Wharfedale Evo2 - 30
Wharfedale Evo2 - 30
Máte někdo zkušenost s těmito reprosoustavami?Prosil bych nějaké reference.
Re: Wharfedale Evo2 - 30
Kamarád zrovna nabízí jedny v TOP stavu za 19 500kč super nabídka. Sám jsem měl tyto repro a hrály velmi dobře ale není už mám TOP řadu OPUS která je jinde. Zvukově velmi dobrá reprosoustava.
Mike : Dal by si mě na něho kontakt?Díky
Mám doma Wharfedale evo 2- 50 anglická přesnost . Je to hodně lepší jak třicítky. Ten kalotový střeďák dělá hodně muziky. A cena byla těch 50 za 25000kč
Pěkná cena.Kdes je kupoval za tu cenu...u nás nebo venku?Mám teď možnost koupit 30ky ,fungl nové,rosewood,za 20tisíc.Myslím ,že snad 30ky taky dobře zahrají ne? 
Kupoval jsem je v V.B. Ty 30 určitě budou taky dobře hrát.
Dnes jsem je přivezl a musím říct...."krása".To jsem nečekal.Je to velký skok.Před tím jsem měl Mission 733..ty se mě líbily,pak Shan Aztec 230...to byl krok vedle a teď Wharfedale a to je jiná písnička.A to mám jenom NAD 314.Až ho vyměním za NAD 370,tak bude zase posun vpřed si myslím.Kolik času je tak potřeba na zahoření?...Týden hraní?
Na rozehrátí bych tak počítal spíše měsíc. 
Jenom mě dostal p.Roček z Excelia Hifi tím, že mě napsal že Mission je jiná liga.Že kdybych koupil Mission M33i,tak budu mít lepší zvuk za třetinovou cenu.
Pochybuji,že by bedny za 10ku hráli líp než ty Eva 30.Mám rád plný hutný zvuk,což si myslím,že z bedny o objemu 18 litrů nebude takový jak z Wharfedale Evo2 - 30.
Ale to je šuma fuk...já jsem ze zvuku nadšený....hrají krásně.Dnes jim dám dalších deset hodin zahoření...
Pochybuji,že by bedny za 10ku hráli líp než ty Eva 30.Mám rád plný hutný zvuk,což si myslím,že z bedny o objemu 18 litrů nebude takový jak z Wharfedale Evo2 - 30.
Ale to je šuma fuk...já jsem ze zvuku nadšený....hrají krásně.Dnes jim dám dalších deset hodin zahoření...
-
boxer
Jenom mě dostal p.Roček z Excelia Hifi tím, že mě napsal že Mission je jiná liga.Že kdybych koupil Mission M33i,tak budu mít lepší zvuk za třetinovou cenu.
A co kdyby jsi místo toho úsměvu (úsměšku?) tam zajel a porovnal?
Asi by tě přešel-ten úsměv.
A co kdyby jsi místo toho úsměvu (úsměšku?) tam zajel a porovnal?
Asi by tě přešel-ten úsměv.
Neni potřeba nikam jezdit.Říkám,že jsem maximálně spokojený.
...a s tím úsměvem...nevím,nevím.
...a s tím úsměvem...nevím,nevím.
S těmi násobky a dělitely ceny s lepším zvukem bych se moc nedivil. Ročkovi nepochlebuji, ale už se mi několikrát stalo, že mnohonásobně dražší bedna hrála mnohem hůře než levnější. A Missiony vzhledem použitým basákům mohu.
Typickej českej přístup. Proč když jsem přece spokojený. Přece si nepřipustím že levnější bedny můžou bejt lepší, proto to přece nebudu zkoušet, co kdyby, to bych ale byl za vola...nuchtala píše:Jenom mě dostal p.Roček z Excelia Hifi tím, že mě napsal že Mission je jiná liga.Že kdybych koupil Mission M33i,tak budu mít lepší zvuk za třetinovou cenu.![]()
A co když můžeš bejt spokojenější za míň peněz?
Stejně v Excelii Wharfedale nemá,takže bych mohl poslechnout jenom Mission,popřípadě jiné bedny.Takže žádné srovnání.A teď ,když už bedny mám,tak si snad nepojedu poslouchat jiné ne?... 
-
boxer
Takže žádné srovnání.A teď ,když už bedny mám,tak si snad nepojedu poslouchat jiné ne?...
Ba,Nuchtala,ba.
Ba,Nuchtala,ba.