Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
reta
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od reta »

Peníze na lisování desek jsou. Kde je problém? :?:

Bendas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bendas »

Taky bych měl zájem.

reta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reta »

Jacq prosím tě můžeš sem vyvěsit poslední verzi obalu? A hlavně pak za jakých podmínek tento komunitě přenecháš.
Nabyl jsem dojmu, že má být vše transparentní tak je potřeba aby i tvůrci dat, všech dat signálových, textových atd. sdělili co a za jakých podmínek komunitě poskytnou. Prosím reagovat pokud možno jen mám a poskytnu za... rmo.
edit: zapomněl jsem na smajlíka nebo jak se těm potvůrkám říká. *headbang*

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Už dopředu lituji ty, kteří se o tento projekt budou starat. Vloží do toho své investice, svůj um i čas. Určitě se najdou takoví, kteří v tom budou vidět nekalé obchodní praktiky, obohacování se, některým se nebude líbit obal, jiní si budou stěžovat na signály a já ještě nevím na co... Navíc velká část nebude vědět jak se signály zacházet a k čemu je využívat.
Nakonec, pokud se to podaří, výrobcům zbude kupa špatně prodejného zboží.
Nechápu, proč vymýšlet vymyšlené a prověřené. Deska Hifi NEWS obsahuje vše, co je třeba k seřízení gramofonu a stoji cca 20 USD.

exaudio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od exaudio »

Kde stojí 20USD?

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Omlouvám se. Spletl jsem se. Stojí okolo 25 liber. I to je směšná cena. Ten, kdo si ji koupí, bude ji mít do konce života, vždyť ostatní nové desky stojí podobně.
Já ji mám asi tři roky a použil jsem ji dvakrát. Vždy, když jsem nastavoval novou přenosku. Je to jedna z nejoblíbenějších nastavovacích LP mezi audiofily na světě.
http://www.ebay.com/itm/HI-FI-NEWS-ANAL ... 4d19796b5c

reta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reta »

+ 6,50 za poštovné balné.
edit: všem zúčastněným je snad jasné, že se to nedělá pro zisk ale pro radost. *headbang*
edit: snad to děláme pro to, že pokud tet gramec seřídím pomocí desky, na které jsem spolupracoval tak bude určitě hrát líp než tem tvůj.
Předpokládám, že zas takovej paskvil aby se podle ní gramec seřídit nedal, ta deska být nemůže.
Naposledy upravil(a) reta dne 28 úno 2014 11:18, celkem upraveno 2 x.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Vydíš to. Já mám seřízený gramofon a vy se tu už dva roky hádáte. Kdo je na to lépe ? Každá sranda něco stojí. :)

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Vidím to stejně jako Fox a Lubin.
Děkuji Vám přátelé za dobře míněné upozornění. Dám si poradit, myslíte to se mnou dobře.

Tímto Testovací desku zastavuju.

Bobo investoval do vývoje desetitisíce a mou rychlou akcí "deska do půl roku" by se jeho letitá práce znehodnotila.

Kdyby mi DVD s signálama na výstavě HE 2012 předal jak slíbil, bylo by LP u všech zájemců doma.

Protože si desku - DVD ponechal, :roll: podezíraje mne z obohacení, vystavil mne a komunitu seskupenou kolem vlákna "Testovací deska" v stresujícím stavu.
Výlevy vzteku jsou přirozenou reakcí na vleklou realizaci.

Ještě jednou děkuji za varování, zůstávám spokojený a Vám přeji totéž.
:D

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

reta píše:+ 6,50 za poštovné balné.
edit: všem zúčastněným je snad jasné, že se to nedělá pro zisk ale pro radost. *headbang*
edit: snad to děláme pro to, že pokud tet gramec seřídím pomocí desky, na které jsem spolupracoval tak bude určitě hrát líp než tem tvůj.
Předpokládám, že zas takovej paskvil aby se podle ní gramec seřídit nedal, ta deska být nemůže.
Nemyslím si, že by tato testovací deska měla být paskvil. Rowinga dobře znám a jsem přesvědčený, že on a kolektiv, který se na tom podílel, udělali maximum a dobrou práci. Jenom nevěřím od začátku, když jsem vlákno začal sledovat, v jeho dobrý konec. A prozatím jsem sem se nezmýlil.
Věřím, že je tady několik nadšenců, kteří mají rádi svého koníčka a jsou ochotni udělat práci "pro radost"zadarmo. Ale je tady taky spousta vychcánků, kteří jenom čekají a kritizují. Každý ať si to přebere podle svého. Na nikoho osobně neútočím, je mi to v podstatě jedno.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

no keď je to zastavené, tak peniažky z prasiatka môžem použiť na toto : http://www.retro-shop.eu/product_info.p ... s_id/53894

Fox: Čo povieš? toto vydanie bude po zvukovej stránke aké ?

reta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reta »

Tak jestli tomu dobře rozumím data se signálem má Bobo.
Jeli tomu tak, tak Bobo
"..tak je potřeba aby i tvůrci dat, všech dat signálových, textových atd. sdělili co a za jakých podmínek komunitě poskytnou."

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

kite19 píše:no keď je to zastavené, tak peniažky z prasiatka môžem použiť na toto : http://www.retro-shop.eu/product_info.p ... s_id/53894

Fox: Čo povieš? toto vydanie bude po zvukovej stránke aké ?
Pink Floyd / The Dark Side Of The Moon - Mobile Fidelity Sound Lab americké vydanie
Jsem přesvědčený, že to bude nejlepší vydání, jaké kdy vyšlo. Možná, že cena na ebay bude levnější. Musíš být trpělivý a hledat. :)
Například.http://www.ebay.de/itm/Mobile-Fidelity- ... 27df4e1af2

reta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reta »

Tak jestli tomu dobře rozumím data se signálem má Bobo.
Jeli tomu tak, tak Bobo
"..tak je potřeba aby i tvůrci dat, všech dat signálových, textových atd. sdělili co a za jakých podmínek komunitě poskytnou."
Jacq prosím tě můžeš sem vyvěsit poslední verzi obalu? A hlavně pak za jakých podmínek tento komunitě přenecháš. *klanimse*

Odpovědět