Tunery - pochlubte se !

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Tunery - pochlubte se !

Příspěvek od Renown »

Jaký tuner doma posloucháte ?

Já mám nově z ebay.de Grundig R-1000, stál mne včetně dopravy 50 Euro *2thumbsup*

Obrázek

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tunery - pochlubte se !

Příspěvek od vadik »

Momentalne nemam zadny tuner ale nejlepsi z tech, ktere jsem mel byli Grundig T-5000 a receiver JVC R-S77. Oba vintage a oba meli skvele prijmove vlastnosti a kvalitu zvuku samozrejme. Zadne nove high end drahe tunery jsem zatim neslysel. Accuphase nebo Magnum Dynalab napriklad.
Obrázek
Obrázek

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Ja jsem nedavno koupil Grundig T7500. Ma tak dobry zvuk, ze ho zapojim do hlavni sestavy (tj. nebude mi lito Tesel EL-34). Bohuzel nema DO a RDS (jmeno stanic se k predvolbe aspon da nastavit rucne). Predvoleb je sice jenom asi 15, ale zase si je pamatuje neomezene, nema ani vnitrni baterku. Jenom nevim, jaka antena do mistnosti by byla vhodna. Zkousel jsem ho zatim s kusem dratu.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

je cas premenovat thread na Tunery Grundig *2thumbsup*

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Dobry tema. Grundig, grunding, u me klasika - Marantz ST 7001. Naprosta spokojenost. Hezky cvakne, kdyz ho zapnu. Marne cekam na digitalni rozhlas, je u toho pekna antenka.

Obrázek

jkb4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jkb4 »

Mám skvělý Pioneer F-701

Obrázek

palipol
Kontaktovat uživatele:

SONY ST S707ES

Příspěvek od palipol »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Mně příští týden přijde Grundig T7000 ......když jsme u těch grundigů :)

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Já mám Grundig Fine Arts T12. Hraje dobře. Ale nemám ho teď kam zapojit, tak ho tady nabízím na bazaru. Ty starší jsou pro mě vzhledově nepřijatelné, ale u řady Fine Arts jsem přemýšlel o vytvoření druhé sestavy za pár šupů, když je to na eBay tak levné. Měli i CD s DAC7 a celé by to bylo krásné. Absence rádia bude možná jen dočasná, ale takový příjem jako na Grundigu už asi na novém stroji nebude. Ale minimalizuju počet krabic.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Hraji na SONY ST-S370, AM (DV,SV) / FM 0.8 uV, 2 anténní vstupy VKV, všechny běžné funkce včetně meření úrovně signálu v dB a display s názvy stanic (RDS) musí se ovšem přepínat mezi MHz a dB, takový Technics ST-G70 a G90 uměl vysvítit oba údaje naráz. Dříve JVC T-GX3 původem z tuzexu (kdo vzpomene ?) na svou dobu (asi tak rok 1987) hezká rarita, obě normy VKV (OIRT-CCIR), digitál. v dobách pravěkých Toshiba ST-U22 to byl ještě analog.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Já měl kdysi tuner NAD 412.
Vzhledem k tomu, že mě rozhlasové stanice víc než iritují, tak šel z domu a žádný bych dnes ani nechtěl.
Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Teeeeda tuner. To ještě nemám a ani nic takového si nedokážu představit, že by mohlo alespoň trochu hrát. Kdysi jsem četl tuším v časopise HIFI velice barvitou recenzi tuneru Accuphase T-109V. Samozřejmě od pana Krauta. Ten jediný se alespoň trochu přibližuje Efičákovi. Tak to bych možná ještě mohl vyzkoušet. Ale i tak se mi to nezdá. Nemá někdo tenhleten krám?

sunes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sunes »

Tuner ! Jedine !

Obrázek

SONY ST-SA5ES GOLD , modifikovany : http://www.geocities.com/toddemslie/son ... _tuner.htm *thumbs up*

Křeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Křeček »

Malý, ale šikovný :
Obrázek
Je to veliké, resp. malé 10x4x15 cm a ideálně to lícuje s GTH-1.
Dostal jsem se k němu postupně přes krásný kovový vintage Kewnwood (neseděl rozměrem do sestavy) a moderní AKAI (ten zas měl více funkcí, než jsme byli schopni s paní pochopit :oops: ).

Tenhle malý bobík na poslech rádia zcela postačí. Popravdě - nekoupil bych ho manželce, kdybych nepotřeboval preventivně vytvořit prostor pro vysněný upgrade. To víte, slušný konec potřebuje místo a vzduch...

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

Mám tentýž co ma Křeček (a zcela čirou náhodou mu už dlouho říkám "prďa křeček" :lol: *hura* ) a hraje stabilně před tím, než se mi rozehřeje SAM, čili tak cca 45 minut. Vzhledem k účelu a tomu co v rádiích dávají je pro mé potřeby naprosto postačující. Kdo potřebuje jen hudební kulisu a nechce žádného obra, vřele doporučuji.

Odpovědět