Magnat Signature 707

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Bleys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Magnat Signature 707

Příspěvek od Bleys »

Dobrý den, mám objednáné tyto reproduktory (Magnat Signature 707) a k nim Denon DRA-800H. Optám se na zapojení. Je lepší k nim koupit reprokabely systému kabely bi-wiring? Nebo u těchto novějších už to není třeba a mají nějakou zabudovanou ochranu v sobě ( u výhybek)? A jaký průměr kabelu doporučujete? Děkuji za odpovědi...

jirka86
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Magnat Signature 707

Příspěvek od jirka86 »

Dobrý den,zapojení bi-wiring je jeden ze způsobů zapojení reprosoustav,nejedná se o ochranu čehokoliv/zesilovače ani repra/.

Bleys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Bleys »

Ano to vím, jen jsem to špatně popsal. Tak jinak. Dosáhnu lepší reprodukce u těchto reproduktorů se zapojením bi-wiring? Nebo stačí koupit normální repro kabely?

jirka86
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirka86 »

Asi to chce vyzkoušet.

jirka86
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirka86 »

Hi-fi voice-testy.

King Diamond
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King Diamond »

Bleys píše:
26 črc 2021 15:14
Dosáhnu lepší reprodukce u těchto reproduktorů se zapojením bi-wiring? Nebo stačí koupit normální repro kabely?
měl jsem dlouhá léta Focaly zapojené bi-wire, teď je mám normálně a rozdíl nevnímám... ale pro dobrý pocit, že jsi udělal maximum, bi-wiring kabely můžeš dát, pokud tě tedy investice do nich nezruinuje :)

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Někdy je bi-wiring horší než single + propojky. Chce to vyzkoušet.

Bleys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Bleys »

Děkuji za odpovědi. Vyzkouším to nejprve tedy bez bi-wiringu... ;) Nakonec mi to poradil i prodejce který má poslechovou místnost a prý žádný přínos bi - wiringu u těchto reproduktorů neslyší... *2thumbsup*

Bleys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Bleys »

Tak jsou doma. Zapojeno normálně na 4mm kabely. Hrají špičkově. Doporučuji a mile rád odpovím na případné otázky... *2thumbsup*

MuVo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MuVo »

Tiež si myslím, že rozdiel nebude, ale pre dobrý pocit, prečo nie. Ja mám jeden krútený 4x4mm, vždy dve protiľahlé štvorky spojené, medené pocínované vodiče, čiže bez oxidácie, silikónový obal, pekný oplet, pozlátené banány a nič z bežnej produkcie do ceny cca 700eur za kábel nehralo lepšie (pravda, nejaké nezmyselne drahé káble od 2000eur vyššie hrali rovnako, ale stále nie lepšie).
Na to, že ma to vyšlo na cca 50eur plus práca, ideál. A to som fakt chcel, aby drahý kábel hral lepšie a venoval som tomu hádam rok... Opakované slepé testy v rôzne dni, mesiace, situácie, kopa času stratená (príjemne) a ostal tento :)

Odpovědět