Wharfedale EVO 4.4

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
jirka86
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Wharfedale EVO 4.4

Příspěvek od jirka86 »

Juri ,na jaký zesilovač hraješ?Mám o ně zájem.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

2-Juri
nejlepší posl. výsledky nastaly s CA-851 - nejprve integrovaným ,poté i děleným který u mě zůstal. Velmi dobrá kombinace je i můj inovovaný Accuphase 210, předpokládám ale příznivou spolupráci s celou řadou zesilovačů ,nicméně najdou se i vyjímky např. v podobě YAMAHY A-S 2100 (osobní zkušenost a nejen má). Pokud tedy již máte něco podobného jako( YAMAHA A-S 2100) doporučil bych opravdu zvážit jiné reprobedny nebo rozhodně nejdříve vyzkoušet.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Sorry :oops:
že jsem se vám vpletl do diskuze a odpověď byla samos. pro jirka86 :D

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

V pondělí se jedu na tyto bedýnky podívat. Podám sem nějaký menší report...

Juri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juri »

jirka86 píše:
13 led 2020 11:28
Juri ,na jaký zesilovač hraješ?Mám o ně zájem.
Hraju s NAD C375BEE + C565BEE

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Tak 4.4 jsem neslyšel, ale řadu Elysian ano...tedy E2 a E4. Při dobrém krmení velmi rovná, přesná bedna, nic nevyčnívá ani nechybí, přesný a úderný bas, tedy při patřičném krmení. Velké jsem slyšel na Audionet (předek a koncák 2x200) a menší na Gryphonu Diablo300. Vzhledem k umístění sestav a mých preferencí se mě líbil více zvuk menších Elysianů. Bedny jsou to ale poctivé, povedené a za dannou cenu řekl bych výborné. Zpracování 1A.

jirka86
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirka86 »

A nezkoušel někdo Monitor audio silver 200?

dj.kure
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dj.kure »

Mám tedy EVO 4.2 a zvukově jsem z nich nadšený. Výšky nádherně detailní, nijak řezavě či plechově ostré, středy krásně čisté a přesné (měl jsem po pravdě trochu strach z tak malé kopulky, ale úplně zbytečně), bas pevný, přesný, velmi důstojný. Zpočátku jsem musel experimentovat s jejich umístěním, ozvučují místnost 5x6m (2.5m strop). Mám je spojeny s Denonem PMA600-NE a k němu ještě připojený subwoofer. Většinu času je vypnutý, občas se při poslechu tvrdší hudby ujišťuji, že jsem jej skutečně nenechal zapnutý 😁👍 za ty peníze naprostá spokojenost, letos jsem vystřídal sedmero různých reduktorů a až u těchto zůstal (ale také je fakt, že tyto byly nejdražší, před tím jsem měl limit poloviční - tzn. cca 10k).

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Musím říct, že mě zaujalo, jak jsou Wharfedale nejnovějších řad, tj. EVO a D300, vyrovnané a jak hodně jdou dolů bez zdůraznění některých frekvencí. V dnešní době, kdy mají bedny zvýrazněné okraje pásem úplně běžně, se to moc nevidí..... Návrat typické britské školy?

EVO 4.4 https://audio.com.pl/testy/stereo/kolum ... le-evo-4-4

D330 https://audio.com.pl/testy/stereo/kolum ... iamond-330

(pro srovnání třeba nové high-endové ProAc K3 se v současnosti klasickým průběhem, kdy jsou basy o nějakých 12dB :shock: silnější než středy https://audio.com.pl/testy/stereo/kolum ... 3-proac-k3 )

Juri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juri »

Mám Evo 4.4 cca skoro rok v intenzivním zápřahu, v dané cenovce zcela mimořádné bedny bych řekl. Vybíral jsem mezi Mission ZX 3 a 4, EVO 4.4, Monitor audio silver 200 a Fyne Audio F501. Do užšího výběru pak šly Mission ZX 3, EVO 4.4 a nakonec jsem zvolil Evo 4.4. Momentálně v kombinaci s NADC375 a jsem „relativně“ spokojen, nicméně obecně obzvláště pro tuto oblast platí „zlepšovat lze vše a vždy“...

Odpovědět