slyšel jsem asi 3 sestavy, kde byly použity stojanovky ( v jednom případě mé oblíbeneé C1,3mkII a sub Velodyne), pak nějako BW stojanové kolem 20.000, sub taktéž BW a třetí sestava byla DA C 1,1 a nějaký sub Xavian reproduktorem do země. Poháněno hodně vysokými modely Onkyo.
V žádné sestavě zde uvedených jsem nesnesl aby hrál SW. Bylo to jaksi nesourodé, basy jednou vystupovaly neúměrně dopředu (bylo jne třeba stahovat), ale co bylo nejhorší, ač by to tak nemělo být, byl jsem schopen pocitově+ vnímat, že bas mi hraje právě z toho SW - čili dal se pocitově lokalizovat a to bylo to, co mi vadilo nejvíce. DOst dobře to šlo slyšet v jedné nahrávce, kde hraje symfoňák v ppp a opak je rána na tympán. A ta šla "z pod stolu"

Tu stejnou zkušenost mám osobní ze své sestavy v autě - jeden čas jsem měl v autě 3p. full active set Dynaduio včetně SW, ale ani po roce laborování jsem nedospěl do stadia, že by mi SW nevadil A tak jsem ho prodal

Dnes vím, že je daleko přirozenější a potažmo možná i méně náročná finančně a na seřízení/ustavení aparátu cesta sloupů 3p, než budek 2p a SW. A nebo 2p budky, které zahrají aspoň 40Hz a máš klid. A těch pár 30Hz kimtočtů si mozek lehce domyslí, není jich v nahrávkách tolik.