Aragorn
Aragorn
Jsou nějaké zprávy, jestli tenhle Sýkorův projekt došel do nějakého finále?
Re: Aragorn
Tady to probírají dost podrobně
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=6415
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=6415
-
Datel Stepní
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
není zde někdo, kdo by dokázal kvalitně skompletovat Aragorn, pokud si zakoupím stavebnici?
Nejsem shopen si to sám vyrobit. Nemám na to čas, schopnosti, ani možnosti.
Na rozdíl od zakoupení kompletní bedny si od toho slibuju větší variabilitu v povrchové úpravě, případně nepatrnou změnu v tvaru...
není zde někdo, kdo by dokázal kvalitně skompletovat Aragorn, pokud si zakoupím stavebnici?
Nejsem shopen si to sám vyrobit. Nemám na to čas, schopnosti, ani možnosti.
Na rozdíl od zakoupení kompletní bedny si od toho slibuju větší variabilitu v povrchové úpravě, případně nepatrnou změnu v tvaru...
Pokud změníš tvar jinak než je ve specifikaci - změníš charakteristiku soustavy , tudíž i zvuk. Takže si dobře rozmysli co vlastně chceš - nejsem si jist, že umíš odhadnout důsledky takových změn.
-
Datel Stepní
- Kontaktovat uživatele:
Mě je jasné, že výrazná změna tvaru nepřipadá v úvahu. Důsledek změny tvaru ani trochu nejsem schopen odhadnout. Do toho bych se nepouštěl.
Myslel jsem opravdu nepatrné změny (alespoň si myslím, že jsou nepatrné).
Konkrétně ten podstavec, buď ho trošku tvarově změnit, nebo vypustit. Taková úprava by snad nemusela mít vliv na zvuk.
Myslel jsem opravdu nepatrné změny (alespoň si myslím, že jsou nepatrné).
Konkrétně ten podstavec, buď ho trošku tvarově změnit, nebo vypustit. Taková úprava by snad nemusela mít vliv na zvuk.
Datel Stepní: Obrať se na pana Krále, firma Pekra, Hranice. Určitě se domluvíte.
pipis: Myslím, že doporučí právě pana Krále.