Qobuz Studio

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
hřebík
Kontaktovat uživatele:

Re: Qobuz Studio

Příspěvek od hřebík »

Na Android ani není potřeba stahovat samotnou aplikaci Quobuzu. A řada lidí třeba nerada stahuje androidí aplikace odjinud než z obchodu (Google) Play.

Řešení: Při cestování používám v Androidu aplikaci BubbleUPnP, která umí Quobuz nejen streamovat, ale přehrávat přímo v telefonu s Androidem, třeba ze sluchátkového výstupu, příp. i přes BT, jestli někdo potřebuje, atd. V BubbleUPnP se lze normálně přihlásit k existujícmu účtu Quobzu i v cz, není to omezené. Jen je potřeba ten účet Quobuzu už mít.

jbajci
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jbajci »

jbajci píše:
15 dub 2023 09:00
Ahoj, já jsem to stáhl zde: https://m.apkpure.com/qobuz-music-edito ... obuz.music
Jen upřesňuji, že odkaz je z oficiálního Huawei App store

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

eee

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

fb_milan6: V jaké zemi se ti podařilo stáhnout aplikaci Quobuz z Google obchodu do zařízení s Androidem?

V CZ mi stáhnout nejde. Při standardním připojení k místním poskytovatelům internetu se zobrazí následující zpráva: "Tato aplikace na Google Play ve vaší oblasti není dostupná"

Brzy snad vyjedu za hranice, tak jsem zvědavý tam.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Doma na Slovensku. Priamo v Google shope mi ju nenaslo tak som dal do prehliadaca Qobuz google shop

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

Dík, ale ani tato cesta k úspěšné instalaci v CZ nevede, v obchodě Google se sice stránka aplikace Qubuz zobrazí, ale nelze instalovat ("tato položka není ve vaší zemi dostupná"). Že by Quobuz na Slovensku zpřístupnuli dřív než v CZ? V takovém případě velká závistivá gratulace :) Podobně Quobuz nenaistaluju ani do iPadu, také lokální omezení. Ale jde to alespoň ve Windows z Windows Store.

Aplikace Quobuzu pro PC je mmch skvělá v tom, že umožňuje vybrat konrétní výstup a ovladač (v mém případě Asio Chord 1.05), což třeba u PC aplikace Tidalu kdysi (před lety) nešlo, takže jsem Tidal hrál z PC před Audirvanu, která výběr konkrétního ovladače umožňovala. Ale Tidal už v PC dlouho nemám, tak třeba to mezitím doplnili.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Nie, Qobuz tu ešte nie je ani u nás. Android to nainštaluje v pohode, ale ako som spomínal treba zadať Qobuz google shop a tam kliknúť na webstránku, kde je vyobrazená ikona Qobuzu. U Vás to ale ako čítam nefunguje.

Houdek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houdek »

Zdravím, chtěl jsem si zakoupit Qobuz z této adresy https://qobuz.mysellix.io/, ale bohužel mi to při platbě kartou píše stále nějakou chybu. Nevíte kde by mohl být problém. Díky.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Mal som to od nich rok. Funguje to super. Niektori ludia ktori pouzivaju Qobuz v krajine kde nie je dostupny a maju vytvoreny ucet tam kde oficialne je tvrdia ze im po roku Qobuz zrusil ucet a to natrvalo. Toho sa obavam aj ja.Ked tu Qobuz pride oficialne tak bez uctu by sa to nedalo predplatit.

Houdek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houdek »

Problém je v tom, že jsme si chtěl objednat 1 rok z odkazu výše (což by mělo jít i z ČR) a při platbě kartou mi to psalo chybu. Zkoušel jsme to vícekrát a bohužel stále stejná chyba.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Nechápem. Zatiaľ sa to dalo každému, čo viem. Dá sa aj kartou. Ja to mám platené cez paypal.

Houdek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houdek »

Nevím. Prostě vyplním všechny potřebné údaje o platební kartě, dám zaplatit a nic se neděje.

Maxpower
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Maxpower »

S Qobuzem zkušenosti nemám, ale občas mi platba taky trvá věčnost, chce to počkat - občas refresh. nebo vyzkoušet v jiném prohlížeči...

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Nekdy je problem v optimalizaci stranek pro mobily, dokonce i kdyz si das volbu "desktop" nastaven, pokud jsi to neprovadel primo z pocitace/NB.

Vyborny na tyto platby je Revolut, s tim nemam problemy nikde a nejaky zlodejsky PayPal s jeho smenarnou se muze jit vycpat *thumbs up*.

Odpovědět