Tohle je ta "repro" konečná ?

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tohle je ta "repro" konečná ?

Příspěvek od dadaft »

fakt jo? já myslel, že mluvíme o Emm Labs...
:roll:
Tony psal o Sonusech Amati Anniversario.
slušný chaos.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

dadaft píše:fakt jo? já myslel, že mluvíme o Emm Labs...
:roll:
Tony psal o Sonusech Amati Anniversario.
slušný chaos.
Meitner nekdy vyrabel nejake bedny?

O SF v tomhle vlakne nepadlo ani slovo.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tak teď v tom mám opravdu hokej a nerozumím ničemu. Nehádám se. Asi máte chlapci pravdu. :shock:

Pokud jde o mě, tak opravdu souhlasím s Peerem. A teď se v tom nevyzná zcela nikdo. :mrgreen:

Tohle vlákno šlo do takzvané řiťky už v době, kdy tady začaly nesmyslné řeči o tom, zda to koupit a když, tak to určitě bude hrát na pytel. Basák - nahoře/dole. Basreflex - ano/ne. Atd. Škoda.

Něco mě napadá. Už snad tušíte, proč nechodí lidé s drahým aparátem na fóra? Skončí to přesně takhle. Budu se muset přidat. Evidentně ležím v žaludku mnoha lidem. :mrgreen:

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ne, omyl. Rockport. na Tonyho vyjádření o Sonusech jsem poukazoval já. v tom smyslu, že není sporu o tom, že by všechny tyhle bedny (cca 500k a víc) nehrály famózně, jak se mi snažil podstrčit pasul - - - hrajou naprosto perfektně - - - ale že potřebujou i odpovídající poslechový prostor. v tom vláknu o sonusech je Tony jediný, kdo to měl možnost vyzkoušet v běžných podmínkách, a jeho hodnocení je důvěryhodné a vhodné k zamyšlení. zbytek jsou oslavné ódy těch, co neslyšeli + technická poznámka NA a faktická poznámka bohuša. ale to je jedno. já už se do toho nechci motat.
hm, to už jsem říkal... :mrgreen:

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Po odeslání mého příspěvku jsem se zastyděl, že jsem opět- a pravděpodobně zbytečně- neudržel na uzdě mé pedantství, které se v poslední době snažím spíš omezovat... Ale Vaše odezva mě uklidnila- a musím říct, že i pobavila... fakt jen v dobrém :D

Odpovědět