Hudební tituly na BluRay
Re: Hudební tituly na BluRay
Viděl jsem na živo v Katovicích.

Oživím téma . . .
Zítra za denního světla musím zkontrolovat zdi a opravit případné praskliny, přeci jen je barák starý více jak 100 let 
Čerstvý přírustek . . . FANTAZIE *****
Ano, ta 5.1 tomu dala krasny priestor a hlbku, s vkusom namixovame.Myslim teraz komcert, do toho feature filmu v atmose sa pustim asi cez vikend.
Co sa tyka MCH mixov je S Wilson zaruka kvality.
Co sa tyka MCH mixov je S Wilson zaruka kvality.
Pro mě je zárukou nekvality, všechno ladí do "moderního" hávu.
Na to, že mu bylo na jaře 79, mu to pořád hraje 

Ano, velmi podarene - prekvapivo dobre funguju aj veci z Luck and Strange a nie je to ziadny “Pink FLoyd Tribute Band”
Cisty zvuk, citlivo nasnimany ambient a priestor, ani kamera ntrepi ADHD ako to obcas byva zvykom. Pri Atmose je treba pouzit BEQ filtre na ozivenie uplneho spodku, ale to uz je dnes, bohuzial, standard.
Pre mna to ma este jeden rozmer, mali sme to stastie vidiet presne toto turne v Rime nazivo, takze za mna kompletny balicek.
Cisty zvuk, citlivo nasnimany ambient a priestor, ani kamera ntrepi ADHD ako to obcas byva zvykom. Pri Atmose je treba pouzit BEQ filtre na ozivenie uplneho spodku, ale to uz je dnes, bohuzial, standard.
Pre mna to ma este jeden rozmer, mali sme to stastie vidiet presne toto turne v Rime nazivo, takze za mna kompletny balicek.
Dnes mám "Den Polské kultury"