B&W 703

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: B&W 703

Příspěvek od MB »

pasul píše:Znám dobře B@W. A Vincent bude výborný partner k těmto reprosoustavám. Peer má pravdu. Samozřejmě je to třeba zkusit. Nedávno jsem u Mac-a ve Znojmě slyšel B@W CDM-1. A to bylo naprosto vynikající!!! *thumbs up*
*offtopic*

Myslis tieto CDM-1 ?

Obrázek

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Také jsem nad otázkou výkonu zesilovače a spotřeby elektrické energie uvažoval. Zkusil bych se podívat do oblasti digitálních zesilovačů.
Dobrý tip je Lyngdorf

dodává 375W/4 ohm

integrovaný:
LYNGDORF SDAI 2175
http://www.hifionline.cz/zesilovace/int ... sdai-2175/

nebo koncový zesilovač
LYNGDORF SDA 2175
http://www.hifionline.cz/zesilovace/kon ... -sda-2175/

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Spíše by to patřilo do odd. zesilovačů ale budiž.
Spotřeba uváděná výrobcem Lyngdorf u konc. zesilovače SDA 2175:

- 35W bez signálu na vstupu /naprázdno/
- 116W při výkonu 2 x 37,5W/ 4ohm
- 820W při max. výkonu 2 x 300W/ 4ohm

vladamarantz65
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vladamarantz65 »

Díky všem za zájem a jsem příjemně překvapený tím , kolik lidí se ozvalo a má k dané probl. co říct -opravdu mě to těší *palec* - samozřejmě v tomu nadále pokračujte - je totiž spousta lidí , ktěří můžou druhým pomoct vyhnout se fatálním chybám , což je v této oblasti vždy finančně au-vozní *headbang* - přeji všem - Hi-Fi zdar a B&W zvlášť *sunglases* -Vladamarantz65

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Nedávno se objevil v inzerci komplet 2xBryston 7B-SST + BP25. Tady bys asi o dostaku či spíše nedostatku něčeho nemusel uvažovta a měl bys potenciál do budoucna na lepší bedny.

O 703 mohu napsat to, že je má kamarád z nedalékého města a pohání je Denonem 2000 (bedny byly koupené nové taktéž jeho zesák a k tomu přehrávač ze stejné typové řady SACD/Cd 2000). Pokoj měl asi 30m2. Zvuk mě nezaujal, prostor typu "všude jsem a nikde mě nenajdeš", ale to asi přičítám zesilovači, jinak dost zabarvené středy a kovové nepřirozené výšky (možná, že také zesilovač. SLušný bas. Celkem mě neoslovily. Staré Matrixy 801 hrají o pořádný kus líp za méně peněz.
Obecně - protože BW mám doma (ty Matrixy) bych sípě doporučil zesilovač, který nemá suchý sterilní zvul ala Bryston,a el spíše takové lehce přihřáty, jako např. Naim (vyšší modely), či mnou používány Pass (mám X150- první v řadě AB) a proti Brystonu je zvku lidštější, protože témbr BW v horních partiích spektra je studený.

vladamarantz65
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vladamarantz65 »

Pravdou je - že původní 703-ky jak jsou z obchodu můžou být /vlastně prokazatelně jsou !!- koupil jsem je 4 roky staré/ zvukově horší / je fakt že matrixy jsem ještě neměl tu čest slyšet / ale po určitých úpravách / netýká se součástek na výhybkách - do toho bych zatím nešel ! / se zvuk výrazně zlepšil - viz postřehy těch , co je už u mě slyšeli ( - jsou o něco výše na této stránce :-) ) Basy jsou bez úprav docela bez energie a taky dost duní -samozřejmě , že částečně je to i místností !! - středy z výškama se taky dají dost umravnit - no celkově je to oproti původnímu zvuku dost jinde - na začátku úprav jsem ani nečekal takový posun - no a vážně teď platí , že se to musí slyšet *hura* - jsem ze sever. Moravy - kdo má chuť - je zván na poslech *palec* Je mi jasné , že v zesilovači je rezerva-tak tudy bude asi třeba do budoucna jít dál - ale s tím , že původně ten zvuk byl celkem nic moc , tak ho denonek docela dobře zvládá. Bedýnky před těmato 703 uhrál jedna báseň - byly to CDM 7 NT zdravím -Vladamarantz65

Odpovědět