Focal

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
boxer

Focal

Příspěvek od boxer »

repro Focal, které jsou spojeny se mnou léta pupeční šňůrou, asi dostávají zabrat.

Jak si to jinak vysvětlit?
http://www.whathifi.com/news/samsung-de ... pany-focal

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Re: Focal

Příspěvek od fotolaik »

text uzivatele boxer byl castecne editovan - hned v uvodu jeho prispevku zcela nevhodne a nepodlozene predjimal pocity a nazory moderatora, pricemz se jedna pouze o jeho domenky a dikce textu zcela evidentne mela zase zahajit nejake dohadovani. podstata textu, tykajici se hifi zustala 100% zachovana bez zmeny
ostatni pozadam - kdyz uz pisete o hifi, prosim nepripojujte k tomu ihned sve vlastni vypady kolegum

bohuzel uzivatel boxer nepochopil - opet dalsi nesmyslne prispevky, nesouvisejici s tematem - byly odstraneny - ostatnim se omlouvam, je to velmi neprijemne, ale prijde me zbytecne vas zatahovat do komunikace - prispevku, ktere jsou ciste v osobni rovine a s danym tematem VUBEC nesouvisi ... myslim si, ze nikoho krome boxera nezajima, ze nektery moderator ma mozna nejake vyhrady k firme Focal ..

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Z čeho usuzuješ, že na diskusním fóru o hifitechnice čtenáře nezajímá něčí názor na nějakou značku hifitechniky?
Nebo zakazují snad pravidla fóra něco takového?

Jinak za sebe jedině fandím tomu, aby Focal zůstal "nezávislý", jakkoliv rozumím přínosům z členství v obřím konsorciu.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Sic jsem původní Boxerův příspěvek nečetl, docela chápu jeho rozhořčení. Fúzi Focalu a Naim audio angličani zkousli,protože přeci jen pochopili, že to oběma může do budoucna pomoci.
Mít však na tradičních značkách nápis Made in Korea je opravdu noční můra.
Tak doufám, že to je jen hloupá fáma.

boxer

Příspěvek od boxer »

Fotolaik a Lachim mi vystavili jízdenku "džihád". Ať napíši co chci, jsem veřejně i soukromě peskován. Tolik urážek jsem nedostal za celý svůj život.
Než dostanu ban, tak chci napsat, že je mi úplně blivno, když si vzpomenu na jejich začátky, pády , obměny a nyní se snaží dávat jiným rozřešení? Jakým právem??????

V prvním příspěvku jsem si dovoli nejmenovitě napsat, že jeden z moderátorů nemá rád Focaly a vždy je zesměšňuje. Není na tom nic osobního, je to fakt. Že je to Lachim, ví jen zasvědcení. Proč pán vlezdopredel to smaže? Co je na tom? Každý má nárok na svůj názor. Někomu se nelíbí Focaly, jinému BW, dalšímu Paradigmy a další nemusí 1518.
No a co? Je na tom něco?

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to boxer :

Vzpomeň si na svůj nenávistný "boj" proti Mabatovi a spol. na Slovanetu, dále bych mohl napsat ty versus šeďour, ty versus jimmi, ty versus Aretax a to mne jen tak v rychlosti napadlo.
Zkus třeba připustit, že jiní lidé mohou mít jiný názor a že mohou být stejně tvrdohlaví jako jsi ty. Zkus se naučit žít s myšlenkou, že nespasíš svět a už vůbec ne na hifistickém fóru.

boxer

Příspěvek od boxer »

Připouštím Lubore.

boxer

Příspěvek od boxer »

Napsali mne mnozí , na čem poslouchám.
Nerad dávám svý soukromý fotky, ale nechť. Možnost porovnání mezi čímkoliv je snad vidět. Takže fakt píši o vlastních zkušenostech.

Shora, P-J, Eperience, vožka, Lyra Dorian, Předzes. dodnes nepřekonatelný Creek, Stream box, P.J., Předzes. MBL 5O11, Esoteric SA 10.Lyngdrorf CD 1, Lyngdorf TA 2200 v plné palbě, s měřitelnou soupravou ATB, Bryston 4 SST,Focal Scala 1 generace,AURUM CANTUS LEISURE 2SEMKII, pračka Hogen,kabeláž komplet od Pytla. Vím co tam je a co tam dává.

Obrázek

Nyní poslouchám Sade- a mám ztopoření. Nestydím se za to.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Konečne krásny prispevok k hifi (foto) *klanimse* *klanimse* *klanimse*.
Focaly milujem zvlášt ich vyššie rady a je to jeden z favoritov na daľšie bedne u mna doma.
Že Lachimovi nesedí ich zvuk, to je jeho problém. Každý máme iné uši.
O možnom predaji som nevedel, hlavne dúfam aby ostali Made in France.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Inak dosť ma láka zájst si požičať sluchátka Focal Utopia, ale čo keby som ich potom chcel. 39.990 SEK je fakt masaker za sluchátka.
(Viem, že je to vlákno o repro, tak prepáč)

Obrázek

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Boxer máš to pekné ! *thumbs up*
Aj akusticky aj dizajnovo poriešené. 8-)

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

boxer:
*palec*
Parádní top sestava za ještě pořád smysluplný peníze v hezky racionálně udělaný poslechovce.

Jen si moc neumím představit důvody proč poslouchat AC namísto Focalů. Ve svý ceně jsou to výborný budky, ale přecejen....

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Pink Floyd holky jsou pěkné ;)

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Prekrásne, vkusné, Pink Floyd *sunglases* a pevne verím, že aj zvukový prejav prináša očakávaný výsledok!

boxer

Příspěvek od boxer »

Poslouchám hlavně v noci. A přeci jen Focaly se musí malinko nakrmit., Kdežto AC jsou v pohodě i na minimum. Jsou to úžasný bedny a děkuji za přátelství s Jirkou Holcnerem, (Melissa),který "mi je vnutil¨ , protože je to super člověk, a ví, co ten druhý chce. Nikdy mně nezklamal a jsem mu vděčný za vše. Známe se asi 15 let, a nikdy jsem neměl pocit nadřazenosti. Začínal jsem na jeho 622 a myslím, že nejsem daleko od pravdy, že ty jeho bedny by natřely prdel kdečemu,
Neznám lepšího prodejce. Nic nenutí, jen poradí.
Dnes si chrochtám, přes den na Focalech a v noci , potichu na AC.

Pusťte si Sade, poslední album ,skladbu Love is found. https://www.youtube.com/watch?v=15WDBuvovXo i když zde to není ono. Na CD je to jiý kafe..Myslím si, že na této skladbě by si vylámala zuby kdejáká "super power high metall band".
Jak příznačné. Je to prostě bomba. Nezdráhejte se trochu poškádlit sousedy. O tom to celý hifi je. Na rozdíl od moderátorů.
Já ti hudbu miluji. A nemusím posloucht úryvky, abych poznal změnu.
Naposledy upravil(a) boxer dne 01 lis 2016 13:23, celkem upraveno 4 x.

Odpovědět