Beyerdinamic DT770 Pro 250Ohm ale hraju jak 32Ohm
-
- Kontaktovat uživatele:
Beyerdinamic DT770 Pro 250Ohm ale hraju jak 32Ohm
Dobry deň teraz pred chvylou mi prišli DT770 Pro kotre mali prisť v semišu s 32Ohm impedenciou ale prišli mi 250Ohm tak som si myslel že to bude hrať po tichu ale čuduj sa aj moj mobil mi to utiahol bez problemov hraju rovnako hlasno ako moje predlošle Razer Kraken X a ja teraz nechapem vie mi niekto to tu torchu vysvetliť ako lajkovy
Dakujem.

Re: Beyerdinamic DT770 Pro 250Ohm ale hraju jak 32Ohm
32 a 250 ohm je malý rozdíl, co citlivost měničů /dB/ ? neuvádíš
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha už rozumiem čo tym chcete povedať. Na mobile mam zvyšenu hlasitosť v equalizery tym padom hudba bola dosť hlasna ale youtube na mobile a pc znel o dosť tichšie ale stale dostatočne. Dakujem za vysvetlenie
Potrebujem potom nejaky zosilovač vlastne?

Pokud máš nějaký kvalitní zdroj zvuku, nějaký dobrý dac nebo zvukovku, tak se zesilovač hodí. Pokud plánuješ kvalitní poslech.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zatial mam iba zvukovku Axagon ada-71 ale žiadny zosilovač takže asi časom... aj to asi budem potrebovať trošku pichnuť z vyberom 
https://www.axagon.eu/sk/produkty/ada-71

https://www.axagon.eu/sk/produkty/ada-71
Zdravím
Já vlastním DT990 Pro 250ohm s hodně poslouchám z mobilu přes Spotify
Koupil jsem ke sluchátkům dac amp Topping NX4 dsd a s ním hrají opravdu moc pěkně a hlasitost není nutné vytáčet vůbec vysoko.
Jsou samozřejmě i lepší mašinky k těmto sluchátkům, ale na příjemný pohodový poslech je Topping, za mě dostačující a cenově dostupný.
Dá se samozřejmě připojit i k PC
Já vlastním DT990 Pro 250ohm s hodně poslouchám z mobilu přes Spotify
Koupil jsem ke sluchátkům dac amp Topping NX4 dsd a s ním hrají opravdu moc pěkně a hlasitost není nutné vytáčet vůbec vysoko.
Jsou samozřejmě i lepší mašinky k těmto sluchátkům, ale na příjemný pohodový poslech je Topping, za mě dostačující a cenově dostupný.
Dá se samozřejmě připojit i k PC