Tidal Family
Tidal Family
Hojte, nedalo by se nás 6 dohromady? Mám sice HiFi Plus za 298,- měsíčně, ale platit v šesti lidech 447,- není špatné.
Luky
Luky
Re: Tidal Family
Ahoj,
Jednoho cloveka uz mam taky. Na vedlejsim foru HEF je vlakno. Urcite se rychle sejde 6 lidi a nebude nutne preplacet nejakemu "vycurankovi" co nabizi Tidal family za 150kc/os a dela si z toho kseft .
Jednoho cloveka uz mam taky. Na vedlejsim foru HEF je vlakno. Urcite se rychle sejde 6 lidi a nebude nutne preplacet nejakemu "vycurankovi" co nabizi Tidal family za 150kc/os a dela si z toho kseft .
-
- Kontaktovat uživatele:
Este hladate niekoho? Pridal by som sa.
Ano aktualni, vice do SZ.
Ahoj,také bych se klidně přidal do Hifi plus pokud máte stále místo.
Tak dobra zprava, uz jste 3 a dalsi rychle prijdou, cili nevahejte, posledni 3 mista a sance jak nepreplacet u nejakeho vykuka! PS: administraci si jeden clen bere na sebe, cili se Staci Jen nahlasit .
Posledni dve mista!
pocuj, koudy42, robime vo firme kazdy rok taku zbierku - pre bezdomovcov. tyrane zeny a tak - nazbiera sa tam hocico - jedlo, saty, drogeria.
Nechces? Mozem ta pridat, lebo vidim, ze mas tazky zivot, ked si odkazany na taketo veci ako je odrbavat na Family plane. Inac v tvojom pripade by som sa vobec necudoval, keby si bol napichnuty na susedovu wifinu a mal nejaky zazracnu krabicku nainstalovanu na elektromeroch.
@Fidji99: A co ti na tom vadi? Nejak nechapu? Na UA jsem poslal 5000Kc, vic nez kdejaky hifi snob a kecalista a taky nemam potrebu nekoho moralizovat.
Prosim drzme se Tidal Family alias v jednote je sila .
Prosim drzme se Tidal Family alias v jednote je sila .
Nema jeste nekdo prosim volne misto do Tidal Plus Family? Diky.
Nyni jste min. 2 a dalsi se jiste pridaji, cili zacneme s naborem dalsi rodinky, uz od 3 lidi jste na castce jakou ma "curamedan" cti 150Kc/os, a pak uz to bude jen levnejsi jak se doplni skupina, coz bude rychle .
Já už jsem jednou, kdysi dávno, zájem projevil a nějak to usnulo nebo co.
ok tak se hlaste sem, upravim podle toho inzerat s poptavkou .
Mam dalsiho cloveka na Tidal Family, pokud predchozi poptavka plati meli by jste byt min. tri. Dejte prosim vedet do SZ a brzy jiste vznikne dalsi spokonena digitalni rodinka o sesti lidech .
Posledni tri mista na Tidal Family Master, 75Kc/mesic. Kdo ma zajem doplnit novou "rodinku", dejte vedet .