Deezer

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Deezer

Příspěvek od progsociety »

No, možno je to divné a netuším, ako ste na tom vy, ale mne hrajú na PC celé albumy s celými skladbami, ktoré navyše idú presne v takom poradí, ako to má byť - od 1 po 10, atď. Neviem ako to funguje na smartfónoch, nepouzivam ich. Obmedzenie je podľa mňa v tom, že
1. "kvalita" je znížená na 128 kbps
2. po približne štyroch skladbách hraje otravná reklama
Možno to kedysi bolo limitované na 30 sekúnd, ale počas tých rokov používania mi jeden známy párkrát daroval kódy na jeden mesiac zdarma Premium a možno to nejak ovplyvnilo moje "členstvo". A asi ma vedú ako bývalého klienta s pár benefitmi ;)

hotovyrado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotovyrado »

jako u nějakých 150 korun měsíčně nemá smysl řešit, zda zaplatit. Líbí se mi, že Deezer má celkem solidní archiv i CZ/SK kapel a to zdaleka nejen z mainstreamu, což u Tidalu nehrozí

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Gapless u Deezeru už plně funkční 👍

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Na obyčajnom neplatenom účte stále gap playback *thumbs down* Pozitívna správa je, že s AdBlockom aspoň zmizli otravné reklamy a na desktop počítači tak idú celé albumy - akurát že stále s tými otravnými pauzami.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Mám na měsíc Premium Deezer, a nastavení gapless jsem tedy nenašel. Spojené tracky hrají s otravnou mezerou.

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Musí být Hifi a beta verze

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Hifi mám. Beta verze se nastavuje kde?

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Jo, tak jsem vyzkoušel, že gapless funguje jen s HiFi účtem na Android a iOS. Na Windows ne.

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Zaujímavé, že prachobyčajné prehravace typu Winamp zvládali gapless vo Windowse pred cca 25 rokmi - v prípade, že išlo o *.wav súbory (čo je vlastne aj prípad Deezer HiFi). Horšie to bolo s *.mp3 súbormi, u ktorých akýkoľvek softvér vytváral mne doteraz neznámym spôsobom tzv. "puklinu", resp. trhlinu - medzi dvoma nadväzujúcimi songami je to puknutie niekedy fakt hrôzostrašné.

elMuerte
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elMuerte »

Nechápu jak to můžete používat ? Absolutně se v tom nevyznám, přehrává to kraviny, přehraje to 15 vteřin a pak začne přehrávat jinou písničku.

Nevím co mám používat, ale Marantz řekl, že si mám stáhnout HEOS, tak jej používám a vyzkoušel jsem všechny nabízené služby, prominte, ale Tidal je nejhorší odpad, srovnatellný s Dezerem, kterej naprosto ubohej, oba dva plný černošské hudby. Nejsem rasista, ale uměle protěžované BLM mi už leze krkem a kašlu na to. Spotify je další ubohost, soundcloud to stejný.
Jediné co má trošičku smysl je amazon music, ale taky z toho nadšenej nejsem, protože musíte přesně napsat název interpreta jinak vám to nic nenajde. Naprosto mi chybí funkce nalezení podobné písničky jak to má youtube.

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Tak já vyzkoušel všechny streamovací služby a Deezer mi přijde nejlepší. Ano, u Tidalu mi vadilo až trapné nabízení iterpretů vlastnící Tidal ale u Deezeru nic takového není. Ono tě to že začátku nezná tak ti to něco nabízí, ale jakmile si vytvoříš knihovnu tvých interpretů, alb, uložíš oblíbené playlisty, tak to chytí tvůj algoritmus a začne ti to nabízet co máš rád. Deezer není vševědoucí, musíš se mu že začátku trochu věnovat a hrát a uvidíš že budeš spokojenenej. Já ho mám rok, platím si hifi a vidím velkej progres v mnoha věcech za ten rok. Taky se mi líbí, že na diskusním fóru ti moderátoři z Deezeru odpoví a řeší problémy a zabývají se návrhy na zlepšení, což třeba u Spotify nehrozí.

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

jj, po dvoch mesiacoch pouzivania sa Deezer "naladil" na moj vkus a ma dobre doporucenia. Co sa mi u Tidalu nepodarilo ani po 3 mesiacoch.

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dark side of the moon »

Deezer je fajn, jen pozor při používání aplikace HEOS (Denon, Marantz) - pokud se Deezer ve verzi HiFi (tedy bezztrátový FLAC) pouští přes HEOS, tak HEOS to "zhodí" do mp3. Je nutné přehrávat přímo z aplikace na mobilu/tabletu a použít Airplay přenos do zesilovače.

Odpovědět