Daniel Hertz / Petrof
Re: Daniel Hertz / Petrof
A okrem toho, ak je niekto apriori proti "klavíru" má na výber alternatívu, ktorá je aj mne osobne milšia.

Tak v tom svetlom prevedení je to už o poznanie lákavejšie aj k posluchu.
Neviem ako vy, ale pokiaľ sa mne reproduktory nepozdávajú dizajnovo, nemám ani veľkú chuť si ich vypočuť.
Jednoducho, bedne by mali zapadnúť do prostredia, kde budú hrať, pretože 2/3 svojej životnosti slúžia ako dekoračný doplnok.
Neviem ako vy, ale pokiaľ sa mne reproduktory nepozdávajú dizajnovo, nemám ani veľkú chuť si ich vypočuť.
Jednoducho, bedne by mali zapadnúť do prostredia, kde budú hrať, pretože 2/3 svojej životnosti slúžia ako dekoračný doplnok.
Zvuk je u mňa prvoradý, no ak je bedňa vyslovene hnusná, nekúpil by som ju. No kvôli zvuku by som bol ochotný z estetických nárokov hodne zlaviť. Našťastie mne moje bedne imponujú ako po zvukovej, tak po estetickej stránke. Čo by som však určite nepreglgol, sú všetky tie hornové systémy, čo vyzerajú ako luxusnejšie megafóny.
Tak to súhlasí s tým hornom. Máš na mysli niečo ako Acapella a podobne, že? Skôr to je pre nadšencov sci-fi
Inak, nikdy som však nič z tých hornov nepočul, má to aspoň dobrý zvuk? Ak si to počul, ake máš z toho dojmy?

Inak, nikdy som však nič z tých hornov nepočul, má to aspoň dobrý zvuk? Ak si to počul, ake máš z toho dojmy?
nepočul. Len pred pár rokmi jeden môj kamarát postavil klasické menšie stĺpy a výškač osadil do takého malého hornu (priemer asi 15cm a hĺbka cca 5-7cm. Dosť s tým bolo práce, pretože ten horn robil kraviny, ale nakoniec sa to za zdĺhavého merania podarilo vysústružiť tak ako bolo treba. No neviem to porovnať s pôvodným osadením do roviny, pretože akustická pamäť je krátka... ale na meraniach to bolo údajne OK
No verím, že zvukovo môžu mať horny navrch. Veď už meniče sú vlastne horny a celé to len akosi nadstaví menič a predĺži. No určite sa dajú sprasiť a možno viac ako klasika. Pretože si pamätám koľko s tým mal práce, kým trafil zakrivenie toho "zvukovodu" len pre posr..ý výškač. Neviem si predstaviť tú prácu s veľkým hornom
Ale už sme hodne OT, tak sorry
No verím, že zvukovo môžu mať horny navrch. Veď už meniče sú vlastne horny a celé to len akosi nadstaví menič a predĺži. No určite sa dajú sprasiť a možno viac ako klasika. Pretože si pamätám koľko s tým mal práce, kým trafil zakrivenie toho "zvukovodu" len pre posr..ý výškač. Neviem si predstaviť tú prácu s veľkým hornom
Ale už sme hodne OT, tak sorry
- velký bobo
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem je slyšel - bohužel jen letmo a v předváděčce Petrof, která není akusticky příliš dobrá. O zvuku mohu říci jen, že je opravdu "velký" - do panelákového obýváku to není. Kdyby se tak podařilo dostat je do poslechovky MediaControl v Praze, bylo by to zajímavé. V porovnání s jinými zde citovanými bednami jsou až neuvěřitelně levné - asi díky tomu, že pracovní síla v Hradci Králové je o dost levnější než kdekoli na "Západě".
Dmitrij Medvěděv si potrpí na hezké (a drahé) věci. Kromě toho, že fotí s fotoaparáty Leica S2 a Leica M9, tak má ve své rezidenci v Gorki kompletní sestavu od firmy Daniel Hertz SA. Konkrétně tam má předzesilovač M6, 2 monobloky M5 a reprosoustavy M1.
Leica S2

Leica M9

Daniel Hertz SA

Leica S2

Leica M9

Daniel Hertz SA

Je vidět ,že Medveděv má skutečně vyhraněný vkus
Kromě červené české čepičky KAMA ze Šumperka .A podle polohy šuplíku CD playeru má ve své sestavě nějaký kolovrátek od NAIMu

Kromě červené české čepičky KAMA ze Šumperka .A podle polohy šuplíku CD playeru má ve své sestavě nějaký kolovrátek od NAIMu

No a samozřejmě sítové kabely SUPRA LoRad. 

Kotoučák Technics...
Je vidět, že bychom se u Medveděvů neztratili. Gramo Avid. Stůl v nejlepším místě (pro posluchače), tmavý chleba, a nějaký divný mlíko. Jako by si ti pánové na fotce říkali: kdo začne?
Neviete niekto pod akým nickom je registrovaný? Rád by som sa votrel na návštevu trochu popočúvať pokecať o hifi 

Já bych se skoro vsadil, že jsou to Isotek SupremeNo a samozřejmě sítové kabely SUPRA LoRad.
No to by mě ale pěkně nasral! Musim mu brnknout........