Philips FB825

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Philips FB825

Příspěvek od dadaft »

Philips FB825
Obrázek
3-pásmové bedny
uzavřená ozvučnice
1110 x 290 x 400 mm
32 - 20000 Hz
8 Ohm, 88dB/1W/1m
výhybka 350/5000 Hz
93/128 l vnitřní/vnější objem, 28,5 kg/ks
2 x 20cm dubbel coating, 13cm dubbel coating, isophase tweeter
30mm MDF čelní stěna, 19mm H2 zbytek

bedny, po kterých už dlouho toužím. za chvilku jsou tady.

jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Obrázek

Mih
Kontaktovat uživatele:

Re: Philips FB825

Příspěvek od Mih »

Není hříchem k těmto repro dávat nějaké bedničky na výrobu pro100ru????

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Mih
ne, není. jednak se 2 párem nic "nevyrábí", jednak kdo někdy 4 bedny okusí, už nikdy nechce jinak...

HRAJE TO FANTASTICKY!!!

tímto chci poděkovat Aleskovi za jeho neocenitelnou laskavost a dále Mikemu a Oggymu za pomoc a přátelskou radu. díky přátelé.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ty páskáče jsou neskutečné!
čirá čistota a absolutní lehkost. nádhera.

někdy bych chtěl slyšet pásek na středech...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

až s večerním ztišením mi to naplno dochází:

pořádné sloupy jsou pořádné sloupy kurvadrát!

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

no to je ale blbost, co jsem napsal. ale myslím, že víte, co jsem tím chtěl říct...

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

*offtopic* Tímto bych poděkoval Aleškovi,že udělal neděli už v sobotu a já měl možnost slyšet tak akorát vrčení sekačky a svištění brusky *jupi* , ale co už...snad příště,kamarádi.
Teď mě ale zajímá,jak dopadlo to obcházení Petra Gabriela... :mrgreen:
Přes řeku do stínu stromů.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

korys píše:*offtopic* Tímto bych poděkoval Aleškovi,že udělal neděli už v sobotu a já měl možnost slyšet tak akorát vrčení sekačky a svištění brusky *jupi* , ale co už...snad příště,kamarádi.
Teď mě ale zajímá,jak dopadlo to obcházení Petra Gabriela... :mrgreen:
To víš, jsem ve spěchu, to buď rád, že to nebylo v sobotu pondělí. Sice jsem se dostal domů až 02:30, ale parta fajn, hudba fajn, ba dokonce jsme se schodli že i to dadaftovo pseudoprostorní stereo hraje pěkně. Každý sice k něčemu výhrady, většinou k tomu že ty Grundigy jsou slabé a nedají tomu draif, ale hlas lidu, hlas boží = hraje mu to. Bylo to prostě vyladěno na hudbu co dadaft rád a co mu ty zesíky a repra dovolí. Jinak toho kluka (na tý fotce na CD je ještě Gabriel kluk) jsem měl doma na DVD a bylo do fantastické. I na jeho dceru byl pěkný pohled a pěvecky jim to k sobě sedělo. Ale na tom DVD vypadal jako já bez fousů (prostě kapánek starší).

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

taky mě trochu mrzí, že Mike nebyl spokojen se zvukem svých oblíbených hardrockových kapel. jenže můj aparát je čistě lineární v celém frekvenčním rozsahu a s vysokým rozlišením. tvrdě v nahrávkách odlišuje zrno od plev. v nočním tichu můžeš slyšet jak zpěvačce buší srdce. bohužel chudičké kytarové aranže v sobotu odpoledne mp3kově nezahustí a nedodá jim NADovský drajv. ale trocha výkonu navíc by opravdu bodla, o tom není sporu. uvidíme, jak se ukáže philips fa960mk2...

ještě jednou děkuji za příjemně strávené chvilky přátelé.
*2thumbsup*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Dens ráno při cestě na kontrolu v práci mi ten tvůj problém vrtal hlavou. Kdybys' tu FA960 dal na ty FB825 tak ti zbývají dva Grundigy. Stačilo by dobrého kutila, který by každý z nich dokázal zapojit do můstku, takže by každý Grundig napájel jednu FB815 s dvojnásobným výkonem (90W) a Philips by dodal 2x115W a to by pak mělo mít dostatek výkonu.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

dadaft

Ahoj Dadafte,rád jsem tě poznal a viděl na čem hraješ a došlo mi že ti ty 4 bedny opravdu hrají muselo ti to dát ohromnou práci. Nestačí jen kupovat přístroje ale také experimentovat a dělat různé voodoo. Hraje ti to hezky zvuk je hodně prostorný,klidný projev výšky se mi zdáli trošku zatlumenější ale to je možná tím že jsem zvyklý na svoje missiony a nemám dořešenou akustiku,co se týká basů a spodku nemyslím že bedna je špatná spíš naopak je výborná akorát to chce doladit zesilovač protože Grundigy opravdu nestíhají. Myslím že přivezený Philips to napraví. Na lidi kteří kritizují tebe a tvůj aparát se vyser.
Hraje ti to hezky i když jsem na tvrdší muziku a mám rád trošku jinačí zvuk tak včerejšek hodnotím velice pozitivně.
Zdraví Michal

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Nestačí jen kupovat přístroje ale také experimentovat a dělat různé voodoo.

No to je slovo do pranice, to rád slyším... :D

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Aleska píše:Jinak toho kluka (na tý fotce na CD je ještě Gabriel kluk) jsem měl doma na DVD a bylo do fantastické. I na jeho dceru byl pěkný pohled a pěvecky jim to k sobě sedělo.
jsem přesvědčený, že na desce So s Gabrielem zpívá Kate Bush. asi mi to uniklo: ona je jeho dcera? podívejme se na vašnostu... *palec*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Na jeho koncertní DVD je již jeho dcera, ne Kate Bush. Bohužel jsem jej již vrátil, takže neznám ani přesný název, ani rok vydání. Ale je tam již (pochopitelně) ne starší , ale vyzrálejší, protože mi chlapi přece nestárnem, jenom léééééééta nám nestojí........

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

půjdou do záklonu - jsem perfekcionista...

Odpovědět