@tesarpa: Děkuju za reference na konkrétní kus . Jako vypadá velice dobře, o tom žádná.
Ještě by si s ním mohl domluvit, že ho chce prodat za 35k a budeme všichni spokojení
trochu skaces zo zosiku na zosik. Asi by som si najprv ujasnil, co tie repro elektricky potrebuju.
Nezda sa mi ze 100w zosik je to prave orechove, aj ked zvukovo moze byt uplne v poriadku.
Tie Infinity nepoznam, ale co som dal do googlu, tak vyzeraju od oka tak na cca 250W/8Ohm ....
@Fidji99: V tom se obavam se máš opět pravdu pane. Ten Audionet by mi zvukově asi vyhovoval hodně, už jen proto, že je prý hooodně neutrální. Ale pořád je to "jenom" integráč a výkon by asi nebyl úplně dostatečný.
Stejně by se mi asi líbily více dva monobloky. Ale je čas.
S těmi R90 to stejně asi nebude tak rychlý. Z člověka, s kterým jsem se domlouval se vyklubal sběratel (čti překupník), který má asi pocit, že ty třicetiletý bedny jsou ze zlata, a zřejmě se s nim nedomluvim.
Ale jestli se naskytnou dříve bedny nebo zesík, je mi celkem jedno, jde mi jen o to, aby si to k sobě rozumě sedlo.
Doporučil bych možná před výběrem zesilovače spíš nejdřív ověřit s některým z majitelů těchto (rozhodně skvělých, slyšel jsem několikrát) beden zkušenosti s řešením servisu či sháněním náhradních měničů...může to být značná komplikace. Jinak ty bedny nepotřebují nějaký mega výkon.
Ok ,dík za odpovědi.K Rotelu RB 1090 ,ten má 2x vyšší výkon než RB 981 ,proto chci využít 2 x RB 981 ,jeden RB 981 vlastním .
Nejdřív vyzkouším s jedním a uvidí se .