Doporučte větší regálovky do 15k
Doporučte větší regálovky do 15k
Přátelé, doporučte větší regálovky do 15 tisíc. Zesilovač bude Yamaha N602. Díky za tipy.
Re: Doporučte větší regálovky do 15k
Xaviky Juniory vedle z vlákna. V bazaru se dají koupit za 1Ok. Případný servis je po ruce v bydlišti Dr.Ratha 
Něco s větším basákem?
Konkrétně tyto bedny jsem neviděl ani neslyšel.
Znám ale osobně prodávajícího (nedávno jsem od něj kupoval SACD Pioneer).
I staré vintage věci má v hodně dobrém stavu a za skvělé ceny, mohu vřele doporučit.
Koukněte když tak i na jeho stránky:
http://www.hificb.cz
Z vlastní zkušenosti - velké regály s větším basákem - doporučil bych nějaké starší Quadral z řady Phonologue.
Měl jsme chvíli i doma a hrály skvěle (hodně plný, příjemný zvuk,naslepo bych spíš tipoval že hrají větší sloupy).
Nebo z nových věci WMA III. od Checka.
http://vmaudio.cz/clanky_pokracovani/vma_3.php
Vím je to solidní prodejce jináč bych nelinkoval. 
Díky za odkaz na stránky, jsou zajímavé. Nemám teď ale zájem o nějaké vintage regálovky, lépe nové s 6,5´´ středobasem.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tyhle Focaly k Yamaze rozhodne ne. Tedy pokud tazatel neni priznivcem tenkeho zvuku bez durazu a hutnosti na basech.
Je treba vybirat i podle zvuku, ne jen cenovky.
Je treba vybirat i podle zvuku, ne jen cenovky.
Zase jeden, co si myslí, že Yamaha neumí zahrát basy...
Bojím se, že například v případě Xavianu bude Yamaha nejslabší článek a to mám tuto značku celkem v oblibě. Hrát to samozřejmě bude, ale nevymačkách z nich co umí. Mě oslovily regálovky Shan, kdyby mi tehdy někdo zavázal oči, tipoval bych zvuk sloupovek, model už nevím ale jedna budka měla dobrých 10kg. Pítrs ti jistě poreferuje, protože je měl před Electrama
.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jo, Shany rady Emotion by spolehlive prehraly vsechny doposud tipovany bedny. Jen nejsou moc k mani. A taky by pro ne tahle Yamaha byla underkill nevyuzivajici kvality beden. K mym byvalkam E500 byly adekvatni integrace kolem 40 tisic.