Qobuz Studio

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
jardalukas
Kontaktovat uživatele:

Qobuz Studio

Příspěvek od jardalukas »

Zdravím.
Pořídil jsem si 2 leté předplatné na Qobuz Studio a nikde jsem nenašel na kolika zařízeních můžu být současně přihlášený. Možná jsem to jen přehlédnul, ale přesto se chci zeptat jestli někdo neví ?
Děkuji.

tesarpa
Kontaktovat uživatele:

Re: Qobuz Studio

Příspěvek od tesarpa »

Myslím, že je možné aktivně streamovat jen z jednoho zařízení. Ale přihlášený můžu být kolikrát chci. Pokud to není Family plán. Tam je pak v jednom předplatném několik účtů - ale pro každý účet platí totéž, co jsem napsal.

jardalukas
Kontaktovat uživatele:

Díky, schválně vyzkouším.

marty63
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od marty63 »

Quobuz funguje v ČR? Já jsem si chtěl koupit nějaká digitální alba a odmítl mě.

jardalukas
Kontaktovat uživatele:

Nee, tady někde na fóru je návod, jak přes prostředníka koupit 1, 2 a 5ti leté členství.
Já zakoupil 2 leté a jsem spokojený, vše funguje na 100%...

marty63
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od marty63 »

Aha, díky. Zkusím to najít.

novtom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novtom »

https://qobuz.sellix.io
Koupil jsem si v dubnu jednoletý na zkoušku a zatím vše funguje. Mám to přihlášeno ve dvou počítačích a mobilu, vždy streamuju jen z jednoho zdroje a zatím v pohodě.

jardalukas
Kontaktovat uživatele:

Jo, taka tak. Ještě že je tady tahle možnost. Pro mně Qobuz přehlednější a řekl bych že to i líp hraje. Ale to je otázka do diskuze :-), jako vždy.
Hlavní bonus, je úspora peněz...
Tidal jsem zrušil.
Jediné co mně štve, je nemožnost aplikace na iOS...

novtom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novtom »

Tidal jsem zrušil, mám taky pocit, že Qobuz hraje lépe.
K tomu iPhone, je to složitější, ale jde to. Vesele hraju z mobilu přes sluchátkový zesilovač (jen to trochu žere víc dat).

https://support.apple.com/en-us/HT201389

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Jaký má Qobuz algoritmus? Třeba Moje Mixy u Tidalu jsou docela tragické, stále to samé dokolečka mi doporučuje i hlavní stránka není šitá úplně na míru posluchace jako treba Deezer nebo Spotify. Jak to má Qobuz?

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

Povedzme to to takto - predpoklada sa, ze vies co chces ;-) a nepotrebujes blbu AI aby ti radila s vyberom hudby.
Spotify je o triedujlepsi co sa tyka User Interface. Ale zase je na Qobuz o dost lepsie oproti Tidalu, ktory ani za 10 rokov nevedel pochopit, ze ma novy song on nejakeho Lil'Idiot featuring Fat'Asshole alebo Beyonce skutocne vobec nezaujima.

A to som si specialne vytvral playlisty plne skandinavskeho pagan blackmetalu a nemeckej industrialnej alternativy len aby pochopil,

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

Přesně jak píše Fidji99 - QOBUZ mi žádný personalizovaný playlist nenabízí (anebo si jej nejsem vědom a je někde skrytý). Je tam agenda "New releases", kterou si můžu filtrovat podle žánru. Jednou za týden přijde mail s upoutávkou "Co je nové..".

Samotné prostředí je uspokojivé (ale ne tak dobré jako Spotify - mně se doporučení na Spotify zamlouvá), ale já je moc nepoužívám, protože přímo z aplikace QOBUZ nemohu hrát na svůj síťový přehrávač, chybí totiž směrování na UPNP renderer (alternativně lze využít integraci v android, kdy se předá playlist jiné aplikaci, která jej umí předat na upnp renderer).

hotovyrado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotovyrado »

novtom píše:
15 srp 2022 13:38
https://qobuz.sellix.io
Koupil jsem si v dubnu jednoletý na zkoušku a zatím vše funguje. Mám to přihlášeno ve dvou počítačích a mobilu, vždy streamuju jen z jednoho zdroje a zatím v pohodě.
Jede Ti to korektně v našich sítích i bez VPN?

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

Ano. VPN je potřeba jen při registraci.

hotovyrado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotovyrado »

Super..... uvažuju u tom doživotním předplatném.... je to za cenu jednoho roku placeného po měsíci....

Odpovědět