HD 800
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: HD 800
Používa niekto k RME ADI-2 DAC FS niektorý z najvyšších modelov Sennheiser (HD800/800s/820)?
Mám HD 800 a měl jsem ADI-2 DAC FS nějakou dobu na zkoušku a nesedlo si to k sobě. Na můj vkus už to spolu bylo až moc "sterilní." Ty sluchátka jsou už samy o sobě hodně detailní, analytický a k tomu ostřejší.....
Ja jsem mel 800 i 800S k Adi 2 Pro. Je to jak pise Luk. Postupem casu jsem si nechal Beyer T1. Vysledny zvuk mi prisel sice mene "vylesteny", ale zase ma telo, zabavnost, muzikalitu. U Pro je rozhodne lepsi mit sluchatka zapojena jako "balanced". Je tam pak zesileni zvlast pro kazdy kanal, dostavaji vice "stavy". 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tomu všetkému ja rozumiem, ale každý z nás má iné preferencie. Ak je mojim cieľom "dostať z nahrávky maximum, ktoré je zároveň čo najbližšie a najpresnejšie k realite", nevidím inú možnosť (inak "sterilita" je dosť komplikovaný pojem - používam sterilné RME k sterilne znejúcim near-field studiovym monitorom a užívam si to - takže znovu otázka preferencií).
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím mám HD 800 a hdvd 800 které jsou k nim určeny a poslech super ale občas mi vadí poslech méně kvalitní nahrávky,to se téměř nedá poslouchat. Ale ted jsem skusil Hifiman EF6 a lampový předzesilovač,trochu se zjemnily výšky a nejsou tak detailní ale celkový dojem a vjem z poslechu se neskutečně vylepšil,a i horší nahrávky se dají poslouchat, hodně u nich záleží na zesilovači na ktrém posloucháte. Ten starý hifiman má 5W při 50ohm a je to na zvuku a dynamice hodně znát.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ak by som bol majiteľom komba HD800 a HDVD800, tak by som sa horším nahrávkam radšej vyhýbal. Každopádne teraz mám v hlave utkvelú predstavu, že k RME by sa najviac hodili IEM. Tak uvidíme.