Pořád mám chuť rozjet tu desku sám, ale nemám těch 10-15t. co požaduje GZ Vinyl Loděnice.
Má někdo z přátel komunity Hifinázorů zájem?

Nahrávky dodá Dawsoo, nebo odborníci ze studií ČT na Kavčích Horách.

Další verze je, jednoduše převzít od majitelů původní desky Stereofonie I. a II. jejich duševní vlastnictví a možná i hotová matrice na lisování LP se najde.

Obrázek

Dvojku používám, je to jistota pro správné zapojení káblíků.

Obrázek

Rozhodně jsem nechtěl desku kvalit RMS Audio, protože je pro laika k ničemu!
Moje kamarádka s PJ Xpression si polepšila s kvalitní NOS přenoskou a chce si ji seřídit sama.
I kdyby zaplatila těch 1500 Kč a uměla anglicky, je pro ni deska nepoužitelná. Nastavení musí být jednoduché jako Android, který pochopil můj malej když měl 4 roky. Uměl si nainstalovat a rozjet tu hru Angrybirds dříve, než poznal písmena.
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... =36&t=7666

Obrázek

Já sem chtěl, aby deska byla co možná nejlepší. kdybych nebyl posedlý vinylem a nesnažil se vyhovět všem, deska by byla za půl roku od schválení v tomhle vlákně hotova. Byla by pro laiky a hotovo.

Nejdřív mě zaskocil Bobo, když mi slíbené DVD s podkladem na výstavě HE nepředal že není hotové, ačkoli jsme byli domluveni. :cry:
Dobře, řek sem si že počkám, když mi Bobo sdělil, že DVD vyvíjí a už teď, jsou náklady na jeho vývoj 10t., podle klíče 500 Kč na hodinu práce! :shock:
Vyděšeně jsem objednávku zastavil, na tuhle položku nebyl budget od komunity, to by se muselo odhlasovat.

Také mě kamarád varoval, že jedna věc je zaplatit za vývoj, a druhá věc je nést odpovědnost za komplet podle zkušenosti s jiným komunitním projektem výhybek pro aktivní bedny, tvz. "nádraží". Vložené peníze komunity DIY fandů, skončily vniveč a tomu riziku jsem se opravdu propůjčit nechtěl.
*taktone*
Rowing byl připraven okamžitě nahrávky zpracovat a domluvit v Loděnici kompletaci dle požadavků technika pro rytí matrice.
To ale Bobo oznámil, že se na základě známostí v GZ Vinyl ujímá masteru sám, tzn. cestovné do Loděnice a vše v režii 500 Kč/h.
:roll:
Moje zoufalství stoupalo, o požadavky na měřící signály přes celou desku, pak desky, nejlépe více deskové vydání komunitní projekt prodražovaly a pro laiky ji činily nepoužitelnou.

Obrázek

reta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reta »

Má někdo z přátel komunity Hifinázorů zájem?

Ano já. *hura*

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Efi: Je to bohužel jak jsem psal výše. Já samozřejmě zájem nadále mám.

pacient
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pacient »

Také potvrzuji zájem o desku.

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

Já samo taky

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Petr je ochotný náklad profinancovat. Bude přímo objednávat v Loděnici matrici , po kontrole celý náklad výlisků.
S distribucí je tedy možné se obrátit na Vás přátelé.
Petr schválil vyladění do jednoducha, podle vzoru Stereofonie 1 a 2.

Čekám na Martina Rowinga, zdali už není to usnuté náhodou hotové, ať nevydáme dvě desky s podobným obsahem.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Občas si připadám, jak na jiné planetě. Zvykl jsem si, že mnoho lidí nedrží slovo. Zvykl jsem si, že chlapi, nejsou chlapi. Zvykl jsem se na vytáčky, lži, slabost přiznat chybu, zvykl jsem si na neuvěřitelnou nezodpovědnost lidí za něco tak samozřejmého, jako jsou jejich činy.
Příchuť tohoto vlákna, projektu jako takového, nejistoty, pomalosti, vytáček, netečnosti...ptám se jen "co to je???".
Ne, můj zájem netrvá, i kdyby se k desce dávalo šampaňské zdarma.
Život je příliš krátký na špatné hifi, život je příliš krátký na nesplněné sliby.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Můžeš mi Lubine říct, proč jsi teda příspěvek napsal, když nemáš o desku zájem???"
Čím si přispěl Ty do sdílených zkušeností, že máš pocit že tu můžeš kázat ??"

Život je příliš krátký na špatné lidi, život je příliš krátký na hádky s lidmi, co místo přiložení ruky k dílu znají jen negaci.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Ja si ju kúpim a aj v potrebnom počte vydaní :) Pri nastavovaní svojho prvého gramofónu(starý Akai), som ju potreboval a človek zaplatí za akúkoľvek šablónu papierik a kde aký nezmysel oveľa viac ako bola plánovaná cena tej platne. V hifi štúdiu dá človek len za stroboskopickú šablónu 20 eur a dá ich ani nerozmýšľa. Treba to skúsiť, myslím že zákazníkov bude veľa. Akákoľvek LP, aj zvukový šmejd stojí v súčasnosti minimálne 20 eur, čiže smelo do toho, prefinancovanie nebude problém :)

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Aleši,musím se Lubina zastat.Má pravdu !!! Pokud by nebylo promazáno toto vlákno tak sám víš že jsem byl jedním kteří měli zájem aby vše dopadlo na 1*.Kontaktoval jsem firmu která desky dělá,která měla transparentní podmínky a cenu,která mě ihned kontaktovala.A pak to začalo, od více rádoby pomahačů ,já mám známého,já mám bráchu,já mám kontakty,já vím co bude za signály atd.A když jsem občas rýpnul aby se ledy hnuli tak se to okecávalo a uměle zdržovalo.Vzpomeň si na ty seznamy a návrhy obalu Lp.Vše vyšumělo do ztracena.A tak to zase dopadne.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Lubine,to šampaňské si vemem až poletíme na dovolenou do Karibiku *2thumbsup* V Tvém soukromém letadle je suchý vzduch :lol: :lol: :lol:

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Drvoštěp...je to jak píšeš. Krom toho soukromého letadla :) *palec*

Efičáku...zbytečně si to bereš na sebe. Možná.

Má ruka k dílu byla před mnoha a mnoha měsíci ta, že když to pomůže, vezmu si více desek než jednu, pro zachování počtu LP nutných pro započetí výroby. Někde bys to mohl ještě najít. Taká jsem psal, že navrhovaná cena je malá a akceptoval bych klidně vyšší. A projekt jsem chválil. Vše si můžeš dohledat, než začneš cvakat do klávesnice.
Jestli nejsi slepý, tak zjistíš, že vlákno je starší dvou let. A proto jsem napsal, co jsem napsal. Bezpočet dotazů lidí, co chtěli desku, jakže to s plánem vypadá, bylo bez odpovědi. Toto není normální. Nebo snad u Tebe ano?
To není negace, jak píšeš, to jsou fakta. Ty nepopřeš. A kázat můžu, jak vidíš. Když je komu. Oni si to dotyční přeberou.
Nikde není dáno, že nelze psát příspěvky do tohoto vlákna, když nechci desku.

http://www.muzeum-hudby.cz/vinyl-detail ... ka-3307037

jinak bývají testovací desky na Aukru a Bazoši celkem často......
Naposledy upravil(a) lubin dne 27 úno 2014 22:13, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět