Tunery - pochlubte se !

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
vintage
Kontaktovat uživatele:

Re: Tunery - pochlubte se !

Příspěvek od vintage »

Ano ano, a co je v něm, jsem uslyšel až jsem ho propojil lepšími kabely, myslel jsem že fm vysílaní je tak zprzněný, že je vlastně jedno jaký mám kabel a měl jsem ho propojený tkaničkou, já blbec :-) Díky Tvým kabelům teď hraje fakt skvěle *thumbs up*
Rowing píše:
vintage píše:Luxman T2: vynikajici analogový tuner, sice nemá "paměti", ale stejně poslouchám jen dvě stanice a ladění s fantasticky chodícím ladicím čudlíkem a indikátory signálu je pošušnání :-)
Ano, ano. Viděl jsem jej u vintage naživo a tento tuner je opravdu famózní. Prostě Luxman opravdu umí *thumbs up*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

zcela nahoře: tuner NEC T330E, analog, AM (LW,MW) FM-CCIR, 5 x led level meter, 3 x tuning indicator, ruční ladění, bez pamětí. dovoz ČSSR 1982-84, celá audio sestava

Obrázek

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht »

Jsa zaměřený na historické kousky takže něco málo :

Obrázek

Obrázek

...ostatní nemám nafoceno

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

tuner tesla ST-100, plynule lineárně laditelný (vč.mezipásma) 66-104 MHz
Obrázek

hlavkaz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlavkaz »

Vážení
Moc bych vás prosil o názor na Aiwu 7700 versus JVC r-s 77. Díky Zdeněk

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Mam (ale uz leta nepouzivam) NAD 402, ale moc k chlubeni to neni. Ne ze by hral spatne, to vubec ne, ale provedeni nic moc (bez DO, brzo odeslo podsviceni, to jsem si nahradil LEDkou, ale pak zacalo i brumet trafo a protoze prijem radia ze satelitu byl kvalitnejsi, uz jsem to pak neresil a je ve skrini).

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

jako dekorace řetězce a interiéru vyhoví oba i když Aiwa jsem neměl, JVC ano, nicméně koupě tuneru nemá budoucnost a perspektivu využití jo leda poslech AM stanic, potom je lepší když aparát má rozsahy LW i MW můj Sony má ale to bude chtít venkovní anténu, provizorní rámovka vzadu toť apriori sběrač šumu a poruch signálu...

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Mám AIWA AT-9700 ale s ohledem na to, že když byl aktuální, tak ho vychválili jako superstroj, srovnatelný s Magnum Dynalab, tak mě docela zklamal. Příjem má můj jiný stroj Grundig T4 lepší.

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vonvichousch »

Mám Revox B-260 a jako "záložní" Pro-Ject tuner box první generace. Vzhledem ke stavu a současné "kvalitě" rozhlasového vysílání, zbytečné, ale líbí se mi :D

Obrázek

K Revoxu jde připojit osciloskop pro ideální vyladění, ten ale nemám, tak alespoň analogový S-metr https://youtu.be/kxOT1-Adrl0

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

tusim mas vypalene podsvietenie toho laveho displaya. inak ten Revox 260 parada

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

vonvichousch píše:Vzhledem ke stavu a současné "kvalitě" rozhlasového vysílání, zbytečné, ale líbí se mi :D
komercni stanice jsou desny, ale cesky rozhlas tak spatny neni - jak co se tyka mluveneh slova tak hudby (Vltava), ale je fakt ze nektere zajimave stanice ani na FM nevysilaji (D-dur, Jazz atd.)

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

blesk666 píše:tusim mas vypalene podsvietenie toho laveho displaya. inak ten Revox 260 parada
V reálu je čitelnější, než na videu, ale máš pravdu, že už nezáří tak, jak by měl.

bh69 píše:
vonvichousch píše:Vzhledem ke stavu a současné "kvalitě" rozhlasového vysílání, zbytečné, ale líbí se mi :D
komercni stanice jsou desny, ale cesky rozhlas tak spatny neni - jak co se tyka mluveneh slova tak hudby (Vltava), ale je fakt ze nektere zajimave stanice ani na FM nevysilaji (D-dur, Jazz atd.)
To máš pravdu, ještě i Proglas má kvalitní zvuk ( Boží slovo musí být šířeno kvalitně 8-) ).

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Já jsem si nedávno pořídil tohle:

http://www.conrad.cz/internetove-radio- ... adia-wi-fi

Funguje to skvěle.Příjem na rozsahu FM je slušnej (používám pokojovou anténu Dynalab), příjem DAB+ je perfektní.Ke zvuku nemám výhrady.Na FMku to samozřejmě trochu šumí.
Zvuk internetovejch rádií je perfektní, nejvíc teď poslouchám francouzskou stanici Clasic and Jazz.
Ovládání přístroje je jednoduchý, nabízí to spoustu možností, na analogovým výstupu dokonce i regulaci hlasitosti.
K systému to mám připojený optickym kabelem.

A co mě mile překvapilo a v popisu na stránkách prodejce o tom není ani zmínka je to, že po vypnutí svítěj na display tlumeným svitem hodiny s kulatejma číslama, který se samy seřizujou.
kabelguru.cz

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

šeďour píše:Já jsem si nedávno pořídil tohle:

http://www.conrad.cz/internetove-radio- ... adia-wi-fi
Pěkný, dokáže to přehrávat i z NASu (umí FLAC? ) a má Spotify connect.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

skoda, ze to ma jenom wifi, bez moznosti pripojeni po drate ...

Odpovědět