23 000 euro http://www.cta-perception.com/page00016be9.htmlProac Carbon 6 novinka
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Proac Carbon 6 novinka
Tyto bedýnky(450 tisíc)budou pravděpodobně na testíku u mne 28.října.great Lucid vs Tannoy vs Proac?Wow. http://www.hifiwinkel-beek.nl/index_bes ... _v1_HR.pdf
23 000 euro http://www.cta-perception.com/page00016be9.html
23 000 euro http://www.cta-perception.com/page00016be9.html- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proac Carbon 6 novinka
Michale,
vidím, že už u Tebe doma byly. Tak jak to hrálo?
Tohleto by mne taky zajímalo.
Koukám na fotky a vidím vedle stojící "Tanojky"...neprojevuje se na výškách umístění přídavného tweetru tak daleko za horní hranou bedny 
ML
Vzal si mi ta slova z pusy....
Zappa
Jsem na to zvedav, vypadaji dobre.
Vzal si mi ta slova z pusy....
Zappa
Jsem na to zvedav, vypadaji dobre.
Michale to jsou už ty Lubošovy?
Slíbil,že až to odbude s V.I.P. ,tak můžu přijet. Bojím se ale další depréze ,když se vrátím domů

Slíbil,že až to odbude s V.I.P. ,tak můžu přijet. Bojím se ale další depréze ,když se vrátím domů
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Ne je to přesně podle návodu Tannoy a jejich měřidla.Ramones píše:Koukám na fotky a vidím vedle stojící "Tanojky"...neprojevuje se na výškách umístění přídavného tweetru tak daleko za horní hranou bedny
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Včera to hrálo poprvé,potřebují rozehrát.Zatím překvapují co dokazují,přesně jak jsem čekal.Výšky fantastické,středy také,jen ten bas zatím není optimální.Uvidíme co to udělá.Budou tu až do konce října.Mark Levinson píše:Michale,
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Michale,
do Tvé místnosti minimálně ProAc Carbon 8 kde jso dva osmipalcové bassaky. Jinak chce určitě počkat na rozehrání než bude člověk dělat nějaké závěry.
Nebo Westminster
do Tvé místnosti minimálně ProAc Carbon 8 kde jso dva osmipalcové bassaky. Jinak chce určitě počkat na rozehrání než bude člověk dělat nějaké závěry.
Nebo Westminster
Congratulation Zappo
. Tohle mi slibil pan Kalina na poslechnout, ale zapoměl, bohuzel jsem na to neposlouchal, skoda.
ZappaZappadaddy píše:Včera to hrálo poprvé,potřebují rozehrát.Zatím překvapují co dokazují,přesně jak jsem čekal.Výšky fantastické,středy také,jen ten bas zatím není optimální.Uvidíme co to udělá.Budou tu až do konce října.Mark Levinson píše:Michale,
Mohl bys prosím zpětně napsat nějaké širší zhodnocení zvuku těch Carbon 6, v porovnání s Tvými Tannoy? Psal jsi že byly sice nerozehrané, ale přesto, kritický poslech jistě proběhl. Tato značka mě zajímá a rád bych slyšel Tvůj názor. Slyšel jsi i jiné vyšší modely ProAc? (D80, D100)
Díky
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Kokin.Nebylo by férové posuzovat zvuk těchto repro,nebyly rozehrané a moje místnost je na ně moc velká.A srovnání s Tannoy už vůbec ne,je to prostě jiná konstrukce,jěště nerozehrané ale měly živý a detailní zvuk,bas byl úderný,to je dáno menšími basáky,prostor byl slušný,hudba z nich lezla jinak než jsem zvyklý,to je tak vše co k nim můžu říct.Ostatní produkty této firmy jsem neslyšel.Nyní očekávám ATC 100 aktivní.
Michale, prosím tě, jestli ti ty ATC dorazí, hohl bych se zastavit? tahle značka mě obzvláště zajímá. Díky. Zdeny.
ProAc a Tannoy sa vôbec nedajú porovnávať. To je ako voda a oheň.Kokin píše: Mohl bys prosím zpětně napsat nějaké širší zhodnocení zvuku těch Carbon 6, v porovnání s Tvými Tannoy? Psal jsi že byly sice nerozehrané, ale přesto, kritický poslech jistě proběhl. Tato značka mě zajímá a rád bych slyšel Tvůj názor. Slyšel jsi i jiné vyšší modely ProAc? (D80, D100)
Díky
A už vôbec nie v tak veľkej izbe, ako má Zappadaddy.
Nešlo mi o přímé porovnání, špatně jsem to napsal, jen o popis charakteru zvuku těchto novinek. Letos, pokud to klapne, plánuju velký upgrade své sestavy i nové poslechové prostory. Upřednostnuju transparentní, otevřený zvuk. Mými favority jsou Wilson Benesch, ProAc. Zatím je to předčasné, tedy jen tak sonduji. Až se dostanu na návštěvu Kas Audia, samozřejmě poslechnu i nějaké ATC. Vše bude záležet na velikosti prostoru, který budu mít k dispozici. Těším se na report z poslechu ATC.