Qobuz Studio
-
- Kontaktovat uživatele:
Qobuz Studio
Zdravím.
Pořídil jsem si 2 leté předplatné na Qobuz Studio a nikde jsem nenašel na kolika zařízeních můžu být současně přihlášený. Možná jsem to jen přehlédnul, ale přesto se chci zeptat jestli někdo neví ?
Děkuji.
Pořídil jsem si 2 leté předplatné na Qobuz Studio a nikde jsem nenašel na kolika zařízeních můžu být současně přihlášený. Možná jsem to jen přehlédnul, ale přesto se chci zeptat jestli někdo neví ?
Děkuji.
Re: Qobuz Studio
Myslím, že je možné aktivně streamovat jen z jednoho zařízení. Ale přihlášený můžu být kolikrát chci. Pokud to není Family plán. Tam je pak v jednom předplatném několik účtů - ale pro každý účet platí totéž, co jsem napsal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky, schválně vyzkouším.
Quobuz funguje v ČR? Já jsem si chtěl koupit nějaká digitální alba a odmítl mě.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nee, tady někde na fóru je návod, jak přes prostředníka koupit 1, 2 a 5ti leté členství.
Já zakoupil 2 leté a jsem spokojený, vše funguje na 100%...
Já zakoupil 2 leté a jsem spokojený, vše funguje na 100%...
Aha, díky. Zkusím to najít.
https://qobuz.sellix.io
Koupil jsem si v dubnu jednoletý na zkoušku a zatím vše funguje. Mám to přihlášeno ve dvou počítačích a mobilu, vždy streamuju jen z jednoho zdroje a zatím v pohodě.
Koupil jsem si v dubnu jednoletý na zkoušku a zatím vše funguje. Mám to přihlášeno ve dvou počítačích a mobilu, vždy streamuju jen z jednoho zdroje a zatím v pohodě.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, taka tak. Ještě že je tady tahle možnost. Pro mně Qobuz přehlednější a řekl bych že to i líp hraje. Ale to je otázka do diskuze
, jako vždy.
Hlavní bonus, je úspora peněz...
Tidal jsem zrušil.
Jediné co mně štve, je nemožnost aplikace na iOS...

Hlavní bonus, je úspora peněz...
Tidal jsem zrušil.
Jediné co mně štve, je nemožnost aplikace na iOS...
Tidal jsem zrušil, mám taky pocit, že Qobuz hraje lépe.
K tomu iPhone, je to složitější, ale jde to. Vesele hraju z mobilu přes sluchátkový zesilovač (jen to trochu žere víc dat).
https://support.apple.com/en-us/HT201389
K tomu iPhone, je to složitější, ale jde to. Vesele hraju z mobilu přes sluchátkový zesilovač (jen to trochu žere víc dat).
https://support.apple.com/en-us/HT201389
Jaký má Qobuz algoritmus? Třeba Moje Mixy u Tidalu jsou docela tragické, stále to samé dokolečka mi doporučuje i hlavní stránka není šitá úplně na míru posluchace jako treba Deezer nebo Spotify. Jak to má Qobuz?
Povedzme to to takto - predpoklada sa, ze vies co chces
a nepotrebujes blbu AI aby ti radila s vyberom hudby.
Spotify je o triedujlepsi co sa tyka User Interface. Ale zase je na Qobuz o dost lepsie oproti Tidalu, ktory ani za 10 rokov nevedel pochopit, ze ma novy song on nejakeho Lil'Idiot featuring Fat'Asshole alebo Beyonce skutocne vobec nezaujima.
A to som si specialne vytvral playlisty plne skandinavskeho pagan blackmetalu a nemeckej industrialnej alternativy len aby pochopil,

Spotify je o triedujlepsi co sa tyka User Interface. Ale zase je na Qobuz o dost lepsie oproti Tidalu, ktory ani za 10 rokov nevedel pochopit, ze ma novy song on nejakeho Lil'Idiot featuring Fat'Asshole alebo Beyonce skutocne vobec nezaujima.
A to som si specialne vytvral playlisty plne skandinavskeho pagan blackmetalu a nemeckej industrialnej alternativy len aby pochopil,
Přesně jak píše Fidji99 - QOBUZ mi žádný personalizovaný playlist nenabízí (anebo si jej nejsem vědom a je někde skrytý). Je tam agenda "New releases", kterou si můžu filtrovat podle žánru. Jednou za týden přijde mail s upoutávkou "Co je nové..".
Samotné prostředí je uspokojivé (ale ne tak dobré jako Spotify - mně se doporučení na Spotify zamlouvá), ale já je moc nepoužívám, protože přímo z aplikace QOBUZ nemohu hrát na svůj síťový přehrávač, chybí totiž směrování na UPNP renderer (alternativně lze využít integraci v android, kdy se předá playlist jiné aplikaci, která jej umí předat na upnp renderer).
Samotné prostředí je uspokojivé (ale ne tak dobré jako Spotify - mně se doporučení na Spotify zamlouvá), ale já je moc nepoužívám, protože přímo z aplikace QOBUZ nemohu hrát na svůj síťový přehrávač, chybí totiž směrování na UPNP renderer (alternativně lze využít integraci v android, kdy se předá playlist jiné aplikaci, která jej umí předat na upnp renderer).
-
- Kontaktovat uživatele:
Jede Ti to korektně v našich sítích i bez VPN?novtom píše: ↑15 srp 2022 13:38https://qobuz.sellix.io
Ano. VPN je potřeba jen při registraci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Super..... uvažuju u tom doživotním předplatném.... je to za cenu jednoho roku placeného po měsíci....