Gustard X26 Pro
Re: Gustard X26 Pro
Já používám tyto podložky. Tvůj nápad asi taky vyzkouším https://www.diokaudio.cz/acoustic-reviv ... -podlozky/
Nekdo zkusenost nebo v hledacku GUSTARD DAC-X26III? Podle recenzi a diskuzi na forech by melo jit o DAC, ktery podedil hodne od X30 vcetne zvukove signatury, ktera se vymyka "klasickym" DACum postavenych na ESS Sabre. Bonusem pro nekoho muze byt zabudovany streamer + preamp.
Za ty peníze na první dobrou to vypadá famózně.....Konstrukce povedená a prikladna. Jak to hraje...kdo ví, ale nebál bych se....

Jak říkáte chlapi, vypadá famózně, konstrukčně i dílensky opět bez chybky a já mám Sabre rád ................ no, svého X26pro se vzdávat nebudu, ale dle mého skvělý tip už v prodeji .............................. s Purifi koncákem vymalováno ...............................
Dacy vůbec nesleduju, tak se omlouvám za otázku. Probíhá tam nějaké převzorkování, třeba na 176kHz aby se pak daly lépe optimalizovat výstupní filtry?
Nebo se to moc nepoužívá?
Nebo se to moc nepoužívá?
vypadá famozně? vždyt to vypadá jak 20 let starý setopbox, to ovládání tlačítkama je taky dílo.dadaft píše: ↑02 črc 2025 14:01
Jak říkáte chlapi, vypadá famózně, konstrukčně i dílensky opět bez chybky a já mám Sabre rád ................ no, svého X26pro se vzdávat nebudu, ale dle mého skvělý tip už v prodeji .............................. s Purifi koncákem vymalováno ...............................