- s ucpaným portem to znělo jako kdyby polovina orchestru chyběla. Některé nástroje ani nešlo slyšet. Obrovský rozdíl. Pořád to ale bylo málo. Až po přidání subwooferů a jejich ohulení to znělo pořádně.
pro ty kdo nepreferují obyvák ve stylu slepičího kurníku, tak doporučuju ekustik.cz ... navíc jestli se nepletu, tak plata stejně jako koberce absorbují jen výškykdo má cca 300 nepotřebných přepravek na vejce může vytlumit jednu stěnu a strop poslechové místnosti
zkoušel. V rohu hráli hloubš, ale těch basů bylo hrozně moc i na nejnižší volume. Navíc jsem limitován nábytkem. Druhak potom nebude sub a reprák tak dobře sladěnej, když budou příliš daleko od sebe. Zkoušel jsem spousty pozic a zjistil jsem, že nejlepší je dát je co nejdál od zdi.Nezkoušel jsi dát suby do rohu a natočené o 45° jak doporučuje Rel?
nehnou se o píď. Nožičky jsou obyč kovové šrouby opatřené na konci gumou, která se k subům krásně přicucneVinciku, a když trochu přidáš na hlasitosti, začnou ti reprobedny tancovat na těch RELech?
to by tak sedělo... já je mám cca půl roku a stále ladímNastavení dvou subů už je celkem složité a každý bude mít jiné nastavení. Proto je ladit jen podle sluchu. Mi přijde tak na rok práce.