Síťky - ano nebo ne?
Re: síťky - ano nebo ne?
Renown: Kocour je Matylda .. kdysi mi jej kamarád vnutil coby kotě, tvrdil, že je to kočička, nerozuměli jsme tomu ani jeden. Po čase kočička Matylda ukázala kouličky
Ale Matylda mu už zůstala přišitá a za celých 16 let si nestěžoval ..
-
boxer
Tak koukám jako blázen.
V jiných vláknech se tady někteří holedbají,jak poznají koncovku z rhodia od zlata,o stříbru či cínu nemluvě.Různá voodoo udělátka sundávají šaty a pročišťují studánky a podobné p......y
Ale slyšitelné utlumení středů a výšek při nasazené ochranné síťce nikomu (skoro) nevadí.
Ano jsou bedny (jak správně podotkl žabák zelený na jednokolce),kde je se síťkami při poslechu počítáno.
Ale jsou i také bedny,kdy je doporučeno přřed poslechem ochrany sundat.
Třeba Xavian XN 360

V jiných vláknech se tady někteří holedbají,jak poznají koncovku z rhodia od zlata,o stříbru či cínu nemluvě.Různá voodoo udělátka sundávají šaty a pročišťují studánky a podobné p......y
Ale slyšitelné utlumení středů a výšek při nasazené ochranné síťce nikomu (skoro) nevadí.
Ano jsou bedny (jak správně podotkl žabák zelený na jednokolce),kde je se síťkami při poslechu počítáno.
Ale jsou i také bedny,kdy je doporučeno přřed poslechem ochrany sundat.
Třeba Xavian XN 360

Já ze svých Sonusů kryt nesundávám.
ad1) nepoznám rozdíl
ad 2) ten kryt z gumiček je nádherný
ad 3) polopropustná viditelnost krytu umožňuje jemnou viditelnost měničů a vede některé zájemce k jejich sundání což jim evidentně kroutí rukama, ale jelikož platí tvrdý zákaz, tak tajemno zůstáva skryto.
PS : né že bych to některým, zvlášť "Sonusákům" neukázal, takový purista zase nejsem
ad1) nepoznám rozdíl
ad 2) ten kryt z gumiček je nádherný
ad 3) polopropustná viditelnost krytu umožňuje jemnou viditelnost měničů a vede některé zájemce k jejich sundání což jim evidentně kroutí rukama, ale jelikož platí tvrdý zákaz, tak tajemno zůstáva skryto.
PS : né že bych to některým, zvlášť "Sonusákům" neukázal, takový purista zase nejsem
4Boxer
No, možná by to přez ty dvoucentymetrový fošny někomu znělo líp. Hlavně ty vejšky
No, možná by to přez ty dvoucentymetrový fošny někomu znělo líp. Hlavně ty vejšky
Při dětičkách ,,S'',bez dětiček ,,Bez'' a rychle se na to zvyká
.
Přes řeku do stínu stromů.
To je výzva pro slepý test! Roberto jistě ladil na poslech s fošnama...Martinp píše:4Boxer
Pro relaxační potřeby přece.
Bohuš jedině s! Ikdyž pohled na Dynaudio středobas patří k silným zážitkům, je známo, že poodhalená krása má větší estetický dopad, než nahota.
Jak to chodí s kočkama mi ukázal Martin z f-sportu. Opravdu mu Matýsek skákal ze XN 125, na Sony Esprit. Ale Matýsek to měl s páníčkem domluvené.
A tak je to v pořádku.
Je asi jasné,že objektivně běžné krycí mřížky čistotě a přesnosti reprodukce určitě nepřidávají.Nikdo si přece dobrovolně nepřidá záclonu před,když se každý obrazně řečeno snaží shodit těch 5 dek z repráků při každém upgradu aparatury,že
.Ale něco do sebe mají i příjemné chvíle,kdy nenápadné bedny,umně a vkusně ustavené a sladěné s interierem, schované ještě za síťkou, vůbec na sebe nestrhávají naše smysly k nim a my vnímáme pouze hudbu z nějakého virtuálního podia před námi.Určitě se najdou bedny s lajdáckými drnčícími a neprůzvučnými rámky,ale i s dobře zpracovanými kryty,které degradují hudbu jen velmi malinko
.Záleží zase jen na osobních preferencích v přístupu a vnímání nejen hudby,ale i okolností,které mají pro nás důležitější vliv na naši soustředěnost a náladu.Jsou třeba okolnosti,které bych při poslechu nesnášel daleko víc než síťky na repro
.
Přes řeku do stínu stromů.
myslím, že kočka je základ spokojeného domova
U mňa sú to dvaja jazvečíci a jedna kočka. Ani jeden nesmie skákať po rerákoch. Jazvečíci chápu rýchloRenown píše:myslím, že kočka je základ spokojeného domova
U mne dva psi (pudl a bulteriér) + dvě kočky. Dělají mi mobilní akustické úpravy poslechového prostoru. Prozatím jsem nezjistil, který žánr upřednostňují, ale můj oblíbený zrzavý kocour s oblibou chrápe na vrcholku mých FB825. S podivem že pouze na levé, nejspíše to bude zrzavý levičák, měl jsem mu dát jméno Lenin...Acon píše:
U mňa sú to dvaja jazvečíci a jedna kočka. Ani jeden nesmie skákať po rerákoch. Jazvečíci chápu rýchlo, s kočkou je to horšie. Nesmie do bytu.
A k těm krytům - mám nastavenou EQ s kryty, takže nemám pocit, že tam něco přebývá/schází. Středotóňák a páskáč mých FB825 hraje vše tak čistě a neúnavně, že jsem v pohodě.
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Síťky - ano nebo ne?
Trochu mimo mísu, ale nemohu jinak.
Kočky od narození nesnáším !!! Nikdy bych tohle zvíře doma nesnesl a nedovolil.
Nechápu všechny hifíky jenž doma tohle zvíře mají, když jsem viděl kočku u Martina s f-sportu, nechápal jsem že mu to nevadí (ač jsem to nedal najevo).
Samozřejmě, každého věc, u nás doma se mojí drahé polovičce kočky obecně moc líbí, když byla ještě dítě, jednu doma měla, po více než desetiletého soužití doma se mnou tohle na mě dávno nezkouší, nemá prostě s tímto zvířetem u mě šanci.
Ani kdyby mi koupila hi-fi o kterém se mi jen sní!
Vůbec do domácností k nám kromě akvária žádný živočich nesmí. (Smrt všem např. hlodavcům!)
Jelikož ale již nežijeme na mraveništi( tedy v paneláku) tak budeme mít konečně psa, možná dva.
Ale do baráku nesmí ani omylem (s vyjímkou vážné nemocí či např. strachu z ohnostroje, zde toleruji malou vyjímku).
Takže budou mít na zahradě zateplenou boudu, jenž jim sám vyrobím a když si to zaslouží i celou zahradu nonstop k dispozici (pokud nic nevyvedou, jinač ztrestám!)
Ještě ke kočkám, sousedi jednu mají, černou jak uhel, žije doma i venku, jak se jí chce. Když nejsou doma, lítá po venku, smyká v ksichtu myši, sere nám do zahrady,chodníku, mulč. kůry a občas zašpiněná, zaklíšťákovaná, jim proskočí do domu ventilačkou, tam se vypeleší v posteli a střídavě vyskakuje oknem a prohání se lesem apd. NECHÁPEME DOMA NIC! Dokonce ani moje družka jež miluje kočky. Tady se shodnem, že tohle je humus!!!
Každopádně, sto lidí, sto chutí. U našich doma si podobný hnus dělá jezevčík, společně jedí z jedných talířů a spějí v jedné posteli, no buď jsem divný já nebo nevím kdo, ale my doma tohle nechápeme.
Ať to vypadá jak chce, zvířata mám ale přesto radši než lidi, nejraději ze všech na zemi mám ryby, to se ale už dávno ví.
V rudém moři jsem s párem žlutých klipek prožil při šnorchlování zatím ten nejúžasnější zážitek, když jsem je z ruky z vody krmil daleko v moři vařeným bramborem, plavali se mnou tak sto metrů a vrtěli se mi po břiše, když z toho bramboru uždibovali sousto za soustem.
S rybami jsem si tehdy užíval denně,na deku jsem se vracel s fialovými rty marničního vzhledu, za 15 minut, šup zpátky do vody.
Kurňa, jak tohle souvisí s mřížkami na repro? Nevíte někdo
Zdravím a klidně si nechte vaše kočky škrábat a skákat po čem se dá.
Kočky od narození nesnáším !!! Nikdy bych tohle zvíře doma nesnesl a nedovolil.
Nechápu všechny hifíky jenž doma tohle zvíře mají, když jsem viděl kočku u Martina s f-sportu, nechápal jsem že mu to nevadí (ač jsem to nedal najevo).
Samozřejmě, každého věc, u nás doma se mojí drahé polovičce kočky obecně moc líbí, když byla ještě dítě, jednu doma měla, po více než desetiletého soužití doma se mnou tohle na mě dávno nezkouší, nemá prostě s tímto zvířetem u mě šanci.
Ani kdyby mi koupila hi-fi o kterém se mi jen sní!
Vůbec do domácností k nám kromě akvária žádný živočich nesmí. (Smrt všem např. hlodavcům!)
Jelikož ale již nežijeme na mraveništi( tedy v paneláku) tak budeme mít konečně psa, možná dva.
Ale do baráku nesmí ani omylem (s vyjímkou vážné nemocí či např. strachu z ohnostroje, zde toleruji malou vyjímku).
Takže budou mít na zahradě zateplenou boudu, jenž jim sám vyrobím a když si to zaslouží i celou zahradu nonstop k dispozici (pokud nic nevyvedou, jinač ztrestám!)
Ještě ke kočkám, sousedi jednu mají, černou jak uhel, žije doma i venku, jak se jí chce. Když nejsou doma, lítá po venku, smyká v ksichtu myši, sere nám do zahrady,chodníku, mulč. kůry a občas zašpiněná, zaklíšťákovaná, jim proskočí do domu ventilačkou, tam se vypeleší v posteli a střídavě vyskakuje oknem a prohání se lesem apd. NECHÁPEME DOMA NIC! Dokonce ani moje družka jež miluje kočky. Tady se shodnem, že tohle je humus!!!
Každopádně, sto lidí, sto chutí. U našich doma si podobný hnus dělá jezevčík, společně jedí z jedných talířů a spějí v jedné posteli, no buď jsem divný já nebo nevím kdo, ale my doma tohle nechápeme.
Ať to vypadá jak chce, zvířata mám ale přesto radši než lidi, nejraději ze všech na zemi mám ryby, to se ale už dávno ví.
V rudém moři jsem s párem žlutých klipek prožil při šnorchlování zatím ten nejúžasnější zážitek, když jsem je z ruky z vody krmil daleko v moři vařeným bramborem, plavali se mnou tak sto metrů a vrtěli se mi po břiše, když z toho bramboru uždibovali sousto za soustem.
S rybami jsem si tehdy užíval denně,na deku jsem se vracel s fialovými rty marničního vzhledu, za 15 minut, šup zpátky do vody.
Kurňa, jak tohle souvisí s mřížkami na repro? Nevíte někdo
Zdravím a klidně si nechte vaše kočky škrábat a skákat po čem se dá.
To hi-fi calvus:
Neřeš to, máš prostě z koček fóbii, každý má něco. Kolega má "holandské" akvarium, to by také byl můj sen.
Přeji pěkný den,
Aleska
Neřeš to, máš prostě z koček fóbii, každý má něco. Kolega má "holandské" akvarium, to by také byl můj sen.
Přeji pěkný den,
Aleska
Já mám doma kocoura řádně jsem ho vychoval a do ničeho neškrábe protože jsem mu setrojil škrabadlo takže strach o repro nemám.
Občas ho použiji jako pohyblivý akustický prvek. S jeho váhou lehce přez 5kg už něco vymyslet lze a nebo ho posadím ne repro a zkoumám vliv zatěže na repro

Občas ho použiji jako pohyblivý akustický prvek. S jeho váhou lehce přez 5kg už něco vymyslet lze a nebo ho posadím ne repro a zkoumám vliv zatěže na repro
Síťky? Samo, že nechat. A k tomu zlaté jističe a zázračné hroty i pod květináče! 
Jak jsem si precetl o zviratkach, nemuzu se nepridat. Ja mam zvirata rad, kocky ale nesnasim. Kazdemu ale co jeho jest. Meli jsme psa Mopse, ktery na regaly nedosahl a jeste byl dobre vychovany. Taky asi 30 akvarii se spoustou ryb a tem to bylo uplne jedno, jestli tam jsou sitky nebo ne:-). Andulku jsem nepousteli.
Ja myslim, ze je potreba k tomu pristoupit individualne s ohledem na domaci zvirectvo:-).
Na druhou stranu, bedynky taky trochu rozhoduji. Myslim, ze takove nektere JBL bych nikdy nenachal odkryte i kdyby tam byl jednoznacny rozdil, protoze obvykle vypadaji priserne, i kdyz posledni LS80 hrajou dobre. Ja to u Sonusu stridam podle nalady, ale vetsinou jsou zakryte. Nova Dynaudia budou odkryta. Tak, a ted se v tom vyznejte!
Ja myslim, ze je potreba k tomu pristoupit individualne s ohledem na domaci zvirectvo:-).
Na druhou stranu, bedynky taky trochu rozhoduji. Myslim, ze takove nektere JBL bych nikdy nenachal odkryte i kdyby tam byl jednoznacny rozdil, protoze obvykle vypadaji priserne, i kdyz posledni LS80 hrajou dobre. Ja to u Sonusu stridam podle nalady, ale vetsinou jsou zakryte. Nova Dynaudia budou odkryta. Tak, a ted se v tom vyznejte!