Avalon Indra
Avalon Indra
Vcera jsem po delsi dobe navstivil lehce upgradovanou hifi svatyni jednoho kamarada ... Mimo jine zakoupil nove repro - Avalon Ilandra ( doufam, ze to dobre pisu
) .. Poslech byl famozni, pripadal jsem si zase po dlouhe dobe jako v nejakem vytecnem studiu ... zkusil jsem od kazdeho hudebniho zanru trochu, vcetne me oblibene klasiky .. smycce jsou neskutecne realne (tedy vsechny nastroje jsou realne) , byl to pro me takovy hifisticky orgasmus a kdyz se sacd dotocilo, mel jsme chut zatleskat .. neskutecne vtahnuti do "děje" ... ... jedine, ceho mohu litovat, ze jako luzr asi tak brzo na podobnou sestavu nedosahnu ... .. myslim, ze podobnych kousku se v Cechach az tak moc po pokojich hifiku nepovaluje ... jinak zbytek sestavy asi kazdy pozna, snad jen monobloky jsou trochu tvarove zvlastni (ale skladne ) - je ta ta nejvyssi rada od MF (kdysi tady o nich bylo vlakno ) ..
Re: Avalon Ilandra v "Benesove" u Prahy
Avalon Indra - už se na ně těším , vlastně nejenom na bedny i zbytek setavy mi přijde velmi ,velmi zajímavý , moc pěkné . 
Paráda ! Od síťové pračky Accuphase až po super-bedny Avalon ! Šťastný člověk !
Ty bedny se mi fakt líbí. Určitě celý hifi řetězec bude také ok. Radost pohledět.Renown píše:Paráda ! Od síťové pračky Accuphase až po super-bedny Avalon ! Šťastný člověk !
-
boxer
Já v Benešově nikdy nebyl,ale nevypadá to nejhůř.
To by mohlo i hrát.
To by mohlo i hrát.
To je nářez
Gratuluji 
Konecne uz aj v Prahe mate poriadne boxy
Ale teraz vazne, Avalony su urcite jedny z najlepsich boxov na svete!
Ich zvuk je uzasny, myslim ze som este nic lepsie nepocul.
Vyborna volba!
Ale teraz vazne, Avalony su urcite jedny z najlepsich boxov na svete!
Ich zvuk je uzasny, myslim ze som este nic lepsie nepocul.
Vyborna volba!
Perfektní sestava a vynikající zvuk. Ještě doladit pár maličkostí a pan majitel dosahl vrcholu
( veliká gratulace ).
Móóóóóc pěkné
.
Dokonce je mi jasné, u koho lze tuto nádheru poslouchat. Moc rád tam vidím Musical Fidelity. Ty bedniska si zaslouží pořádne krmení a 750 W na kanál při 8 ohmech, to si musí repro chrochtat. Akorát mi neleze do hlavy ten drátek ze zdi za pravým repro? Bude to asi pro ten damagnezitér vpravo dole, né?
Opravdu parádička.
Gratuluji Michale.
Dokonce je mi jasné, u koho lze tuto nádheru poslouchat. Moc rád tam vidím Musical Fidelity. Ty bedniska si zaslouží pořádne krmení a 750 W na kanál při 8 ohmech, to si musí repro chrochtat. Akorát mi neleze do hlavy ten drátek ze zdi za pravým repro? Bude to asi pro ten damagnezitér vpravo dole, né?
Opravdu parádička.
Gratuluji Michale.
No konečně mne někdo potěšil a dál mi za pravdu v bitvě se dvěma pásmy. Moje Wotany napájím bi-wire 4x160 Wat, ale už dopředu píšu tento výkon nelze pustit naplno, většinou tak max 60% na krátkou dobu, jinak by repro dopadlo zle. Velmi pěkné a to je hifi.
Ked budem velky, tak si take aj ja kupim.... 
lachim
super

super
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Lachim.Tak jsi konečně spokojený?Thiely už jsou pryč?Prý se ti AR REf3 nelíbí?Gratuluji ke skvělým bednám,za 14 dní si je doufám poslechnu.
A jejda, nejedná se o "Indra"???...mě tyhle bedny moc neberou, je jich plný internet za -50% po roce, což o něčem svědčí...asi o zklamání z původního nadšení a
z těch peněz...a pokud došlo opravdu na výměnu z vyšší řady Thiel...tak je to zhýralost...finanční, především
..ale třeba ne...nelitovat peněz, tak se poohlédnu po Revelech 
to Lachim :
ten Ramones Ti to dal Zhýralče !
No jo, prostě Avalonů za polovinu je plný Internet. Lidí, kteří jsou ochotni vytáhnou z kapsy 26.000 Euro za bedny je asi taky mrak.
Neměl sis fakt radši koupit Revel ?
No jo, prostě Avalonů za polovinu je plný Internet. Lidí, kteří jsou ochotni vytáhnou z kapsy 26.000 Euro za bedny je asi taky mrak.
Neměl sis fakt radši koupit Revel ?