AKG K-701
Re: AKG K-701
Už jsem po té Hypě pokukoval... jestli je tomu tak, tak ji asi testnu....
Tak putovní HYPA1 ode dneška hraje u mne doma. Vyzkoušet ji prostě nutno, abych zase jednou zjistil, co všechno na mých CD mám, ale ještě jsem to vlastně neslyšel. 

Na akom retazci pocuvas? (CD player alebo z PC)
Co hovoris na Hypa 1 + K701 po par dnoch?
Co hovoris na Hypa 1 + K701 po par dnoch?
Retazec mám v podpisu..prehrávám na Marantz SA8400..jinak HYPA je fajn, ale musím hrdě říct, že sluchátkový výstup na ONKYU je mu důstojným protihráčem, ve slepém testu bych to asi od sebe nepoznal. Možná taky ale jsem úplně hluchý beznadějný případ
. Jinak spojení AKG a Hypa naprosto v pořádku, skvělý pevný bas a prostorovost, detaily, které člověk předtím v reprákách neslyšel atd. A hlavně žádná zahuhlanost a tupý bas zatlačující zbytek do pozadí. Zesilování je dostatečně pozvolné, aby si člověk nastavil přesně takovou hlasitost, jakou chce. Putovní model HYPA při vypnutém stavu nepustí signál dál, do zesilovače jde jen když je HYPA zapnutá. Bypass je řešen až u modelu s plným vybavením (celý předzesilovač). To mi u putovního sluchátkáče natolik vadí, že bych si připlatil na plný model, za dálku a ten bypass, jinak bych to nedal. 

Hypa1 byla vrácena panu Stránkovi, je to podařená věcička, byl jsem spokojen. Asi si ji časem pořídím, už teď si uvědomuji, že tam přece jen určitý posun byl...
Zajímalo by mě jestli se dají ještě někde sehnat nové 702 nebo 701 Made in Austria. Asi ne...
[quote="TJK"]Zajímalo by mě jestli se dají ještě někde sehnat nové 702 nebo 701 Made in Austria. Asi ne...[/
Tady se to dá přečíst https://www.alza.cz/akg-k-701-d475852.htm případně objednat-vrátit. Proti dřívějším 11000 je ta cena ale dost podivná
Tady se to dá přečíst https://www.alza.cz/akg-k-701-d475852.htm případně objednat-vrátit. Proti dřívějším 11000 je ta cena ale dost podivná

Tyhle fotky má na svých stránkách drtivá vetšina prodejců.
Někteří je mají dokonce v popisu (viz .Hudební svět) http://hudebnisvet.cz/akgk702postovnezdarma-p-408.html.
Psal jsem jim, ale neodpověděli.
Pochybuju, že by se někde 701/702 zapomněly.
Někteří je mají dokonce v popisu (viz .Hudební svět) http://hudebnisvet.cz/akgk702postovnezdarma-p-408.html.
Psal jsem jim, ale neodpověděli.
Pochybuju, že by se někde 701/702 zapomněly.
Mám AT athm50x, poslouchám ze sluchátkovýho výstupu zesilovače, přes Red Dragonfly, chci koupit Fiio X1 na nějakej ten postelovej poslech, můžu vyměnit za AKG k701, budou mi hrát všude ok, nebo si mám radši nechat ty AT ? Ta otevřená konstrukce asi taky hodně hraje ven ne? Byly by snesitelný do lože společného ?
Do lože společného pouze uzavřená sluchátka. Třeba Shure SRH 940.
Jj díky, já myslel že to neprojde
Tak si tedy nechám ty ath50 jsou dost dobrý, ony budou trochu milosrdnější i k tomu Fiio x1 než ty AKG myslím...

701 a 702 chtějí hodně silné buzení (i když papírové to tak nevypada - taky jsem je zkoušel na moji Vážce... ale jen velmi malou chvili). Na postelový poslech jsou asi vhodnejsi ty 50x. Tzn vážka do postele 

AKG 701 i 702 jsem měl a potřebují pořádné krmení, aby ukázala co umí a stejně tak pro vybuzení. Ať šlo o Custoworks HYPA1 nebo Little Dot mk3, tak v obou případech jsem měl potenciometr vytočený na 3/4 volume a to nejsem až takový masér co se týče volume
. Být tebou nechám si AT, navíc jde o sluchátka z podobné cenové relace (AKG702). Další věc je, že bys s AKG byl zatraceně slyšet, žena mě slyšela z vedlejší místnosti při otevřených dveřích. Do postele jen s tvrdým zdrojem pro ženský spotřebič
, a pak pustit uzavřená Shure940
.

-
- Kontaktovat uživatele:
...to aby nerušila poslech manželka se sousedem...Ramones píše:Do lože společného pouze uzavřená sluchátka. Třeba Shure SRH 940.
...nesnáším hekání mimo rytmus