Audioquest dragonfly Red
Re: Audioquest dragonfly Red
Přesně jak píše pítrs,u mě jitterburg slyšet nejde,u kamaráda je zase rozdíl s připojeným jitterburgem slyšet okamžitě
Zřejmě slušnej převodník to bude. Nějak váznou dodávky. Měl být z kraje listopadu, pak v půlce prosince a teď je z toho leden co jsem se dozvěděl.
....má tu prosím někdo přímé srovnání s CA DacMagic 100 nebo DacMagic +.
....má tu prosím někdo přímé srovnání s CA DacMagic 100 nebo DacMagic +.
Já jsem ho z dacmagicem porovnával,ale je to fakt jiná kategorie.Dacmagic mi připadal takovy suchý,plochy bez života,dragonfly Red je otevřený,plny detailů,dynamicky,proste ma drajv.Tot čistě můj osobní názor.Dragonfly ve své ceně výrazně převyšuje svou kategorii,jak jsem už psal,u mě vystřídal mnohem dražší dac
Ok tak ti děkuju, vydržím no. V AQ měl být už skladem a taky byl, ovšem údajně jim dodali jen 4ks, další až snad v lednu. Jestli pošlou v lednu zase 4 tak nevím....
Já koupil u czc rozbalenej za 5100 cca
AUDIOQUEST DRAGONFLY RED
Váhal jsem -- streamer nebo PC?
Už jsem si zvykl na monitor, klávesnici a myš po ruce na poslechovém místě, kdy můžu buď poslouchat s plným zaujetím nebo při poslechu brouzdat po netu, vyřizovat maily apod., takže nakonec zvítězil samostatný počítač pro muziku. Druhý komp si držím pro tiskárny, plotry atd., zkrátka pro práci.
Základ PC tvoří Coffee Lake (Intel Core i3).
A k tomu jsem přidal AUDIOQUEST DRAGONFLY RED plus signálový káblík Audioquest Tower (3,5 jack - RCA), kterým jsem to připojil do mého zesáku NAD.
Nebudu to rozpitvávat -- je to prostě a jasně SUPER a s železem jsem na delší čas hotov, nemám ke zvuku co dodat, kolonka "Vybavení" pod mým nickem se teď už moc měnit nebude.
To malé červené nic s vážkou je fakt skvělé.
V příštím roce se budu věnovat zábavnějším věcem než ladění železa, vidím to na nové bipoláry ze dvou párů NHT C-1.
Bravo Audioquest.
Váhal jsem -- streamer nebo PC?
Už jsem si zvykl na monitor, klávesnici a myš po ruce na poslechovém místě, kdy můžu buď poslouchat s plným zaujetím nebo při poslechu brouzdat po netu, vyřizovat maily apod., takže nakonec zvítězil samostatný počítač pro muziku. Druhý komp si držím pro tiskárny, plotry atd., zkrátka pro práci.
Základ PC tvoří Coffee Lake (Intel Core i3).
A k tomu jsem přidal AUDIOQUEST DRAGONFLY RED plus signálový káblík Audioquest Tower (3,5 jack - RCA), kterým jsem to připojil do mého zesáku NAD.
Nebudu to rozpitvávat -- je to prostě a jasně SUPER a s železem jsem na delší čas hotov, nemám ke zvuku co dodat, kolonka "Vybavení" pod mým nickem se teď už moc měnit nebude.
To malé červené nic s vážkou je fakt skvělé.
V příštím roce se budu věnovat zábavnějším věcem než ladění železa, vidím to na nové bipoláry ze dvou párů NHT C-1.
Bravo Audioquest.
jojo, červená vážka vytvoří hifi i z mobilu
Jo jo, digitál jde kupředu mílovými kroky, třeba můj bývalý cd-přehrávač byl naprostá špica, převodník měl doplněný obrovským aparátem na opravu chyb a to byl jeden z důvodů, proč byl tak dobrý. A dneska? Všichni pro stereo používají 8-kanálové DACy, vždy 2+2 dacy v diferenciálním zapojení pro levý i pravý kanál -- chybovost nula.
Jeden by nevěřil, jak dobře může fungovat něco tak malého jako Dragonfly.
Ostatně můj digitální zesák je taky z větší části vyplněný vzduchem...
Holt nová doba.
Jeden by nevěřil, jak dobře může fungovat něco tak malého jako Dragonfly.
Ostatně můj digitální zesák je taky z větší části vyplněný vzduchem...
Holt nová doba.
Ahoj, mám RED verzi, z notebooku hraje ať Tidal neb uloženou hudbu ve formátu WAV do sluchátek perfektně s dostatečnou rezervou hlasitosti.
Když zapojím do telefonu neb tabletu tak se výstupní úroveň proti sluchátkovému Jack výstupu sníží a to výrazně. Je to opak toho co píší v recenzích, že verze RED má ještě větší zesílení pro ti BLACK.
Nedělám něco špatně
Když zapojím do telefonu neb tabletu tak se výstupní úroveň proti sluchátkovému Jack výstupu sníží a to výrazně. Je to opak toho co píší v recenzích, že verze RED má ještě větší zesílení pro ti BLACK.
Nedělám něco špatně
Nainstaluj si USB Audio Player. Pak je možno přes Hardvare Volume hlasitost zvýšit, ale máš-li rád svoje uši, pak opatrně
Díky za pomoc. Našel jsem aplikaci USB Audio Player PRO za 192,40 Kč ale je tam informace - tato apl. není optimalizovaná pro vaše zařízení. Pak je tam - ovladač USB v syst. Android, neb Neutron Music Player a další a další. Mám tablet Lenovo TB2-X30L.
Co by prosím ještě připadalo v úvahu ??
Díky.
Co by prosím ještě připadalo v úvahu ??
Díky.
Vie mi niekto prosím pomôcť ? mám AQ Dragonfly 1.2, keď ho pripojím cez cez orig. kábel / lightining to USB camera adapter / do IPhonu 6s a zapojím sluchátka tak mi zo slúchadiel nejde žiadny zvuk. Hrá iba reproduktor v mobile. Pritom dragonfly cez notebook ide ok. Vedel by mi niekto poradiť kde by mohol byť problém ?
dík.
dík.
Staršia téma, ale nedá mi neprispieť. Vymenil som niekoľko násobne drahší prevodník za túto drobnú vecičku aby som mal na stole poriadok a po dlhšom používaní stále údiv ako dobre to funguje a hrá. Žiaden problém s AKG K701 ani s HD 650.
Ok, take ho pouzivam, ale na ty sluchatka, cos uvedl, bys mohl zkusit ag cobalt.
Nemá náhodou krom pěkné barvy cobalt horší parametry než red?