B&W 703

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: B&W 703

Příspěvek od pasul »

Na tyhlety kecy o bervení lamp už seru.Však Syčák může vykládat.Prostě je to jednoduché.Mně se musí hudba líbit a musí mně uklidnit.Mám to rád a proto to posluchám.Pokud mně to začne srát ,tak to nebudu zapínat a rychle se toho zbavím nebo přejdu k jinému koníčku.A já si stejně myslím ,že tyhle WLM zahrajou pekelně i s přesným tranzistorem.Samozřejmě pokud se jim dá to co potřebují.

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

A nešlo by pánové založit nové vlákno o WLM a neřešit to tady u B&W 703 :?:
Jen pro příště, díky za pochopení :)

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Jasně, že popisuji zvuk celé sestavy a je otázka, do jaké míry se na tom průšvihu podepsaly třeba ty NAD 208 THX, které jsem nikde jinde neslyšel. Nicméně 703 znám i z jiných sestav (Rotel, Classe) a nebylo to o moc lepší. Velmi nevyrovnaný zvuk. Možná zajímavý, ale jen pokud nechceme, aby se podobal tomu v reálném světě.
Tímto rankem se myslí společensky přijatelná zařízení okolo 100000 v nové ceně, která jsou provedena především tak, aby nám je dovolila manželka a zvuk je až druhořadý. Přesněji řečeno, musí něčím zaujmout na první poslech.

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Pasul
Já s Tebou zcela souhlasím, pokud se ovšem bavíme o té několikasettisícové třídě plus/mínus. 703 s tím nemá co dělat.

berka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berka »

Pasul
Ja to ale nemyslel vubec spatně,tam to opravdu hraje

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Sycak-samozřejmě je to tak.Čím déle se tomu věnuji tím víc zvyšuji svoji hranici.Tyhle B@W jsou špatné,ale pouze pro nás blázny.Pro ostatní to tak určitě není a je třeba to asi začít brát.Zbytek pořešíme po telefonu a nejlépe příští týden osobně. :D

berka-Ano to plnně souhlasím.Pavel se zase posunul o podle mně obrovský kus dále.Ale mocná ruka admina hrozí zvednutým prstem a proto už zde nebudem zasírat.Tak někdy jindy a jinde... ;)

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Na žádost jednoho spokojeného majitele 703 sem vkládám zprávu, kterou mi poslal na mail:

"Reaguji tímto na Váš příspěvek co se týče B&W 703 :-) - upřímně - ode mne žádnou vlnu nenávisti nečekejte - můžu Vám ale možná pomoct poopravit malinko Váš negat. postoj k 703-kám . Koupil jsem je na ebay před cca 1,5 měsícem a první poslech nedopadl zrovna dobře!! Jenže - je třeba se kouknout dovnitř beden a bude Vám okamžitě jasné kde je problém - já to udělal ještě ten den , kdy mi přišly!! - bylo to sice 9 hodin docela intenz. práce - ale výsledek stál za to. Kompletní rozebrání -repra a výhybky ven a pěkně jiná kabeláž a poctivě připájet!! Jako spousta dalších výrobců - tak i B&W mají jednu velkou nectnost - a tou je kabeláž a způsob připojení repro - normální levná - tuctová kabeláž se zakončením na autokonektory - no hrůza. - po 4 letech jsou konektory docela slušně zoxidované a to pak opravdu hrát nemůže. Nevím odkud jste - ale klidně Vás pozvu k poslechu ke mě domů - bydlím kousek od Č.Těšína - a třeba se to změní - a to nemám co se týče aparatury žádnou až takovou bombu : zesil. Denon S-10 mk2 , Cd-16 od Marantz , propojené je to většinou ,,Krautíkama" - tzn. reprod. - je 3 SE na výškách a středech a na basech Cable4you - konkrétně Cello-ten bohužel ale na toto není zrovna ideál- Kraut je výrazně lepší-hlavně s průřezem -a na ,,pevnosti" je to znát!!!. Signál je Guru -opět od Krauta. Suma sumárum si myslím , že byste možná byl překvapený , co a jak zvládnou!! - jak říkám - klidně se stavte. - no a ještě si myslím , že byste v rámci objektivity tento můj příspěvek asi měl dát na forum , aby si ostatní mohli přečíst i opačné postřehy. Díky - s pozdravem - V.Hracký"

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

*thumbs up*

agustini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agustini »

:lol: :lol:... *thumbs down*

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Včera večer jsem byl přizván na poslechový test modifikovaných B&W 703.Po půlroce usilovného ladění jsem měl možnost slyšet výsledek tohoto úmorného snažení.Musím říct,že výsledek je ohromující.Tyto mnoha lidmi podceňované reúprosoustavy mě doslova nadchly.Přesnost,dynamika,skvělé středy to se opravdu čeká pouze od dobrých monitorů.Přestože nebyly krmeny ničím vyjímečným,mohu říci že si vedly skvěle.S původní,novou,standartní bednou,tak jak jsem ji slyšel před pár měsíci to nemá co do charakteru nic společného.Jsem nadšen.

Valdes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valdes »

Přestože zde obvykle své dojmy z poslechu sestav ostatních členů fóra nezveřejňuji, tentokrát učiním výjimku. Opravdu málokdy se mi stává, že by mě něco alespoň trochu zaujalo, a to bez ohledu na pořizovací cenu. Pokud se dobře pamatuji, tak v posledních několika létech to byla pouze návštěva konstruktéra a majitele značky Ancient Audio v Krakově a poslech jeho sladěné sestavy v obývacím pokoji.
Zde se samozřejmě pohybujeme v trochu jiné kategorii, přesto to, co se podařilo majiteli vydolovat z výše jmenovaných B&W 703 je obdivuhodné a poslech celé této sestavy mě velmi příjemně překvapil. Děkuji.

vladamarantz65
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vladamarantz65 »

Díky moc za povzbuzující reference - vážím si toho a jen doufám , že se budu moct podělit o možnost vylepšení našich B&W miláčků i s případnými dalšími majiteli 703 !! Zdraví - Vláďa *sunglases*

vladamarantz65
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vladamarantz65 »

Ještě bych měl s odstupem času dotaz - měl by někdo odvahu mi zkusit poradit , čím je / B&W 703 / spolehlivě nakrmit , aby se naplno využil jejich docela solidní potenciál ?? - zatím používám Denon PMA S 10 II a mám pocit , že na ty hladovce ne úplně stačí / jemně řečeno :-) / -na druhé straně ale .... - nemám zase chuť příliš podporovat ČEZ-holomky , aby si namastili kapsy , takže výkon. zes. + předzes asi není to , co hledám - existuje vůbec dobré řešení za daných podmínek ?? - co například Vincent 238 ?? - myslím tím provoz ne ve třídě A / ??????? / V. ( díky za odpovědi )

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Já jsem spokojený majitel Vincenta 238. Slyšel jsem ho rozehrát již více reproduktorových soustav. Umí uřídit i dosti anemické bedny. :)
s B&W jsem je ale neslyšel...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Znám dobře B@W. A Vincent bude výborný partner k těmto reprosoustavám. Peer má pravdu. Samozřejmě je to třeba zkusit. Nedávno jsem u Mac-a ve Znojmě slyšel B@W CDM-1. A to bylo naprosto vynikající!!! *thumbs up*

Odpovědět