impedance sluchátek

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Re: impedance sluchátek

Příspěvek od S499_1023 »

Ja ale mám ako HD 800, tak aj hromady ďalších špičkových slúchadiel napočúvané a so žiadnymi bezprocesorovými, dvojmeničovými, ktoré by nelokalizovali do hlavy, som sa nestretol. Slúchadlá proste vnímam ako iný druh posluchu, než reprosústavy.

Historik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Historik »

S499_1023 píše:Ja ale mám ako HD 800, tak aj hromady ďalších špičkových slúchadiel napočúvané a so žiadnymi bezprocesorovými, dvojmeničovými, ktoré by nelokalizovali do hlavy, som sa nestretol. Slúchadlá proste vnímam ako iný druh posluchu, než reprosústavy.
To je v poriadku, jednoducho tak ako všetko ostatné, je i sluchátkový posluch subjektívnou záležitosťou - niekto má radšej to, niekto ono. Záleží aj, čo človek počúva.

vojtech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojtech »

Zdravim a gratuluju k novym hluchatkam. Osobne nemuzu rict ze by s nima neslo poslouchat. Kdyz jsem sam kupoval (nakonec jsem vzal 880ky - jejich zvuk/cena se mi libil nejvic, takovy neutralni, prehledny a dle mych predstav) hluchatka mel jsem pred sebou 770, 880, 990 a t70. Nejmin se mi zamlouvaly 770, nejvic t70 a 880 (hraly hodne stejne jen se mi zdalo ze t70 maji vic tech uplne nejhlubsich basu - pri elektonicke hudbe) a tesne za nimi byly 990ky. Uplne v klidu si dokazu predstavit, ze si je dam do receiveru a posloucham a nebudu u toho nasranej. Nekdy to taky delam, kdyz neposloucham u pocitace kde to jisti xonar muses :) Ano zvuk sluchatek je "zvuk sluchatek" s tim ale nejde nic delat a kdyz jsem mel hd 800 tak jsem taky "slysel sluchatka". Ale po chvilce si clovek zvykne :) navic u tehle sluchatek se mi libi ze skoro nevim ze je mam. Jsou komfortni ( ikdyz ten kroucenej kablik... :/ ) kazdopadne jeste jednou gratulace a at delaji radost jako me.

Driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driver »

Zdravím komunitu slúchatkomaniakov.
Oprášim toto vlákno a pýtam sa lebo to tu patrí (impedance sluchátek)
Nedopátral som sa nikde na nete a hľadal som poctivo.... vie mi nekto povedať (zistiť) akú IMPEDANCIU majú sluchátka (možno retro) Sony MDR CD-250. Frekvenčný rozsah a citlivosť je známa.
VĎAKA za info.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

jednoduše proměř nejlevnějším bateriovým multimetrem a hodnotu zvyš o 10-20% běžně pro přibližnou orientaci vystačí tak

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

impedance (v dokladech výrobce) je 24 Ω/1 kHz
Přílohy
sony.png

Driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driver »

Díky....kurňas to kde si zohnal ....v akej babičkinej truhlici....

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

asi šťastná náhoda ale za 2 min. byl výsledek na stole tedy přesněji na monitoru :)

Odpovědět