AKG K-701
Re: AKG K-701
Nedivím se, můj postupný sluchátkový vývoj kdysi probíhal v následujícím pořadí (od pro mě nejslabších): Senn650 > Senn600 > AKG K701
Každá jsem vlastnil několik let, řadu měsíců všechny souběžně. Nejvíce poslouchám klasiku a jazz, ale dost i jiné žánry - od elektroniky po "world music", metal a další žánry. AKG K701 byla pro mě univerzálně nejpřijatelnější. Ale záleží i na preferencích a zdroji, hodně lidí to má úplně jinak...
Každá jsem vlastnil několik let, řadu měsíců všechny souběžně. Nejvíce poslouchám klasiku a jazz, ale dost i jiné žánry - od elektroniky po "world music", metal a další žánry. AKG K701 byla pro mě univerzálně nejpřijatelnější. Ale záleží i na preferencích a zdroji, hodně lidí to má úplně jinak...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A co k těmto 701 používáte za sluchátkový zesák? myslím že bez něj nedosáhnou tyto sluchátka maxima ani náhodou.
Ja som mal ku K701 Styleaudio Carat Topaz (DAC s AMPom), neskor som presiel na Dispre II v4 a teraz ich krmim priamo z BB-DACu od Tomasa Ticheho. Vzdy to bol skok vpred.
Právě jsem na ně doposlouchal Porcupine Tree: Fear of a blank planet...............
..prý nemají basy
...a jaké, akorát, že neduní přímo v hlavě. Mám pocit, jako by odněkud přicházely.

..prý nemají basy

Komentáře o chybějících basech přicházejí v naprosté většině od lidí co je poslouchají bez slušného zesilovače.
Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Naprosto souhlas- jako sluchátka pro monitoring pro mně no.:1!
Ahoj, naprosto souhlasím ... bez zesilovače ani ránu. Já je používám s Pass Zenem a je to OK. Alespoň pro měBína píše:Komentáře o chybějících basech přicházejí v naprosté většině od lidí co je poslouchají bez slušného zesilovače.

Provozuji AKG 701 s Musical Fidelity V3 upgrade jak párované vojenské lampy tesla gold pin, tak vnitřní zapojení, především úprava kapacit vstupu a výstupu a sluchátka mají basů až až. Hrají bohovsky detailně až referenčně.Opravdu záleží na zesilovači....a především kvalitě nahrávky ale to je asi problém obecně. S touto kombinací jsem naprosto spokojen a štasten. Jen mít tak více času na poslech.
Mám tedy Q 701 a basují jak ďas i bez zesilovače. Ale neduní, to je fakt.sxmedia píše:Ahoj, naprosto souhlasím ... bez zesilovače ani ránu. Já je používám s Pass Zenem a je to OK. Alespoň pro měBína píše:Komentáře o chybějících basech přicházejí v naprosté většině od lidí co je poslouchají bez slušného zesilovače.

P.S. Je to krása, jak se ty sluchátka hodinu po hodině rozehrávají
- už to začíná být zajímavé, mají už najeto tak dvacet hodin, zalezly středy , přestaly chrastit ve výškách a bas se zpevnil. Ještě chvíli a bude to tam 

Má smysl k těmto sluchátkům pořizovat sluchátkáč do 10 tisíc? Nebo to bude naroveň sluchátkovým výstupům z přehrávače či receiveru? Jsou nějaké osvědčené značky- typy, s kterými hrají AKG naprosto báječně? Má tak nějak nejasný pocit, že z těch mých sluchátek půjde vyždímat víc...
Vyždímat jde ze všeho něco...https://www.google.cz/search?q=vy%C5%BE ... =971&dpr=1
V tomhle případě Drvoštěpe by bylo vhodno použít termín, že jde z toho "vyžvejknout" víc... 

výborně si rozumí s HYPA 1...špičkový zvuk.....nemám je rád,ale na hypě hráli skvostně