Infinity Renaissance 90

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
j4cko3o
Kontaktovat uživatele:

Re: Infinity Renaissance 90

Příspěvek od j4cko3o »

:D @tesarpa: Děkuju za reference na konkrétní kus :). Jako vypadá velice dobře, o tom žádná.
Ještě by si s ním mohl domluvit, že ho chce prodat za 35k a budeme všichni spokojení :lol: ;)

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

j4cko30

trochu skaces zo zosiku na zosik. Asi by som si najprv ujasnil, co tie repro elektricky potrebuju.
Nezda sa mi ze 100w zosik je to prave orechove, aj ked zvukovo moze byt uplne v poriadku.
Tie Infinity nepoznam, ale co som dal do googlu, tak vyzeraju od oka tak na cca 250W/8Ohm ....

j4cko3o
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od j4cko3o »

@Fidji99: V tom se obavam se máš opět pravdu pane. Ten Audionet by mi zvukově asi vyhovoval hodně, už jen proto, že je prý hooodně neutrální. Ale pořád je to "jenom" integráč a výkon by asi nebyl úplně dostatečný.
Stejně by se mi asi líbily více dva monobloky. Ale je čas.
S těmi R90 to stejně asi nebude tak rychlý. Z člověka, s kterým jsem se domlouval se vyklubal sběratel (čti překupník), který má asi pocit, že ty třicetiletý bedny jsou ze zlata, a zřejmě se s nim nedomluvim.
Ale jestli se naskytnou dříve bedny nebo zesík, je mi celkem jedno, jde mi jen o to, aby si to k sobě rozumě sedlo.

chuckynostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chuckynostra »

Ahoj.
Mám možnost získat Infinity Renaissance 90 ,chci se zeptak na kombinaci s přerdzes rotel rc 972 +2x konec rotel rb 981.

Martin_AQ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_AQ »

Doporučil bych možná před výběrem zesilovače spíš nejdřív ověřit s některým z majitelů těchto (rozhodně skvělých, slyšel jsem několikrát) beden zkušenosti s řešením servisu či sháněním náhradních měničů...může to být značná komplikace. Jinak ty bedny nepotřebují nějaký mega výkon.
vedoucí prodejny AQ audio studio, Brno

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

S Rotelem RB-1090 jsem je slyšel a bylo to velmi dobrý. Ty zesilovače jsou v poměru výkon/cena fakt slušný.

chuckynostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chuckynostra »

Ok ,dík za odpovědi.K Rotelu RB 1090 ,ten má 2x vyšší výkon než RB 981 ,proto chci využít 2 x RB 981 ,jeden RB 981 vlastním .
Nejdřív vyzkouším s jedním a uvidí se .

FotoModo
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FotoModo »

Parádní bedny, mohu jen doporučit. Bude jich už jen míň a míň. Kdyby někdo chtěl, mám světlé k dispozici.

Odpovědět