Heavys H1H sluchadla
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Heavys H1H sluchadla
Ma niekto tieto sluchadla?
https://www.heavys.com/
Zaujali ma uz davnejsie este ked sa len rozbiehal projekt, hlavne kvoli vacsiemu poctu menicov, co by mozno sa dalo vyuzit aj na prehravanie nahravok s viac ako 2 kanalmi (?).
Uvazujem o ich kupe, len nejak mi stale chyba nejaka referencia. A ci to vobec stoji zato, a nie je to len nalesteny prd v style Marshal sluchadiel apod.
https://www.heavys.com/
Zaujali ma uz davnejsie este ked sa len rozbiehal projekt, hlavne kvoli vacsiemu poctu menicov, co by mozno sa dalo vyuzit aj na prehravanie nahravok s viac ako 2 kanalmi (?).
Uvazujem o ich kupe, len nejak mi stale chyba nejaka referencia. A ci to vobec stoji zato, a nie je to len nalesteny prd v style Marshal sluchadiel apod.
Re: Heavys H1H sluchadla

toto nikdy moc nefungovalo ani pre počet meničov v IEM ... a pre kvalitný zvuk sluchátok klasickej koncepcie je to skôr cesta do pekla
... ale na druhej strane, keď sa "pekelný zvuk" = "heavy metal" - tak by to v tejto cenovej kategórii možno aj mohlo fungovať

- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No tak to si mi teda velmi nepomohol. 

Bacil se sice pasoval na odborníka přes sluchátka, ale poradit nedokáže.To, že toho vyzkoušel hodně mu nikdo nebere, ale napříč fóry sází jen uštěpačný poznámky.
Takže ho neber vážně.
Takže ho neber vážně.
kabelguru.cz
no ... bacil sa možno trochu viac rozumie sluchátkam ako "bežný jožko" z ulice...
... naopak taký šeďour je zjavne špičkový odborník na bacila ...
@zdenoeddie: ak jemné lingvistické náznaky nezaberajú, tak teda narovinu: H1H sú koncepčne hovadina ... ale treba ich za tie tri stovky vyskúšať, lebo bacil je antimetalista
... naopak taký šeďour je zjavne špičkový odborník na bacila ...

@zdenoeddie: ak jemné lingvistické náznaky nezaberajú, tak teda narovinu: H1H sú koncepčne hovadina ... ale treba ich za tie tri stovky vyskúšať, lebo bacil je antimetalista

... ďakujem páni, tešilo ma ...
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
..ale chlapci, je to nutne?
Az sa budem citit pri peniazoch, tak ich skusim, zatial odsuvam nabok. Dakujem za naz-/rozp-ory.
Az sa budem citit pri peniazoch, tak ich skusim, zatial odsuvam nabok. Dakujem za naz-/rozp-ory.
Asi výjimečně budu souhlasit s bacilem. Tohle asi moc fungovat nebude.
Asi výjimečně budu souhlasit s bacilem. Tohle asi moc fungovat nebude. 

- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak som poziadal mesiasa o darcek, a vyhovel.
Neviem ci Vas zaujimaju nejake detaily, ale v kratkosti, na domace pocuvanie urcite nie, ale na vonkajsie pouzitie aj vzhladom k rozmanitym moznostiam pripojenia nemam vyhrady. Zvukove vyhrady ano, ale je pravda ze za tie peniaze je to pochopitelne (pre mna).
Neviem ci Vas zaujimaju nejake detaily, ale v kratkosti, na domace pocuvanie urcite nie, ale na vonkajsie pouzitie aj vzhladom k rozmanitym moznostiam pripojenia nemam vyhrady. Zvukove vyhrady ano, ale je pravda ze za tie peniaze je to pochopitelne (pre mna).
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Len tak