Dynavoice DM-6

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Ramones
Kontaktovat uživatele:

Re: Dynavoice DM-6

Příspěvek od Ramones »

Pane Jimáčku, tady už momentálně nejde o doporučení, ale pouze o tradiční souboj dvou neúprostných tazatelů.....tak, jak to v diskuzích (zde) většinou dopadá.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Bohužel většinu vláken zaplaví pár trolů typu Leony5, kteří sami k tématu neumí napsat ani čárku, zato k diskutujícím mají vždy plnou klávesnici napadání.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Panu Jimáčkovi bych si dovolil poradit, aby si v případě potřeby půjčil zvažovaný zesilovač, porovnal doma oproti stávajícímu stavu a následně se, podle svých preferencí, rozhodl.
Kdyby kupoval jiné bedny, změna by byla pravděpodobně mnohem patrnější, než při pořízení jiného zesilovače.
A nehádejte se tady furt...kurňa *taktone*

jimacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimacek »

*thumbs up* To je plodná diskuze konečně. Děkuji a snad Technics pár let ještě vydrží *klanimse*

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

:D No jen pro pořádek tohle je podle tebe Pítrs k tématu nebo trolení potrebuji-poradit/receiver-vs-rel-levny ... 21521.html. Jak jsem tě napadal ? Jen jsem chtěl vědět jestli nestřílíš s tím doporučení od boku, a jelikož jsi nedokázal normálně odpovědět tak jsi začal pokládat otázky ty na mě. To je tvá taktika v diskuzích. Tak se zklidni.

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

No a k DM-6, rozhodně bych je neprodával, měl jsem dva roky DF-6, a v této cenové bych řekl že patří k tomu lepšímu. Na zesilovač náročné nejsou, tak že vyzkoušet podle svých preferencí co ti sedne.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Kamarad si je ted poridil spolu s YAMAHA R-N803D a je max. spokojeny. Ale chtel receiver hlavne skrz podporu Tidal a konektivite.

fb_jaríno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_jaríno »

Pořídil jsem DM 6 k AVR Denon X1600h. Chvili trvalo spravne nastaveni basu. Repro bylo zpocatku trochu vyse nez je pozice usi a kalibrace repro tak mikrofonem nechytila vysky a tak ve finale potlacila basy. Docela jsem pak laboroval s pozici a naklonem repro, abych dosahl optimalniho zvuku. Nakonec musim rict, ze tyhle repro jsou opravdu v dane kategorii top. Super prostor, skvele rozliseni nastroju, neduni pri vyssi hlasitosti, vyborna dynamika. Kolega co je fanda high end repra od Genealac tyhle regalovky velmi chvalil. Testovano na jazzu, oldies rocku i metalu. Optimalni nastaveni paskoveho vyskace se mi ustalilo na 0db. Neni mi uplne jasne, proc tento vyrobce neni v sirsim povedomi, protoze zjevne umi dodat hodne muziky za malo penez.

Dr.Achir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Achir »

Dobrý, snad nevadi ze pisu do tohodle tématu, vybírám mezi Elac DBR62 a Dynavoice DM-6, mám minisystém Yamaha MCR-N670D, které se budou víc hodit, máte nějaké zkušenosti, poslouchám převážně moderní metal taky rock a elektroniku, četl jsem na oboje dobré recenze a jsou ve stejné cenové relaci, tak které by jste doporučili a proč? Díky

Odpovědět